Dette maleriske feriehus i Jylland med indhegnet terrasse ligger i Oksbøl, kun 9 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark. Dette feriehus tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 19,3 km fra Museum Frello og består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er desuden tv. Tirpitz Museum ligger 9,2 km fra ferieboligen, og Blaavand Fyrtårn ligger 12,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 30,6 km fra ejendommen.

Stedet var dejlig fredeligt og lå i fin afstand til både Blåvand, Hvidbjerg og Vejers strand. Sommerhuset var fint og der var hvad man skulle bruge.

Naturskønt Sommerhus i Oksbøl med Terrasse er et fredeligt feriehus beliggende i Oksbøl, Danmark. Feriehuset ligger i kort afstand fra Museet for Brandkøretøjer Danmark og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Gæsterne kan nyde godt af et tv og en cd-afspiller, og der er også en legeplads på stedet. Boligen ligger i nærheden af flere populære attraktioner, herunder Blaavand Fyrtårn, Øster Vrøgum, Museum Frello og Tirpitz Museum. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger kun 30,6 km derfra.

None

SportsPark Båvandshuk Resort ligger i Oksbøl, 13 km fra Esbjerg. Resortet tilbyder gratis WiFi, et spa-center og et grillområde. Der er gratis privat parkering på stedet. Værelserne på resortet er udstyret med et opholdsområde for gæsternes bekvemmelighed. Resortet har en række butikker og tilbyder også gratis adgang til et fitnesscenter og et vandland. Gæsterne kan spille golf på nogle af par 3- og par 4-hullerne på SportsPark Blaavandshuk Golfcenter, som ligger 4,7 km derfra. Resortet har også bordtennis, fodbold og badmintonfaciliteter. Ribe ligger 17,5 km fra resortet, og Ho ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 22 km fra resortet.

Rigtig dejligt sted, rent og pænt, venligt personale, mange aktiviteter for voksne og børn.