MarinaVilla er en båd beliggende 5,5 km fra Middelaldercentret i Nykøbing Falster. Der tilbydes indkvartering med aircondition og gratis WiFi. Båden har en terrasse, havudsigt, opholdsområde, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. Der er også opvaskemaskine, kogeplader, brødrister, kaffemaskine og elektrisk tekande. Nagelsti Skovhuse ligger 4 km derfra, og Sundby ligger 4 km fra MarinaVilla. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 135,2 km fra båden. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Smukke, unikke, bekvemt til byen, restauranter, natteliv, men føles som om det er din egen private oase.

Alter Priesterhof er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Nykøbing Falster, ca. 12,7 km fra Middelaldercentret og 17 minutters gang fra Sønder Kirkeby. Der er have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Lejligheden ligger 1 km fra Egebjerg og 2,3 km fra Nørre Ørslev, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 138,4 km derfra.

Indgangen til stedet er en lille gade efter kirken, og du kommer ind i en lille idyllisk paradishave, når du drejer til venstre i svinget.

Amaantara Bed & Breakfast er en ejendom beliggende i Nykøbing Falster og tilbyder indkvartering 4,7 km fra Middelaldercentret og 3,4 km fra Nagelsti Skovhuse. Ejendommen er udstyret med et køleskab og en elektrisk tekande.Sundby ligger 3,4 km fra bed and breakfast, og Nagelsti ligger 4,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 133,6 km fra Amaantara Bed & Breakfast.

Den centrale beliggenhed - og virkelig sød og hjælpsom vært. Dejlig stort værelse og fint køkken. Næste gang håber jeg at finde tid til fodmassage hos udlejer.

Torvets B&B ligger i Nykøbing Falster og er et bed and breakfast, der tilbyder gæsterne gratis WiFi og restaurant. Bed & breakfast ligger 5,6 km fra Middelaldercentret, 4,3 km fra Nagelsti Skovhuse og 4,3 km fra Sundby. Det ligger også 5 km fra Kraghave og 5,6 km fra Nagelsti. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 133,6 km derfra. Samtlige værelser på bed and breakfast har terrasse med udsigt over byen, fladskærms-tv med satellitkanaler, tekøkken samt badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Der er en fælles opholdsstue på ejendommen, og gæsterne kan tage på vandreture og cykelture i det omkringliggende område. Solorejsende er særligt glade for beliggenheden af bed and breakfast og giver bed and breakfast en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Winnie var en virkelig fantastisk vært. Velkomsten var supernice, masser af fine detaljer og stor varme. Rummet er virkelig dejligt og stort, med et soveværelse, toilet og en lille "stue"-balkon med en masse lys. Det er placeret lige i centrum af byen.

Nykøbing Falster Vandrehjem er et vandrehjem beliggende i Nykøbing Falster, Danmark. Det ligger 1,6 km fra Nykøbing Falster Station og 5 minutters gang fra Falster Svømmecenter. Vandrehjemmet tilbyder gratis privat parkering, og alle værelser har egen balkon eller terrasse og eget badeværelse. Værelserne er også udstyret med et opholdsområde. Gæsterne på vandrerhjemmet har adgang til et fælles køkken og kan låne hårtørrer og strygejern i receptionen. Vandrerhjemmet har en terrasse og en stor have samt salgsautomater, der tilbyder snacks og drikkevarer. De omkringliggende skove og hjorteparken er et dejligt sted at gå en tur. Guldborgsund Zoo ligger en kort gåtur fra ejendommen, og byens centrum og indkøbsmuligheder ligger 5 minutters kørsel derfra.

Morgenmaden var enkel, men af god kvalitet - især yoghurten!

Dette hyggelige hotel ligger i hjertet af landskabet på Møn, kun 1,2 km fra kysten. Der er restaurant, have og gratis privat parkering.

Godt funktionelt rum, præcis hvad jeg havde brug for. Og maden var virkelig fremragende. Alt personalet var muntert og venligt.

Hotel Falster ligger blot 5 minutters kørsel fra Nykøbing Falster Station og er en familiedrevet ejendom, som tilbyder gratis trådløs internetadgang til alle gæster. Samtlige værelser er udstyret med tv, te- og kaffemaskine samt eget badeværelse. Hotellet er et godt udgangspunkt for udendørs aktiviteter som golf, fiskeri og sejlads. Der er også mange cykelstier i området. Knuthenborg Park og Safari ligger 30 minutters kørsel derfra. Der er gratis privat parkering på stedet.

Tæt på hvor vi havde brug for i Toreby. God morgenmad, masser af lækre muligheder. Rart at have en 24 timers reception.