6 personers sommerhus i Skjern er et feriehus beliggende i Skjern, 45,1 km fra Jyllands Park Zoo og 2 minutters gang fra Halby. Der tilbydes gratis WiFi og tv, og det ligger 18 minutters gang fra Mejlby. Feriehuset består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 64,4 km derfra.

Værelset var pænt og funktionelt indrettet (vi boede med 4 voksne og en stor hund). Hegnet omkring huset var godt på grund af hunden. Alt udstyr man kunne ønske sig var der.

Hotel Skjern ligger på en stille gågade i byen Skjern, Danmark, overfor togstationen. Der tilbydes moderne værelser med gratis WiFi og gratis parkering. Samtlige værelser på hotellet har skrivebord, opholdsområde og kabel-tv, og hvert værelse er udstyret med elkedel. Hotel Skjern har et legerum til børn og en hyggelig lounge med aviser. Hotellet er et populært udgangspunkt for golf, fiskeri og vandreture i det omkringliggende område, og Skjern Å ligger kun 601 m væk. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,8 for et ophold for én person.

lige ved siden af stationen og busserne. Meget tæt på butikker."

Danhostel Skjern er et hotel beliggende i Skjern, Danmark, 40 minutters kørsel fra Jyske Bank Boxen og MCH Arena. Ejendommen tilbyder hurtig ind- og udtjekning, gratis WiFi, en fælles opholdsstue, en bar og et fælles køkken. Hotellet har også en solterrasse og en restaurant, der serverer amerikanske retter og grill/BBQ-køkken med vegetariske, glutenfri og halal-muligheder til rådighed. Samtlige værelser på Danhostel Skjern har eget badeværelse med bruser, og nogle af værelserne har tekøkken med køleskab. Der serveres kontinental morgenmad hver dag, og der er sengelinned og håndklæder på alle værelser. Ejendommen ligger 33,8 km fra Jyllands Park Zoo og 38,6 km fra Museum Frello. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 51,5 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og har givet hotellet en bedømmelse på 8,3 ud af 10 for et ophold for én person.

Det var rent og gav os også en gratis opgradering i hytten i stedet for i bygningen.