Møllegade 1 Sommerhus er et hus med 3 soveværelser, som ligger i Sydøstjylland, 5 minutters kørsel fra det centrale Nordborg. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, gratis privat parkering og en have med grillfaciliteter. Huset har et moderne og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og stort køleskab. Den rummelige opholdsstue har et opholdsområde med brændeovn og tv samt en spiseplads med højt til loftet. Nordborg Golfklub og Danfoss Universe Theme Park ligger begge inden for 10 minutters kørsel fra huset. Dyvig Havn, som ligger 10 minutters gang derfra, byder på fiskemuligheder. Sønderborg ligger 17 km derfra.

Jeg kunne godt lide køkkenet og husets omgivelser.

Hotel Nørherredhus ligger inden for 5 minutters kørsel fra industriområdet med Siemens, Danfoss og Linak og 10 minutters gang fra Nordborg Golfklub. Hotellet tilbyder gæsterne gratis trådløs internetadgang, gratis parkering og morgenbuffet. Hotellets værelser har fladskærms-tv med kabelkanaler, skrivebord og skrivebord samt malerier af kunstneren Anne Mette Jensen. Hotellets restaurant er lyst indrettet og serverer måltider, og baren byder på drikkevarer. Fritidsfaciliteterne på hotellet omfatter et billardbord og et fodboldbord, og gæsterne kan slappe af i haven. Nord-Als Sportscenter ligger 5 minutters gang derfra, og Danfoss Universe Theme Park ligger 2,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Det ligger tæt på seværdigheder som Danfoss Universe, golfbanen og Dyvig Badehotel. Rigtig god morgenmad og venlig atmosfære. Meget store familieværelser!

Smukt Sommerhus i Jylland med Svømmepøl ligger i Nordborg, blot 3 minutters gang fra Købingsmark Strand, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 6 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Der er en legeplads på stedet, og den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 33,8 km derfra.

None

Jygge – hyggelig ferielejlighed er en hyggelig lejlighed beliggende i Nordborg, blot 2,3 km fra Stevning. Der er aircondition, have, terrasse, gratis WiFi og privat parkering. Lejligheden har 2 soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt 2 badeværelser med bruser og hårtørrer. Der er håndklæder og sengelinned. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 19,3 km derfra. Ejendommen tilbyder en gratis lufthavnstransport.

None

Dette 9-personers sommerhus i Nordborg ligger i Nordborg, blot 6 minutters gang fra Lavensby. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv til rådighed til gæsternes underholdning. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 27,4 km derfra.

None

4 personers sommerhus i Nordborg er et feriehus beliggende i Nordborg, blot 3 minutters gang fra Broballe. Det tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi.Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv.Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 27,4 km fra ferieboligen.

Huset har en fantastisk beliggenhed. Hyggelig indretning med godt udstyr. Ideel til en ferie med hund. Billederne i annoncen svarer ikke til virkeligheden. Feriehuset er blevet renoveret og ser endnu bedre ud i virkeligheden.