Privat Hjem på Lukket Villavej er et familiehus med egen forplejning, der har havudsigt, terrasse, terrasse, gårdhave, have, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger ca. 3,4 km fra Jesperhus Resort og tilbyder gratis privat parkering. Familieopholdet har et badeværelse med bruser og gratis toiletartikler, og der er håndklæder og sengelinned. Der serveres en à la carte-morgenmad hver morgen. Refshammer ligger 2,7 km derfra, og Legind ligger 3,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 64,4 km fra privat hjem på lukket villavej. Familieopholdet er især populært blandt solorejsende, som har givet stedet en gennemsnitlig bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Hvor skal man starte? Fra den venlige hilsen, hvor hun åbnede sit hjem for os, til det varme kram til afsked, fik Ellen os til at føle os specielle. Det føltes som om vi boede hos en ven, som tilfældigvis boede i den bedre del af byen. Alt i hendes hjem var udvalgt til at appellere til øjnene, og selv om jeg kunne blive ved med at tale om beliggenheden og udsigten, som var spektakulær, er det Ellen, der gør dette rejsemål til et obligatorisk stop på enhver dagsorden.

Sallingsund Færgekro ligger 150 meter fra Limfjordens sandstrand og tilbyder en restaurant med udsigt over fjorden samt gratis WiFi. Nogle af værelserne har møbleret balkon, mens værelserne i stueetagen har en terrasse. Byen Nykøbing Mors ligger 8 minutters kørsel derfra. Samtlige værelser er udstyret med minibar, satellit-tv samt te- og kaffefaciliteter. Fra de fleste værelser er der udsigt over Limfjorden. Den interne restaurant serverer danske og franske retter til frokost og aftensmad med sæsonbestemte råvarer. Om sommeren kan gæsterne nyde deres måltider på terrassen. Andre faciliteter omfatter en have og en legeplads samt gratis parkering på stedet. Gæsterne kan udforske det nærliggende naturreservat Legind Bjerge, og Jesperhus Blomsterpark ligger ca. 2,5 km derfra. Skive og Thisted ligger 19 km derfra. Især solorejsende nyder beliggenheden og har givet 9,1 for et ophold for én person.

Meget sødt personale i restauranten og Bertil i receptionen og den meget søde gartner, som altid var klar med historier og snak.

Heltoften Bed & Breakfast er et bed and breakfast beliggende i Nykøbing Mors, Danmark, i Mors-regionen. Jesperhus Resort ligger 13 km derfra. Bed & breakfast tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering. Den daglige morgenmad omfatter à la carte, kontinental og glutenfri valgmuligheder. Der er en terrasse på stedet, og der er mulighed for både vandreture og cykling i det omkringliggende område. Flade ligger 1,9 km fra Heltoften Bed & Breakfast, og Gullerup ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 80,5 km fra bed & breakfast. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,9 for et ophold for én person.

Hyggeligt, rent værelse. Fremragende morgenmad. Ejerne er fantastiske. Jeg anbefaler.

Steenbergs Hotel & Brasserie er et 3-stjernet hotel beliggende ved stranden i Nykøbing Mors og har terrasse, restaurant og bar. Ejendommen ligger ca. 7,6 km fra Jesperhus Resort, 2,1 km fra Vodstrup og 2,7 km fra Refshammer. Gæsterne kan nyde udsigten over byen. Hotellet tilbyder værelser med et skab og et fladskærms-tv samt en elektrisk tekande og et privat badeværelse med en bruser og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har et køkken med køleskab. Værelserne har også sengelinned. Der serveres en à la carte-morgenmad hver morgen på hotellet. Elsø ligger 4,3 km derfra, og Lødderup ligger 6 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 67,6 km fra Steenbergs Hotel & Brasserie. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, da de har givet 9,3 for et ophold for en enkeltperson.

Aftensmaden var fantastisk - ros til kokken. Renoveringerne siden mit sidste besøg var meget flotte. De ekstra siddepladser udenfor var meget behagelige og gode til min morgenkaffe. Personalet var meget godt og fik mig til at føle mig velkommen.

Dette vandrehjem ligger i Nykøbing Mors og tilbyder dobbelt- eller dobbeltværelser med gratis WiFi og eget badeværelse med bruser. Vandrerhjemmet har gratis parkering på stedet og ligger 1 km fra byens centrum. Morsø Golfklub ligger 4 km derfra, og Jesperhus Blomsterpark & Zoo ligger 10 minutters kørsel fra vandrerhjemmet. Alle værelser på Danhostel Nykøbing Mors er udstyret med bord og stole samt eget badeværelse med bruser. De fleste værelser har udsigt over fjorden og har fladskærms-tv, mens andre har udsigt over haven. Gæsterne kan bruge det fuldt udstyrede fælleskøkken til at tilberede måltider, og der er brætspil til rådighed i gæstestuen. Vandrerhjemmet har en rummelig have, hvor gæsterne kan spille boldspil, og fjorden er et populært sted at fiske. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 9,6 i bedømmelse for et ophold for en person.

Vi værdsatte køkkenet og udsigten til de fælles områder på søen