Den Gode Søvn ligger i Øster Hurup, 8 minutters gang fra Øster Hurup Strand, og har indkvartering med fitnesscenter, gratis privat parkering, have og fælles opholdsstue. Denne ejendom har et fælles køkken og giver gæsterne også en terrasse. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen, og Aalborg Universitet ligger 37 km derfra.På hotellet er værelserne udstyret med et skab, et fladskærms-tv, et eget badeværelse, sengelinned og håndklæder.Der serveres kontinental morgenmad hver morgen på Den Gode Søvn.Aalborg togstation ligger 41,8 km fra overnatningsstedet, og Vor Frue Kirke ligger 41,8 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 46,7 km fra Den Gode Søvn.Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den en 8,0 for et ophold for én person.

meget ren og nem at booke.Jeg bookede en time før midnat, og jeg kunne få adgang til bygningen uden problemer.alt var meget effektivt og hurtigt.

Feriecenter Øster Hurup ligger ved stranden og tilbyder gratis adgang til det subtropiske Øster Hurup Vandland. Feriehusene har terrasse og gratis trådløs internetadgang, og Øster Hurups centrum ligger 2 minutters gang derfra. Feriehusene på Øster Hurup Feriecenter har et opholdsområde og fladskærms-tv i stuen samt køkken med komfur, køleskab og opvaskemaskine. Der er en legeplads med hoppeborge og en lille klappedyrs zoo på stedet, og gæsterne kan nyde aktiviteter som ridning, minigolf og tennis. Der er gratis parkering på ejendommen, og caféerne og restauranterne på Øster Hurup Havn ligger 3 minutters gang derfra. Øster Hurup Fishing Park ligger 0,9 km derfra.

opholdet var generelt godt, udsigten var meget flot, og stedet var roligt og afslappende, poolen var vidunderlig, husholdningsartikler var meget passende. Behandlingen var god, vi havde det meget sjovt.

Fiskerhuset i Øster Hurup er et feriehus med egen forplejning, som ligger kun 9 minutters gang fra stranden i Øster Hurup. Ejendommen har en terrasse, kaffemaskine, have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Feriehuset ligger i stueetagen og har 1 soveværelse, et veludstyret køkken med køleskab og ovn, en opholdsstue og et fladskærms-tv. Aalborg Universitet ligger 38,6 km derfra, og Aalborg Station ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 48,3 km fra Fiskerhuset i Øster Hurup.

rigtig fint indrettet med alt man skal bruge

Havhuset i Øster Hurup er et feriehus beliggende i Øster Hurup, Danmark, kun 9 minutters gang fra stranden. Der er udsigt over haven, en terrasse, en gårdhave, en terrasse samt gratis privat parkering og WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-tv. Aalborg Universitet ligger 38,6 km fra Havhuset I Øster Hurup, og Aalborg togstation ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 48,3 km fra ejendommen.

Utroligt dejligt sommerhus ,der var hvad man skulle bruge . Alt var super, og dejligt at komme til så rent et hus . Lukket vænge så roligt og ca 100 m til vandet Kommer helt sikkert igen . Gå afstand til byen

Charmerende Sommerhus i Øster Hurup ligger i Øster Hurup, blot 14 minutters gang fra Øster Hurup Strand og 38,6 km fra Aalborg Universitet, og tilbyder have og udsigt over haven. Denne ejendom ligger ved stranden og har terrasse, gratis privat parkering og gratis WiFi. Feriehuset har aircondition, 2 separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også fladskærms-tv. Aalborg togstation ligger 41,8 km fra ejendommen, og Vor Frue Kirke ligger også 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 48,3 km fra Charmerende Sommerhus i Øster Hurup. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed, dejligt sommerhus og meget hyggelig by. Strand i gåafstand.

Dejligt Sommerhus i Hadsund Jylland med Boblebad er et feriehus beliggende i Hadsund, 1 minuts gang fra Øster Hurup Strand og 37 km fra Aalborg Universitet. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset ligger 41,8 km fra Aalborghus og 41,8 km fra Aalborg Kongres & Kulturcenter. Feriehuset har 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Aalborg Station ligger 41,8 km fra ferieboligen, og Vor Frue Kirke ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 48,3 km fra ejendommen.

None