Hyggeligt Sommerhus på Rømø med Svømmepøl er et feriehus beliggende i Rømø, 1,9 km fra Søndre Strand og 16,1 km fra Havnelisten. Feriehuset har gratis WiFi og terrasse og ligger 33,8 km fra Westerland Hovedbanegård og 16,1 km fra Erlebniszentrum Naturgewalten Sylt. Det har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er desuden tv og dvd-afspiller. Feriehuset har også en legeplads til børn. Vandland Sylter Welle ligger 32,2 km fra ejendommen, og Sylt Aquarium ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sylt Lufthavn, 32,2 km fra Cozy Holiday Home in Romo Jutland with Swimmingpool.

Meget hyggeligt indrettet

Hotel Kommandørgården ligger på øen Rømø ved Vadehavet og tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering samt værelser og hytter med balkon eller terrasse. Rømø Golfklub ligger 0,9 km derfra. Alle værelser og hytter på hotellet har køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne har udsigt over poolen, mens hytterne har udsigt over stranden. Faciliteterne på stedet omfatter et wellnesscenter, islandsk ridning og et spillerum. Der er også et fitnesscenter og cykeludlejning for aktive gæster samt en legeplads for børn. Hotellet har to spisemuligheder: Florandas Restaurant, som serverer fisk og skaldyr, og Florandas Brasserie, som tilbyder internationale retter som pizza og oksekød i afslappede omgivelser. Der kan købes drikkevarer i hotellets bar. Sankt Clemens Kirke fra det 13. århundrede ligger 15 minutters gang derfra, og Rømø Havns færgeterminal ligger 1,6 km fra hotellet.

Personalet var fantastisk. Restauranten var fremragende. Venlige mennesker

Poppelgaarden Rømø B&B ligger i Rømø Kirkeby, 2,6 km fra Söderstrand Strand. Der tilbydes indkvartering med have, gratis privat parkering, fælles opholdsstue og en terrasse. Ejendommen har også et fælles køkken og en concierge-service samt gratis WiFi overalt på ejendommen. B & B har familieværelser. Der serveres en buffet, kontinental eller glutenfri morgenmad på ejendommen. B & B har en grill og tilbyder bordtennis, som gæsterne kan benytte sig af. Området er populært for vandreture.

Fremragende morgenmad, tilberedt med meget kærlighed. Smukt restaureret Spisestue.

Enjoy Resorts Rømø ligger på Rømø Ø, 10 minutters gang fra havnen, og tilbyder moderne lejligheder med fuldt udstyret køkken og vaskemaskine. Lejlighederne har også pejs og fladskærms-tv. Gæsterne kan nyde gratis adgang til det 8,5 m² store spa- og wellnesscenter, som har fitnesscenter, sauna og dampbad samt reserverbare skønhedsbehandlinger. Der er også en restaurant og bar på stedet, og der kan lejes cykler og golfudstyr. Resortet ligger 1,2 km fra Rømøs populære brede strande, og Østerby bymidte ligger 15 minutters gang derfra. Der er gratis privat parkering på resortet.

Vi elskede vores ophold som en familie på 5 personer med et lille barn og to teenagere. Vi var lidt forsigtige af alle de kommentarer vi læste om de dårlige steder at spise osv. men alt var fint. Restauranten leverer rimelig nok mad morgen og aften, og der er mange små butikker rundt omkring, der leverer alt hvad man har brug for til egen madlavning. Derudover er de få restauranter på øen også. Selvfølgelig er det ikke fine dining, men hvis man vil have det, booker man et 5* hotel. Udsigten var super flot, og mest af alt var der stille omkring! Adgang til strandene var også super nemt, og som en bonus er poolen også dejlig til en svømmetur. Børnene prøvede underholdningen i bowling og nød det også. Bungalowen var også fin, den havde alle de ting man havde brug for og den var godt rengjort. Vi forstår heller ikke folk der opfører sig overrasket over gebyrerne for forsyningsselskaber, da det er nævnt alle steder - vi betalte ligesom 50 Euro for 4 dage.