Sæby Spektrum & Hostel ligger i Sæby, ca. 50 km fra Aalborg. Vandrerhjemmet er omgivet af grønne områder og ligger en kort gåtur fra strandene i Kattegatbugten. Der er en række værelser til rådighed, nogle med fælles badeværelse og andre med eget badeværelse. Nogle af værelserne har også balkon og tv. Gæsterne kan medbringe deres eget sengelinned og håndklæder eller leje dem i vandrerhjemmets reception. Der er to fælleskøkkener, hvor gæsterne kan tilberede måltider eller opbevare mad. Vandrerhjemmet har også en café med gratis WiFi og et sportscenter med forskellige aktiviteter. Der er også gratis privat parkering på vandrerhjemmet.

Det havde alt, hvad der er nødvendigt for et hostel. rummelige værelser og komfortable senge.

Denne ejendom ligger ved en strand på Kattegatkysten i Danmark, 6,2 km syd for Frederikshavn. Samtlige værelser har fladskærms-tv, køleskab og elkedel. Fritidsfaciliteterne på Svalereden Camping Rooms omfatter en legeplads og en 12-hullers minigolfbane samt et spillerum med bordtennis og billardborde. Der er gratis trådløs internetadgang på de offentlige områder. Butikken på stedet, der er åben fra 1. april til 1. oktober, sælger friskbagt brød, mejeriprodukter og andre basale dagligvarer samt aviser, magasiner og drikkevarer. Solorejsende vurderede stedet til 8,2 for et ophold for én person.

Vi blev mødt med et smil og et "Velkommen!" Rent, komfortabelt og hyggeligt værelse med en god seng. Gode bekvemmeligheder - kaffe/te på værelset, bestik og tallerkener let tilgængelige til brug, friske rundstykker til rådighed i butikken til morgenmad. En dejlig gåtur til stranden. Rolig i det hele taget.

KRAGKAER Hjorte-Hytte B&B er et unikt feriehus beliggende i Sæby, 14,6 km fra Voergaard Slot. Der tilbydes indkvartering med terrasse, gratis WiFi og roomservice. Feriehuset med egen forplejning har også en privat pool, en have og gratis privat parkering. Feriehuset har aircondition, 2 soveværelser, fladskærms-tv, spiseplads samt tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der er desuden håndklæder og sengelinned. Gæsterne kan nyde kontinental eller fuld engelsk/irsk morgenmad i ferieboligen. Der er også cykeludlejning til rådighed. Den nærmeste lufthavn er Aalborg, 54,7 km fra ejendommen, og der tilbydes en lufthavnstransport mod betaling.

Vi havde en fantastisk uge på KRAGKAER Deer-Lodge B&B

Sommerhuset Sæby LXXXI er et feriehus beliggende inden for 2 minutters gang fra Sæby Nordstrand og 17,7 km fra Voergaard Slot. Ejendommen tilbyder gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 53,1 km fra ferieboligen.

Området ligger inden for rækkevidde af stranden og landsbyen, hvor der er mange butikker at vælge imellem. Der er gode spisesteder både i landsbyen og nede ved havnen.

Sommerhuset Sæby XXVI er et feriehus beliggende inden for 2 minutters gang fra Sæby Nordstrand og 17,7 km fra Voergaard Slot. Der tilbydes gratis WiFi og terrasse. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 53,1 km fra ferieboligen.

En meget god beliggenhed, tæt på havet. Gåafstand til landsbyen. Parkering er uden for boligen, men ikke langt væk. Der er et legeområde til børn. Meget roligt sted, godt for familier med børn. Wifi fungerede godt.

Lyngsasgaard M er et lejlighedshotel beliggende i Sæby, i kort afstand fra Lyngså Strand og Voergaard Slot. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, aircondition og adgang til en have med terrasse. Ejendommen har balkon, udsigt over haven, opholdsområde, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Faciliteterne omfatter mikrobølgeovn, minibar, komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, ca. 57,9 km fra ejendommen.

Meget hyggeligt sted. Meget flink udlejer. Sted perfekt til at hvile. Tæt på stranden.

Malerisk Sommerhus i Sæby er et feriehus beliggende i byen Sæby, blot 5 minutters gang fra Nordstranden. Feriehuset har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi, og det er fuldt udstyret med køkken, tv og dvd-afspiller samt to badeværelser. Det ligger 17,7 km fra Voergaard Slot, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 54,7 km derfra.

None

Lyngsågaard K er et lejlighedshotel beliggende i Sæby, Danmark. Det ligger 2,6 km fra Lyngså Strand strand og 16,1 km fra Voergaard Slot. Ejendommen tilbyder indkvartering med gratis WiFi og en have med terrasse samt udsigt over den omkringliggende have. Samtlige ferieboliger på Lyngsågaard K har fuldt udstyret køkken med spisebord, fladskærms-tv med satellitkanaler samt eget badeværelse med bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Andre faciliteter omfatter et køleskab, en ovn og en opvaskemaskine samt en kaffemaskine og en elektrisk tekande. Den nærmeste lufthavn til ejendommen er Aalborg Lufthavn, som ligger 57,9 km derfra.

Meget veludstyret, meget venlige og diskrete udlejere, moderne møblering. Køkkenet er veludstyret.

Dette 4-stjernede feriehus ligger kun 5 minutters gang fra Sæby Nordstrand og 17,7 km fra Voergaard Slot og tilbyder gratis WiFi og en terrasse, som gæsterne kan nyde. Feriehuset har et separat soveværelse, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt et badeværelse med tv. Den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 53,1 km fra ejendommen.

Meget hyggeligt! Fin beliggenhed!

Rolykke er et gæstehus beliggende i Sæby, Danmark. Det ligger 15 minutters gang fra Nordstranden og 16,1 km fra Voergaard Slot. Pensionatet tilbyder indkvartering med gratis cykler, gratis privat parkering, en have og en terrasse samt gratis WiFi. Samtlige værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har også køkken. Der tilbydes dagligt en række forskellige morgenmadsmuligheder på pensionatet, herunder à la carte og amerikanske valgmuligheder. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 51,5 km derfra. Især solorejsende har vurderet stedet til 8,5 for et ophold for én person.

Komfortable senge, fremragende badeværelse, stille og rent.Havde en vidunderlig en nat ophold, vil defintily bruge igen.Hurtig kommunikation og nem selvbetjening check-in og check-out