Sommerhus i Knebel med 4 Soveværelser ligger i Skødshoved Strand og har terrasse og gratis WiFi. Feriehuset har 4 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Gæsterne kan benytte legepladsen på stedet. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 24,1 km derfra.

Fantastisk hus på en fantastisk beliggenhed for naturelskere! Huset har alt, hvad du behøver for at slappe af, og på kun 5 minutter er du ved stranden.

Sommerhus i Knebel med 4 Soveværelser ligger i Skødshoved Strand, kun 30 km fra Steno Museum. Feriehuset har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det har 4 soveværelser, fuldt udstyret køkken, tv, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Feriehuset tilbyder også en legeplads, som gæsterne kan benytte. Aarhus Domkirke ligger 30 km fra Sommerhus i Knebel med 4 Soveværelser, og ARoS Aarhus Kunstmuseum ligger 31 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 14 km fra ejendommen. Især solorejsende kan lide beliggenheden – de gav den en 8,7 for et ophold for én person.

None

Fredfyldt Sommerhus i Knebel med Terrasse ligger inden for 48,3 km fra Steno Museum og Aarhus Naturhistoriske Museum og tilbyder gratis WiFi og terrasse. Feriehuset ligger 49,9 km fra ARoS Aarhus Kunstmuseum og Aarhus Kunstbygning. Der er 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er også tv og cd-afspiller. Aarhus Universitet og Aarhus Domkirke ligger begge 48,3 km fra ferieboligen. Den nærmeste lufthavn, Aarhus Lufthavn, ligger 22,5 km derfra.

Smuk, meget stille beliggenhed. Terrasser ved huset. Rummelig opholdsstue.