Fredfyldt Sommerhus i Rønde med Sauna ligger i Rønde, blot 6 minutters gang fra Følle Strand. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 2,6 km fra Rosenholm Bådelaug Strand og 37 km fra Memphis Mansion. Det har tre soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er et tv til underholdning. Der er en legeplads for børn på stedet. Djurs Sommerland ligger 20,9 km derfra, og Steno Museum ligger 25,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger 13 km fra ferieboligen.

Serene Holiday Home in Ronde med sauna ligger i Rønde, blot 6 minutters gang fra Følle Strand. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 2,6 km fra Rosenholm Bådelaug Strand og 37 km fra Memphis Mansion. Det har tre soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er et tv til underholdning. Der er en legeplads for børn på stedet. Djurs Sommerland ligger 20,9 km derfra, og Steno Museum ligger 25,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger 13 km fra ferieboligen.

Feriehus med fire soveværelser i Rønde 1 ligger 5 minutters gang fra Følle Strand og 2,4 km fra Rosenholm Bådelaug Strand. Der tilbydes gratis WiFi, terrasse, og der er 25,7 km til Steno Museum og Aarhus Naturhistoriske Museum. Feriehuset har 4 soveværelser, køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med bruser eller badekar og spabad. Det omfatter også tv. Memphis Mansion ligger 37 km derfra, og Djurs Sommerland ligger 20,9 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 13 km fra ferieboligen.

Alt, lige fra beliggenhed til selve huset.