Hotel Bella Italia ligger i Sønderborg, 1,6 km fra Dybbøl Mølle, og er en familiedrevet ejendom med restaurant og gratis WiFi overalt på ejendommen. Hotellet tilbyder gratis privat parkering på stedet. Værelserne på Hotel Bella Italia er udstyret med fladskærms-tv. Nogle af værelserne har et opholdsområde, hvor man kan slappe af efter en travl dag. Samtlige værelser har kaffemaskine og eget badeværelse. Hotellet har et business-center, og der ligger en strand kun 100 m derfra. Sønderborg Slot ligger 150 m fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 3,7 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 9,8 for et ophold for én person.

Vi boede på hotellet under Covid-19 lock-down, så det var meget praktisk at have en fremragende (take away) restaurant på stedet. Pizzaerne var lækre! Morgenmaden, som også var lækker, blev placeret foran vores dør hver morgen, og der var et ekstra bord på værelset til at spise morgenmad på. Sengen var meget behagelig, og der var virkelig stille på værelset, så vi sov som babyer. Vi kunne også godt lide beliggenheden, den gratis private parkering og renligheden.

Danhostel Sønderborg City ligger i Sønderborg, blot 5 minutters kørsel fra Sønderborg Station og Sønderborg Slotsmuseum. Vandrerhjemmet tilbyder en række faciliteter, herunder et fælles køkken, gratis trådløs internetadgang, en fodboldbane, en beachvolleyballbane, en legeplads, billard og bordtennis. Vandrerhjemmet har også en gårdhave og mulighed for at bestille madpakker. Alle værelser på Danhostel Sønderborg City har eget badeværelse, og hårtørrer og strygejern kan lånes i receptionen. Vandrerhjemmet ligger 10 minutters kørsel fra Sønderborg Bugt, stranden og lystbådehavnen. Danhostel Sønderborg City ligger 16 km fra den tyske grænse og tilbyder gratis privat parkering.

meget flot udsigt og dejlig ejendom

Den nyrenoverede private og hyggelige lejlighed i en villa i Sønderborg tilbyder indkvartering med gratis WiFi, 2,6 km fra Fluepapiret Strand, 46,7 km fra Flensborg Søfartsmuseum og 46,7 km fra Flensborg Havn. Ejendommen ligger 1,9 km fra Den Sorte Strand og har have samt gratis privat parkering. Lejlighedens køkken er udstyret med køleskab, ovn og mikrobølgeovn, og på badeværelset er der gratis toiletartikler og hårtørrer. Fodgængerområdet Flensburg ligger 48,3 km fra lejligheden, og Industriemuseum Kupfermühle ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 6,9 km fra lejligheden.

Meget venlige mennesker. Jeg vil huske deres hjælp til os!

Scandic Sønderborg Hotel er et moderne hotel, der tilbyder gratis pool, fitnesscenter og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser har fladskærms-tv og udsigt over det omkringliggende landskab samt trægulv, premium-tv-kanaler og skrivebord. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. Den interne restaurant fokuserer på skandinaviske smagsoplevelser og miljøvenlige produkter og har et åbent køkken, hvor gæsterne kan se med i arbejdet. Der serveres te/kaffe, vin og lokale øl i lobbybaren. Hotellet tilbyder gratis parkering og ligger 2,4 km fra Sønderborg Lufthavn. Hotellet har desuden sauna, racquetballbane, legerum til børn og tilbyder en særlig velkomstgave til børn ved ankomsten. Det centrale Sønderborg ligger 3,2 km derfra.

None

Hotel Sønderborg Strand ligger blot tre minutters gang fra Sønderborg Slot og tilbyder en fantastisk udsigt over havet samt gratis WiFi på fællesområderne. Samtlige lyst indrettede værelser har eget badeværelse, tv og skrivebord, og nogle af værelserne har også te- og kaffefaciliteter.

Fantastisk beliggenhed, velindrettet værelse og meget komfortabel seng. God morgenmad.

Hotel 6400 er en ejendom beliggende i Sønderborg, Danmark, omkring 17 miles fra Flensburg, Tyskland. Hotellet tilbyder gratis WiFi og privat parkering samt en terrasse. Samtlige værelser på hotellet er udstyret med fladskærms-tv og eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. Hotellet ligger i nærheden af flere seværdigheder, herunder Slesvig og Sønderborg, som begge ligger henholdsvis ca. 29 km og 1,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn til hotellet er Sønderborg Lufthavn, ca. 4,3 km væk.

Kontaktfri over det hele, meget god. Morgenbuffet også meget god. God beliggenhed, tæt nok på havnen og tæt på Gendarmsti.

Hotel Sønderborg Garni ligger i Sønderborg, kun en kort gåtur fra stranden. Samtlige værelser har gratis WiFi, minibar, skrivebord og fladskærms-tv. Der er desuden eget badeværelse med hårtørrer og bruser. Værelserne har også et opholdsområde for ekstra komfort.

meget charmerende, havde dragten til mig selv og nød den meget

Hotel Sønderborg Kaserne ligger i Sønderborg, blot 15 minutters gang fra Fluepapiret Strand og 1,8 km fra Dybbøl Strand. Dette 3-stjernede hotel har gratis WiFi overalt på ejendommen og gratis privat parkering. Hotellet blev bygget i 1907 og ligger inden for 2,7 km fra Den Sorte Strand og 43,5 km fra Flensborg Søfartsmuseum.

Fede og store værelser - boede i et af de 45 kvm store værelser - flot udsigt - meget velindrettet! Og venligt og hjælpsomt personale!

Alsik – Hotel & Spa ligger i Sønderborg og tilbyder gratis WiFi samt en række faciliteter, herunder fitnesscenter og terrasse. Hotellet har også en bar. Samtlige værelser på hotellet er udstyret med skrivebord og eget badeværelse. De fleste værelser har udsigt over havet og er udstyret med aircondition og garderobe. Gæsterne på Alsik – Hotel & Spa kan nyde en morgenbuffet. Hotellets flersprogede personale giver gerne praktiske oplysninger om området. Hamborg ligger 128 km fra hotellet, mens Aarhus ligger 2 timers kørsel derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 8 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 9,4 ud af 10 for et ophold for én person.

Professionelt og hjælpsomt personale. Værelset var af meget høj kvalitet og rengøringsservice var fremragende. Elevatorer var altid hurtigt tilgængelige. Morgenmadsudvalget var fremragende.