Hotel Røde-Kro er en kro beliggende i byen Rødekro i Sønderjylland, Danmark. Hotellet ligger 12 minutter i bil fra centrum af Aabenraa og tilbyder gratis WiFi og en restaurant, der serverer sæsonbetonede danske retter.Kroen har lyse, rummelige værelser med skrivebord, fladskærms-tv med kabelkanaler samt eget badeværelse med bruser.

Beliggenheden var ideel for vores besøg! En kort gåtur til min tantes hus! Morgenmaden var fantastisk: stort udvalg af lækker mad og drikke! Take away middag var meget høj kvalitet og portioner var store!

B&B Apartment Rødekro er en lejlighed med egen forplejning i Rødekro, Danmark, 37 km fra Flensborg Havn og 38,6 km fra gågaden Flensborg. Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, fuldt udstyret køkken, fladskærms-tv med satellitkanaler samt terrasse med udsigt over haven. Ejendommen har også en have og tilbyder gratis privat parkering. Yderligere faciliteter omfatter en legeplads og mulighed for at leje håndklæder og sengelinned mod et tillægsgebyr. Lejligheden ligger i nærheden af flere seværdigheder, såsom Flensburg Maritime Museum (32,2 km) og FH Flensburg (46,7 km). Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 49,9 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,5 for et ophold for én person.

Det er en rigtig velholdt lejlighed med alle faciliteter. Føl dig godt oplevelse