Comwell Roskilde ligger i Roskilde by og tilbyder gratis parkering samt værelser med kabel-tv og WiFi. Hotellet har udsigt over Roskilde Fjord og ligger 5 minutters kørsel fra byens centrum. Gæsterne kan nyde sæsonbetonede retter baseret på friske råvarer og udvalgte vine i hotellets restaurant og drikkevarer i baren, som har en terrasse med udsigt over fjorden. Fritidsfaciliteterne på Comwell Roskilde omfatter et fitnessrum, bordfodbold og billard, og området byder på gode muligheder for at jogge og cykle. Ejendommen har også flere hyggelige terrasser, pavilloner og gårdhaver, som gæsterne kan slappe af på. Et busstoppested med forbindelser til byens centrum ligger 500 meter fra hotellet, og Vikingeskibsmuseet ligger 2,5 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,3 for et ophold for én person.

godt beliggende hotel, dejligt personale og fremragende mad. stor morgenbuffet.

Scandic Roskilde ligger i Roskilde, blot 5 minutters kørsel fra det centrale Roskilde og Roskilde Ringen Park, og tilbyder værelser i nordisk stil med gratis WiFi og fransk balkon. Hotellet har en restaurant, der serverer danske retter, tapas i skandinavisk stil og friske salater, samt en bar, der serverer drikkevarer og snacks. Gæsterne kan også benytte sig af fitnessrummet, saunaen og de naturskønne omgivelser i parken, hvor man kan jogge og cykle. Vikingeskibsmuseet ligger 5 minutters kørsel derfra, og Roskilde Domkirke ligger 2,5 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 8,2 for et ophold for én person.

Meget rent, uden dikkedarer, venligt og roligt med en park med en joggingsti med kilometermarkeringer lige uden for bagdøren. Vi kunne virkelig godt lide morgenmaden også, 5-stjernet morgenmad til 3-stjernede priser!

Zleep Hotel Prindsen Roskilde ligger blot 5 minutters gang fra Roskilde Station og tilbyder moderne værelser med gratis WiFi. Samtlige værelser er udstyret med skrivebord og fladskærms-tv med kabelkanaler. Der opkræves et tillægsgebyr for en økologisk morgenmad, der serveres på stedet. Hotellet har også en restaurant på stedet, og der tilbydes gratis parkering. Vikingeskibsmuseet ligger ca. 15 minutters gang derfra, og Roskilde Domkirke fra det 12. århundrede ligger kun 300 meter derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver hotellet en 9,0 for et ophold for én person.

ærelserne var rummelige med gratis parkering på stedet, lige midt i byen ved siden af katedralen