Sommerhuset Skibby VIII er et feriehus beliggende i Skibby, 49,9 km fra Grundtvigs Kirke. Ejendommen har gratis WiFi overalt og er udstyret med fuldt udstyret køkken, opholdsstue, to soveværelser og badeværelse med bruser. Der er tv, og ejendommen har en legeplads. Københavns Lufthavn ligger 67,6 km fra ferieboligen.

Huset var rigtig hyggeligt, og haven var fantastisk, der var rådyr på besøg om morgenen og aftenen. Huset var pænt møbleret og køkken og badeværelse var nyt, så pænere end på internettet.

Afslappende Sommerhus i Skibby Midt i Naturen ligger i den charmerende by Skibby og tilbyder et fredeligt fristed omgivet af naturen. Dette feriehus har en rummelig terrasse og grillfaciliteter, perfekt til måltider og afslapning i det fri.Feriehuset er fuldt udstyret med moderne bekvemmeligheder og har en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 3 separate soveværelser. Gæsterne kan nyde et behageligt ophold med tv og dvd-afspiller til underholdning. Feriehuset har også 1 badeværelse for ekstra bekvemmelighed.Dette feriehus ligger kun 69,2 km fra Københavns Lufthavn, og er det perfekte sted at flygte fra bylivets travlhed og nyde en fredelig ferie i naturen.

Stort hus, godt indrettet. Meget for prisen.