Hotel Vinhuset ligger bekvemt i hjertet af Næstved og tilbyder nem adgang til populære attraktioner såsom BonBon Land Forlystelsespark, Gavnø Slot og Lalandia Badeland Vandland. Hotellet har til huse i en historisk bygning og gennemgik en komplet renovering i 2006 og tilbyder nu unikt indrettede værelser med grundlæggende faciliteter.Gæsterne kan spise på hotellets restaurant Vinhuskælderen, som ligger i en kælder fra det 15. århundrede. Restauranten tilbyder sæsonbestemte middagsmenuer.Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,7 ud af 10 for et ophold for en enkeltperson.

Morgenmaden var fremragende, og der var et rigtig godt udvalg af mad. Det hjemmebagte brød var særligt velsmagende.Madforsyningen var velassorteret og blev løbende suppleret op. Bordene blev ofte ryddet af.

Marielyst Bed and Breakfast er en ejendom i Næstved, Danmark, med udsigt over haven, gratis WiFi og gratis privat parkering. Bed and breakfast ligger 11,4 km fra BonBon-Land og tilbyder kontinental morgenmad hver morgen.Bed and breakfast har en terrasse, og gæsterne kan tage på vandreture og cykelture i det omkringliggende område. Stenstrup ligger 7 minutters gang derfra, og Skallegårde ligger 1,9 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 96,6 km derfra.

Dejlig beliggenhed, på landet, men der er brug for en bil for at komme til Næstved eller andre nærliggende steder.

Ferielejlighed Holmevej er et feriehus beliggende i Næstved, Danmark, 2,1 km fra Rønnebæk, Bonderup og Næstelsø. Det ligger 8,4 km fra BonBon-Land og har en have og gratis privat parkering. Feriehuset har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken, fladskærms-tv, spiseplads samt terrasse med udsigt over haven. Der er også badeværelse med sengelinned og håndklæder. Ferielejlighed Holmevej tilbyder cykeludlejning og ligger i nærheden af vandrestier. Kalby og Myrup ligger begge inden for 4-5 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 86,9 km derfra.

Stedet var pænt og rent, komfortable senge, alle redskaber i køkkenet og vaskemaskinen fungerede korrekt, temperaturen var behagelig. Kommunikation med ejeren var glat. Host er høflig og god mannier person.

Hotel Kirstine ligger 500 m fra Næstved Station og tilbyder gratis internet via kabel, te- og kaffefaciliteter samt kabel-tv på alle værelser. Hotellet har en solterrasse og en restaurant, der serverer traditionelle danske retter, vegetariske retter og børnemåltider. Om vinteren har restauranten en hyggelig åben pejs. Hotellets personale kan hjælpe med at arrangere kanoture på Suså-floden, og hotellet tilbyder gratis parkering og to opladningsstationer til elbiler (stik 16A CEE). Forlystelsesparken BonBon Land ligger 15 minutters kørsel derfra, og andre aktiviteter i nærheden omfatter golf og svømning på Karrebæksminde Strand, der ligger 6,2 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,8 for et ophold for én person.

Vi elskede detaljerne ved morgenmaden, duften af haven, som førte ind i vores værelse, den originale atmosfære og stedets gamle smukke stil. Personalet ved morgenmaden var super imødekommende og søde.