Motel Skive ligger i naturskønne omgivelser tæt på Skive Fjord, 1,2 km fra centrum af Skive. Der tilbydes gratis WiFi, privat parkering og værelser med eget badeværelse. Alle gæster har adgang til et fuldt udstyret tekøkken og en fælles opholdsstue med et stort fladskærms-tv. Receptionen tilbyder strygeudstyr, og der er et vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere på stedet. Faciliteter i nærheden omfatter en bowlingbane, en biograf og to sportscentre. Skive Vandland ligger kun 200 m fra vandrerhjemmet.

Jeg er på vej gennem Danmark på cykel, og som så mange andre besøgende forsøger jeg at håndtere de utroligt høje priser. Så jeg blev overrasket over at finde en indkvartering til rimelige priser. Stedet minder lidt om et vandrehjem, men værelserne er helt OK, personalet er venligt og morgenmaden var fremragende.

Fly B&B er et bed and breakfast beliggende i Skive, Danmark, ca. 9 km fra Skive. Der tilbydes indkvartering med terrasse og gratis WiFi samt udsigt over haven. Bed and breakfast har også fladskærms-tv, opholdsområde og vaskemaskine på badeværelset med bruser. Der tilbydes kontinental morgenmad og à la carte-morgenmad hver morgen. Fly B&B har en have og en terrasse, som gæsterne kan benytte. Det ligger ca. 36 km fra Holstebro og 43 km fra Herning samt 29 km fra Viborg. Den nærmeste lufthavn er Karup Lufthavn, som ligger ca. 27 km derfra. Solorejsende er især glade for beliggenheden og vurderer den til 8,5 ud af 10 for et ophold for én person.

et af de bedste hoteller vi nogensinde har været på. vidunderlige værter, beliggenhed, indretning, morgenmad og alt andet. hvis man virkelig vil mærke den danske hygge, så skal man helt sikkert komme her. mange tak 🐱🐈

Privat Villa ligger i Skive og er en villa med balkon, have og gratis WiFi. Det ligger 17 minutters gang fra Vinde og 2,4 km fra Lund. Ejendommen har udsigt over haven og ligger 27,4 km fra Jesperhus Resort.Villaen har 3 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og en terrasse med udsigt over byen. Gæsterne kan anmode om håndklæder og sengelinned mod et tillægsgebyr.Resen ligger 2,7 km fra villaen, mens Bilstrup ligger 4,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 37 km fra Privat Villa. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,5 for et ophold for én person.

perfekt på alle måder, vi kommer fra Storbritannien til Rally Stoholm og det var ideelt for os. komfortabelt og rummeligt med alle faciliteter

Dette hotel ligger ved den maleriske Skive Fjord og tilbyder en restaurant samt rummelige værelser med gratis WiFi og udsigt over enten Skive Marina eller Krabbeholm Skov.

Udsigten er fantastisk. Godt værelse, rent, godt brusebad. Dejligt område udenfor til en gåtur eller til at sidde og slappe af. Venligt personale.

Hotel Skivehus er beliggende i Skive, kun 29 km fra Jesperhus Resort. Dette 3-stjernede hotel tilbyder en række faciliteter til gæsterne, herunder et fitnesscenter, en have, en fælles lounge, en udflugtsskranke og bagageopbevaring. Der er også gratis WiFi på hotellet, og lufthavnstransport kan arrangeres mod betaling.

Hotellet serverer en daglig buffet og glutenfri morgenmad til gæsterne. Derudover kan gæsterne nyde aktiviteter som vandreture og cykling i og omkring Skive.

Bilstrup ligger kun 2,1 km væk, og Egeris ligger 2,4 km væk fra hotellet. Midtjyllands Lufthavn er den nærmeste lufthavn, som ligger 35,4 km fra Hotel Skivehus.

Beliggenheden får især roser fra solorejsende, som vurderer den til 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

Dejligt udvalg af morgenmad, og masser for alle. Nice badeværelse Faciliteter og supplerende hjemmesko 😊 super lokal beliggenhed og gåafstand fra helt søde downtown Area med et ton af butikker og Nice restauranter og cafe's.