Vejlegades Skomager er en lejlighed beliggende i Nakskov, som har terrasse. Lejligheden har balkon, køkken med ovn og mikrobølgeovn samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Der er en kogeplade og en elektrisk tekande til gæsternes brug. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 149,7 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Fremragende værdi for pengene. Rent, rummeligt og veludstyret med alt, hvad du har brug for.

Nakskov Fjord Camping & Cottages tilbyder hyggelige hytter med en betagende udsigt over Nakskov Fjord. Hver hytte er udstyret med et veludstyret køkken, en møbleret terrasse, et opholdsområde, en spiseplads og et tv. Der er eget badeværelse med bruser, og der er gratis WiFi. Gæsterne kan nyde en række aktiviteter på stedet, herunder beachvolleyball og fodbold, og der er en legeplads for børn. I sommermånederne er der en lille købmandsbutik på ejendommen. Det danske Sukkermuseum ligger en kort køretur derfra, og Knuthenborg Safaripark ligger ca. 35 km fra hytterne. Solorejsende sætter især pris på den fredelige beliggenhed af disse hytter og giver den en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Beliggenhed er fantastisk, stranden og alt det er pengene værd at bo her.

Langø Sea Retreat er et feriehus i Nakskov, som har have og tennisbane. Ejendommen har udsigt over haven og omfatter 2 soveværelser, en opholdsstue med fladskærms-tv, et udstyret køkken med spiseplads samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Der er en grill og en terrasse på ejendommen, og gæsterne kan tage på vandreture i nærheden. Solorejsende sætter især pris på stedet, da de har givet det 8,6 for et ophold for en enkeltperson.

Dejligt sted. Vi vil gerne komme tilbage!

Ezzo Guest House ligger i Nakskov og tilbyder en have, gratis WiFi, fælles opholdsstue og døgnåben reception. Lejligheden har gratis privat parkering og ligger i et område, hvor gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, dykning og dart. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og en terrasse med udsigt over haven. Lejligheden har også en grill til rådighed til brug. Der er en bowlingbane på ejendommen, og gæsterne kan cykle i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 149,7 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 8,5 point for et ophold for én person.

meget moderne og stilfuld ejendom. god værdi!

Slava Hygge Hus er et feriehus i Nakskov, som tilbyder gratis WiFi og udsigt over haven. Ejendommen har en have og gratis privat parkering. Feriehuset med egen forplejning har 4 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med havudsigt. Gæsterne i feriehuset kan benytte spabadet. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, som ligger 154,5 km fra ejendommen.

pletfrit rent, lækre kaffer til rådighed og rummelige og komfortable værelser og senge

Nakskov Overnatning ligger i Nakskov og tilbyder indkvartering med egen forplejning, terrasse og gratis WiFi. Ejendommen har udsigt over haven.

Meget hyggeligt, rent og små ting er der taget hånd om, så man føler sig hjemme !