Hyggeligt Sommerhus i Nykøbing Sjælland nær Fiskeri Landsby ligger i byen Rørvig, kun 27,4 km fra Arresø. Feriehuset er udstyret med gratis WiFi, terrasse og grillfaciliteter. Det består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Faciliteterne omfatter tv og cd-afspiller. Feriehuset ligger 5 km fra Nykøbing Sjælland og 6,6 km fra Nygård. Nakke ligger 3,1 km derfra, og Nørrevang ligger 3,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 98,2 km fra ejendommen.

Det var en dejlig lejlighed med pæn møblering. Dog lidt mørk på denne tid af året. Der er så mange smukke og dejlige steder ved Rørvig. Vi besøgte Hov Vig fuglereservat, Dybesø og Flyndersø, Sandflugtsplantagen og stranden ved Telegrafvejen, Rørvig Havn.

Rørvig Centret er et hotel beliggende i centrum af Rørvig. Der tilbydes gratis parkering, gratis WiFi og værelser med fladskærms-tv med dvd-afspiller. Rørvigs havn og strand ligger begge 5 minutters gang derfra. Samtlige værelser på hotellet har eget badeværelse med bruser og skrivebord, og nogle af værelserne har desuden et opholdsområde. Fritidsfaciliteterne på hotellet omfatter en fodboldbane, en legeplads, pool og dart samt cykeludlejning. Nykøbing bymidte ligger 4,3 km derfra, og Sommerland Sjælland Forlystelsespark ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Især solorejsende vurderede beliggenheden til 8,8 for et ophold for én person.

Beliggenheden er perfekt. 10 min. til kysten (ende) og 3 min. gang til færgen. WiFi er så godt, så jeg kan holde telekonference om dagen. Lille og sød baghave, og jeg havde en dejlig uventet gæst - en kat uden hale, som tilbragte en rolig eftermiddag med mig på en solrig søndag