Sleep & Coffee er en central bed and breakfast beliggende inden for 150 m fra Præstø Torv og Præstø Fjord. Der er gratis trådløs internetadgang, lyse og luftige værelser samt isbutik og café på stedet. Samtlige værelser på Sleep & Coffee er enkelt, men smagfuldt indrettet og har skrivebord. Der er fælles badeværelse. Gæsterne kan nyde adgang til en fælles tv-stue, et fuldt udstyret køkken og en stor balkon. Bed and breakfast tilbyder også vaskemaskine, cykeludlejning og gratis privat parkering på stedet. Sleep & Coffee’s butik sælger specialiteter såsom chokolade, kaffe og te. Gæsterne kan deltage i guidede ture i Præstøs bevarede bygninger og fiske fra den lille flod i bed and breakfasts baghave. Præstø havn ligger 3 minutters gang fra bed and breakfast, og Thorvaldsens Samling på Nysø Museum ligger 0,9 km derfra.

Kæmpe smuk loftslejlighed. Rummelig, ren, pænt indrettet. Ejerne af kaffebaren har kærligt renoveret rummet i løbet af 10 år. Vi var på cykel fra Berlin til København og havde oprindeligt planlagt kun at cykle gennem Præstø. Så glade for at vi stoppede. Dejlig by, overnatning, værter. Vaskemaskinen var også meget velkommen. Der er et stort fuldt udstyret køkken, som vi ikke fik mulighed for at bruge.

Personalet var meget hjælpsomme, når man bad om hjælp med taxaer og andet. Morgenmaden var rigtig god, masser af valgmuligheder. Igen personalet kunne ikke gøre nok for dig de er store, ville med glæde bo igen.

None

Jungshoved Præstegård er en ejendom beliggende på Sjællands sydkyst, på Jungshoved Halvøen. Der tilbydes værelser med traditionel indretning, gratis WiFi og eget badeværelse med brusebad. Værelserne på Jungshoved Præstegård er lyse og har trægulv samt udsigt over Bøgestrømstrædet. Mange har også opholdsområde, fladskærms-tv og køkkenfaciliteter. Om sommeren kan gæsterne nyde morgenmaden i ejendommens store, frodige have. Der kan lejes cykler på stedet, og personalet hjælper gerne med at arrangere aktiviteter såsom fiskeri, vandreture og andre fritidsaktiviteter. Præstø by ligger 10 km fra ejendommen, mens Køge ligger 35 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 50 km fra Jungshoved Præstegård. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den en 8,0 for et ophold for én person.

Alt var fantastisk, super rent, god værdi, masser af plads, dejlige haver, fantastisk morgenmad, en af de bedste vi havde Alt frisk.

Søfryd B&B er et hyggeligt bed and breakfast beliggende i Præstø, kun 40,2 km fra BonBon-Land. Ejendommen tilbyder gratis cykeludlejning, en have, grillfaciliteter og gratis WiFi. Gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og kanosejlads i det omkringliggende område. Bed and breakfast har en terrasse med havudsigt og et veludstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplade samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Møns Klipper og GeoCenter Klippen af Mon ligger begge 46,7 km fra ejendommen, og Københavns Lufthavn ligger 101,4 km derfra. Der er gratis privat parkering på stedet.

Fantastisk beliggenhed på landet ved havet, stille og roligt, men ikke for langt fra en lokal by, hvor man nemt kan købe alt, hvad man har brug for under opholdet. Sengene var meget komfortable, selve lejligheden var indbydende og hyggelig, og værtinden var meget imødekommende og venlig ved vores ankomst og afrejse. Ville helt sikkert bo her igen.

Jungshoved Kro B&B ligger i det smukke sydsjællandske landskab, blot 500 m fra Stege Bay, og tilbyder gratis WiFi og værelser med tekøkken. Samtlige værelser på B&B har eget badeværelse, køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Morgenmad kan bestilles direkte på ejendommen og serveres efter et aftalt tidspunkt.B & B ligger 1,2 km fra ruinerne af Jungshoved Slot og 3,7 km fra den charmerende landsby Præstø. Temaparken BonBon-Land ligger 35 minutters kørsel derfra, mens de fantastiske hvide klipper i Møns Klint ligger 45 minutters kørsel derfra. Gåsetårn-tårnet i Vordingborgs ligger også kun 30 minutters kørsel derfra. Solorejsende vil især nyde beliggenheden, da de har vurderet den til 8,8 ud af 10 for et ophold for en enkeltperson.

Meget dejligt stort værelse, venlig vært.Lækker morgenmad