Kridthuset er et hotel beliggende i den lille by Rødvig, blot 4 minutters gang fra Rødvig Sandstrand – Krostranden. Ejendommen har en have, gratis privat parkering og en fælles opholdsstue samt et fælles køkken og en solterrasse. Alle værelser har eget badeværelse, gratis WiFi samt sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har udsigt over byen. Gæsterne kan nyde en buffet eller kontinental morgenmad på hotellet. Ejendommen tilbyder cykeludlejning og er populær for aktiviteter som vandreture og cykling. Rødvig Sandstrand ligger 12 minutters gang derfra, og Københavns Lufthavn ligger 75,6 km derfra. Solorejsende nyder især at bo på Kridthuset og giver det en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Vi boede i en sovesal med 6 senge og eget badeværelse. Værelset var rummeligt nok til os, og beliggenheden er 5 minutters gang fra togstationen. Der er supermart, spisesteder omkring området. Walkable til Tivoli Garden også.

Ferie Lejligheden Landlyst er en lejlighed ved stranden i Rødvig, blot 6 minutters gang fra Rødvig Strand – Krostranden. Lejligheden har til huse i en bygning fra 1908 og er omgivet af udendørs aktiviteter såsom vandreture og fiskeri. Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, fuldt udstyret køkken, spiseplads, fladskærms-tv med kabelkanaler samt terrasse med udsigt over byen. Ejendommen tilbyder håndklæder og sengelinned mod et tillægsgebyr. Rødvig Sandstrand ligger 6 minutters gang derfra, og Københavns Lufthavn ligger 75,6 km fra lejligheden. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

vi elskede denne ejendom, alt var perfekt! vi boede her, mens vi blev gift i den nærliggende by, og værten efterlod os en dejlig buket blomster og vin. Køkkenet er veludstyret, bruseren er dejlig og varm, sengene er komfortable, værelserne er varme, tæpper og tøfler var til rådighed også! virkelig fantastisk!!!

Rødvig Camping & Hytter er en ejendom beliggende 0,6 km fra sandstrandene og de hvide klipper ved Stevns Klint i Rødvig i Rødvig, Danmark. Ejendommen tilbyder træhytter med eget køkken, en minigolfbane og en legeplads.Alle hytter på Rødvig Camping har spiseplads og terrasse samt te-/kaffemaskine og køleskab for gæsternes bekvemmelighed. Ejendommen har en tv-stue for gæster og et fælles køkken, og i butikken på stedet kan man købe frisk brød, snacks og sodavand samt øl og vin.Gæsterne på Rødvig Camping & Cottages kan leje cykler og udforske det omkringliggende landskab. Vandreture, fiskeri og sejlads er populære aktiviteter i området. Forlystelsesparken BonBon Land ligger kun 30 minutters kørsel derfra.

Vi boede i hytte 1. Den var bedårende. Alt var som det skulle være, køkkenet var veludstyret og rent. Varmeapparatet var nødvendigt og værdsat. Stranden var ca. 700 meter væk - kan lade sig gøre, men ikke lige der.

Stevns Klint Strandpension ligger i Rødvig og tilbyder gratis WiFi og parkering. Samtlige værelser på denne ejendom har moderne indretning og adgang til fælles vaskeri. Gæsterne kan vælge mellem værelser med eget eller fælles badeværelse. Ejendommen har en have, en terrasse og en legeplads. Det er også et godt sted til vandreture. Stevns Klints hvide klipper ligger kun 100 meter fra ejendommen, og BonBon Land Forlystelsespark ligger 40 minutters kørsel derfra. Rødvig togstation ligger inden for 5 minutters gang, og Københavns internationale lufthavn ligger 43 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og gav hotellet 9,0 for et enkelt ophold.

Vi elskede personalet, stedet og de smukke omgivelser :-)

Rødvig Kro og Badehotel er et hyggeligt hotel i Rødvig, der tilbyder en fantastisk udsigt over Østersøen og gratis faciliteter som morgenmad, WiFi og parkering. Hotellet har charmerende værelser med en kombination af traditionelt og moderne design, hvoraf de fleste har udsigt over Fakse Bugt og Stevns Klippe. Samtlige værelser er udstyret med opholdsområde, fladskærms-tv og skrivebord, og nogle af værelserne har eget badeværelse med brusebad. Hotellets restaurant serverer lækre retter med lokale, sæsonbetonede råvarer, herunder fisk fra den nærliggende havn, og gæsterne kan nyde deres måltider på terrassen, når vejret er godt. Rødvig Kro og Badehotel ligger tæt på stranden og havnen og tilbyder masser af muligheder for vandsport og aktiviteter. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver det en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

den varme velkomst, de dejlige omgivelser, stemningen og den lækre middag.