Toscana Restaurant og Bed & Breakfast ligger 6,2 km fra den tyske grænse i Sønderjylland og tilbyder indkvartering med opholdsområde, gratis WiFi og parkering. Lejlighederne med 2 soveværelser har fuldt udstyret køkken og egen terrasse, og alle værelser har fælles badeværelser. Restauranten på stedet serverer italienske retter såsom pizza, og der er en have med havemøbler og grilludstyr, som gæsterne kan benytte om sommeren. Der er også en legeplads for børn. Frøslevlejren World War II Museum ligger 5 km derfra, og Padborg Park Motor Racing Circuit ligger 2 minutters kørsel fra ejendommen. Der findes butikker, restauranter og tjenester i Padborg og Tinglev inden for 10 minutters kørsel.

Dette er en italiensk restaurant med nogle værelser og lejligheder ved siden af. Dejlig rolig beliggenhed på landet et par kilometer fra motorvejen. Middag og morgenmad var fremragende. Lejligheden og separat værelse vi havde var grundlæggende, men fint, og masser af plads.

Motel Lyren er en budgetvenlig indkvarteringsmulighed i Padborg, Danmark. Motellet tilbyder gratis privat parkering og en fælles lounge samt en have, som gæsterne kan nyde. Værelserne er udstyret med fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har desuden terrasse. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen, og der er sengelinned og håndklæder på alle værelser. Motel Lyren ligger i kort afstand fra forskellige seværdigheder, herunder Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg Havn, gågaden Flensburg og Flensborg Station. Universitetet i Flensborg og Industriemuseum Kupfermühle ligger også i nærheden. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger ca. 43,5 km fra motellet.

God værdi for pengene, køkken til rådighed, og værten kunne hurtigt kontaktes pr. telefon.

Dette hotel ligger i byen Padborg i Sønderjylland, 1,2 km fra den tyske grænse. Hotellet tilbyder gæsterne gratis WiFi og en restaurant på stedet, der serverer internationale retter lavet med lokale råvarer. Værelserne på Hotel Frøslev Kro er enkelt indrettede og har et opholdsområde. Nogle af værelserne har tv og tekøkken, og badeværelserne er enten private eller fælles. I de varme måneder kan gæsterne slappe af i hotellets have eller nyde den nærliggende natur. Børn kan lege på legepladsen, som har en trampolin. Hotellet er et godt udgangspunkt for aktiviteter som cykling og vandreture. Frøslevlejrens Museum og Bov Museum ligger begge ca. 5 minutters kørsel derfra. Der er gratis privat parkering på stedet. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,2 for et ophold for én person.

Vi nød vores ophold på Hotel Frøslev Kro i fulde drag. Meget venlige og hjælpsomme medarbejdere, et dejligt måltid i spisesalen og en god nats søvn, inden vi fortsatte vores rejse.