Mercur Hotel er et centralt beliggende hotel i København, som ligger ved siden af Vesterport Station. Hotellet har en tennisbane og gratis højhastigheds-WiFi. Samtlige værelser har 32″ Smart-tv med satellitkanaler, spil og vejrudsigt, te- og kaffefaciliteter samt moderne badeværelse med bruser. Mercur Hotels bar er et godt sted at slappe af og socialisere med andre gæster efter en dag med udforskning af byen. Hotellets reception er åben døgnet rundt. Hotellets centrale beliggenhed giver nem adgang til shopping, restauranter og kulturelle seværdigheder, med Rådhuspladsen, Tivoli og Københavns Hovedbanegård, som alle ligger inden for 5 minutters gang fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,9 for et ophold for én person.

morgenmaden var den bedste. værelserne var rene og store. det var tæt på byens centrum 1 minut fra vesterbro metrostation.

Sommerhus As Hedegård II er et feriehus beliggende i Sønderby, kun 37 km fra Bølgen. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har tre soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Vejle Musikteater ligger 38,6 km fra ferieboligen, og Jelling sten ligger 46,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 62,8 km fra Holiday Home As Hedegård II.

Meget flot moderne sommerhus, som ligger tæt på en dejlig strand. Haven er perfekt. Solrig og ingen naboer kan se dig.

Sommerhuset Vestergade IV er et feriehus beliggende i en populær badeby, i gåafstand fra Søndre Strand og lidt over 16 km fra Havnelisten. Ejendommen har gratis WiFi og en terrasse samt et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med badekar eller bruser. Ferieboligen har også en legeplads og ligger tæt på populære attraktioner såsom Vandland Sylter Welle og Sylt Aquarium. Den nærmeste lufthavn, Sylt Lufthavn, ligger lidt over 32 km fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden og vurderer den højt for et ophold for én person.

Good beds and good wifi. Plenty of cable TV.

Feriehus med 3 soveværelser i Juelsminde 15 er et feriehus med egen forplejning i Sønderby, Danmark. Det tilbyder gæsterne en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine, tv samt badeværelse med badekar eller bruser. Bølgen og Vejle Musikteater ligger begge 45,1 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 69,2 km fra ejendommen.

Beliggenhed på t beach smuk. Især med hund er det dejligt at gå en tur udenfor, og der er masser af plads til at slappe af på privat grund (terrasse og græsplæne).

Denne rummelige feriebolig i Juelsminde ligger kun 45,1 km fra Bølgen og Vejle Musikteater. Det har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Gæsterne kan nyde terrassen og grillfaciliteterne, og der er også bordtennisfaciliteter på stedet. Der er gratis WiFi. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 69,2 km derfra.

None

Naturskønt Sommerhus i Juelsminde med Sauna ligger i Sønderby, kun 45,1 km fra Bølgen. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller. Vejle Musikteater ligger 45,1 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 69,2 km fra Scenic Holiday Home in Juelsminde with Sauna.

None

Sommerhuset Juelsminde LIX er et feriehus beliggende i Sønderby, kun 38,6 km fra Bølgen. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi.Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser.Vejle Musikteater ligger 38,6 km fra ferieboligen, og den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 64,4 km derfra.

None

Feriehus med 3 soveværelser i Juelsminde 17 ligger i Sønderby, kun 45,1 km fra Bølgen. Der tilbydes ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset med 3 soveværelser har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Vejle Musikteater ligger 45,1 km fra ferieboligen, og den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 69,2 km derfra.

Det er er skønt hun som havde alt vi behøver

Overdådigt sommerhus i Juelsminde er et rummeligt feriehus beliggende i den lille by Sønderby, kun 45,1 km fra vandlandet The Wave. Ejendommen har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi.

None

Sommerhuset Juelsminde XC er et feriehus beliggende i Sønderby, 38,6 km fra Vejle Musikteater og 46,7 km fra Jelling sten. Ejendommen ligger 38,6 km fra Bølgen og tilbyder gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser. Der er også en legeplads. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 62,8 km fra ferieboligen.

None