Roslev Hus ligger i Roslev og tilbyder hurtig ind- og udtjekning, røgfrie værelser, fælles lounge, gratis WiFi og en terrasse. Ejendommen ligger i gåafstand fra Gamstrup og er omkring 15 minutters kørsel fra Jesperhus Resort. Andre nærliggende attraktioner omfatter Ilbjerg, Yttrup, Kirkeby, Harre, Vium og Bajlum. Hvert værelse på hotellet omfatter et skrivebord, et fladskærms-tv, et privat badeværelse, sengelinned og håndklæder. Gæsterne kan nyde en morgenbuffet på hotellet og kan gøre brug af en elektrisk tekande på værelset. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 53,1 km derfra. Solorejsende er særligt glade for beliggenheden og vurderer den højt for et ophold for en enkeltperson.

Roslev ligger tæt på et par smukke steder og dejlige fjorde.Det nærmeste pizzeria var meget hyggeligt med god pizza. Byen er rolig og ligger på bølgende bakker. Morgenmaden var rigelig med blødkogte æg. Meget af Nordjylland kan nemt nås fra Roslev og Roslev Hus hotel.

Sommerhuset Roslev IX er en feriebolig, som udlejes i byen Roslev, Danmark, kun 17,7 km fra Jesperhus Resort. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken, tv samt badeværelse med badekar eller bruser. Det ligger 4,2 km fra Åsted og 4,3 km fra Grynderup, og der er 2 minutters gang til Nøreng. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 66 km fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

None

Sommerhuset Roslev IV ligger i Roslev, 25,7 km fra Jesperhus Resort. Feriehuset har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 14 minutters gang fra Flovtrup og 3,4 km fra Selde.Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt badeværelse med bruser eller badekar.Junget ligger 4,2 km fra feriehuset, og Branden ligger 5,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 64,4 km fra Feriehus Roslev IV.

Skønne omgivelser. Fred og ro. Ret tæt på stranden. Fuldt udstyret hus. Stor terrasse. Internet.