Hotel Sniva ligger kun 16 km fra Natur Bornholm og tilbyder indkvartering med restaurant, have, terrasse og bar. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen. Gæsterne kan nyde en à la carte- eller kontinental morgenmad. Ekkodalen ligger 17,7 km derfra, og Østerlars Kirke ligger 19,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Bornholm Lufthavn, ligger 8 km derfra. Især solorejsende har vurderet stedet til 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget flot og behageligt, perfekt beliggenhed, det samme personale driver også tapa baren nedenunder, som ser lækker ud (vi prøvede dog ikke).Også vi kunne ikke prøve morgenmaden, da vi havde en meget tidlig færge at fange. Næste gang!

BB-Hotel Rønne Bornholm ligger på Store Torv-pladsen i det centrale Rønne, blot 3 minutters gang fra Rønne Teater. Der tilbydes værelser med gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, skrivebord, garderobe og eget badeværelse med bruser. Fritidsmulighederne på hotellet omfatter en terrasse og en fælles lounge. Rønne færgeterminal ligger 601 m derfra, og Nørrekås Strand ligger 15 minutters gang fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, da de har givet hotellet en score på 9,0 for et ophold for en enkeltperson.

Jeg kan godt lide tanken om et hotel uden reception. Det var så nemt og hurtigt at få et værelse. Hotellet er råt, uden luksus - men det er fint nok! Der er masser af plads. Køkkenet er altid åbent, man kan få en vand eller kaffe. Morgenmaden er meget basal, men samtidig meget tilfredsstillende:)

Hotel Skovly ligger kun 5 km fra Rønne, i en beskyttet skov og kun 150 m fra en sandstrand og Østersøen. Dette hotel tilbyder moderne værelser med sofa og satellit-tv samt gratis WiFi. Værelserne har eget badeværelse og er fordelt på 5 fløje. Hotellet serverer en daglig morgenbuffet og har en møbleret terrasse, hvor man kan nyde solen om sommeren. De rolige, naturskønne omgivelser giver ideelle muligheder for aktiviteter som vandreture og fiskeri, og gæsterne kan leje cykler på stedet for at udforske området. Cykelstierne begynder lige uden for hotellet og fører ind i den omkringliggende skov. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Vi elskede alt fra morgenmaden til vores gåture efter morgenmaden på MTB stier ud til havet og rundt om en sø, alt sammen i smuk skov!!!!

Det Lille Hotel ligger på en sidegade til Rønnes hovedtorv, Torvet, og tilbyder gratis WiFi og en lille have. Hotellets lyse værelser har skrivebord, fladskærms-tv med kabelkanaler samt enten eget eller fælles badeværelse. Der serveres morgenmad i gården i de varmere måneder, og i gæstestuen er der tv og gratis varme drikkevarer til rådighed døgnet rundt. Det Lille Hotel ligger 200 meter fra Bornholms Museum og 5 minutters gang fra Sct Nicolai Kirke i havneområdet. Solorejsende nyder især beliggenheden og har givet hotellet en bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

beliggenheden lige i centrum af Rönne. Du kan gå gennem supermarkedet Netto for at komme til byens hovedtorv, hvor du finder to gode restauranter, Cafe Gustav og Cafe Munter, der serverer god mad og drikkevarer. Der er gratis parkering på bagsiden af hotellet på en offentlig parkeringsplads med tildelt område. Faciliteterne er rene og morgenmaden var god. Værelserne ligger ovenpå, der er adgang til dem via en stejl trappe, ingen elevator. Hvis du er handicappet eller ældre ville dette være en udfordring. Ellers et godt ophold!

Griffen Spa Hotel ligger i centrum af Rønne og tilbyder værelser med udsigt over Østersøen eller den gamle bydel. Hotellet har gratis WiFi og gratis privat parkering, og gæster over 16 år har gratis adgang til spaen.

Beliggenhed - tæt på byens centrum, fantastisk havudsigt, parkering på stedet, morgenmad