Scandic Ringsted er et miljøvenligt hotel, som ligger 15 minutters gang fra Ringsted centrum ved siden af Ringsted Kongrescenter. Hotellet tilbyder gratis WiFi, offentlig parkering samt adgang til fitnesscenter og sauna.

Fantastisk morgenmad. Mange veganske muligheder, herunder friske bær, vegansk Nutella, vegansk smør, friske grøntsager og meget mere.

Danhostel Ringsted ligger i centrum af Ringsted, en by på Sjælland, Danmark. Vandrerhjemmet har til huse i en historisk bygning kaldet “Amstuegaard” og tilbyder værelser med eget badeværelse, et fællesrum og en lounge med tv. Vandrerhjemmet har også et fælles køkken og et udendørs grill/barbecueområde. Togstationen og den indendørs swimmingpool ligger begge inden for 0,6 km fra vandrerhjemmet, og der er også flere butikker og restauranter i nærheden. Gæsterne kan medbringe deres eget sengelinned og håndklæder eller leje dem på vandrerhjemmet. Vandrerhjemmets personale står til rådighed med oplysninger om lokale attraktioner og kan også tilberede madpakker til udflugter. Især solorejsende har vurderet vandrerhjemmets beliggenhed højt og givet det en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

Det var fredeligt, stille, varmt og hyggeligt! Tæt på byens centrum . Køkkenet var meget stort, fuldt funktionelt og udstyret . Meget dejligt sted at bo !