OnlySleep Oksebrovej er et kodedrevet hotel, som ligger 5 km fra Slagelse. Der tilbydes gratis WiFi og parkering, og alle værelser er udstyret med fladskærms-tv, satellit-tv, skrivebord og eget badeværelse. De moderne og lyse værelser er indrettet i neutrale toner og er især populære blandt solorejsende, som gav hotellet en 8,2 for et ophold for én person. Motorvej E20 ligger kun to minutters kørsel derfra.

Meget godt koncept med nøgleadgang

Vilcon Hotel & Konferencegaard ligger i smukke landlige omgivelser og byder på udsigt over de omkringliggende skove og marker. Det ligger i en tidligere dansk gård, som nu er omdannet til et charmerende hotel og konferencecenter. Hotellet har en restaurant, der serverer en sæsonbestemt menu. Alle bygninger er blevet moderniseret, mens den historiske charme fra den oprindelige gård er bevaret. I hotellets sportshal er der forskellige rekreative faciliteter, herunder tennis, badminton, bordtennis, volleyball, petanque, hockey og adgang til en putting green. Hotellet ligger også i kort afstand fra flere golfbaner. Der kan arrangeres udendørs aktiviteter såsom kanoture på Tystrup Bavelse-søerne og Suså-floden samt ture til Storebæltsbroen.

Omhyggelighed og et godt øje i alle detaljer

Only Sleep er et hotel beliggende 0,9 km uden for Slagelse, lige ved motorvej E20. Der tilbydes gratis WiFi, gratis parkering og en døgnåben restaurant. Alle værelser har fladskærms-tv og eget badeværelse.Hotellets personale kan anbefale lokale attraktioner, såsom forlystelsesparken BonBon Land, som ligger inden for 45 minutters kørsel. Der kan også arrangeres greenfee på lokale golfbaner efter anmodning.Only Sleep ligger halvvejs mellem Odense og København, og der er 15 minutters kørsel til Storebæltsbroen.

Vær opmærksom på, at denne bedømmelse ikke er for TrafikCenter, da jeg blev opgraderet til et andet hotel i Slagelse i nærheden af en golfbane.