Sorø Camping & Hytter ligger ved Pedersborg Sø, 0,6 km fra Sorø by. Der tilbydes indkvartering med gratis trådløs internetadgang, køkkenfaciliteter og udsigt over søen, og der ligger en slikfabrik på stedet. Hytterne og lejlighederne har spiseplads, køleskab, te-/kaffemaskine og sovesofaer. Nogle har også fladskærms-tv og dvd-afspiller og har eget eller fælles badeværelse. Ejendommen har en legeplads med en stor hoppemåtte og bordtennisbord samt en lille kæledyrszoo med geder og grise. Gæsterne kan på stedet få tilladelse til at fiske i søen, og der er også grilludstyr til rådighed. Vikingefæstningen Trelleborg ligger 16 km derfra, og Sorø Golfklub ligger 15 minutters kørsel fra ejendommen. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de vurderede den til 8,8 for et ophold for én person.

Vi elsker virkelig at bo her! Dejligt sted og behageligt! I mere komfortable hus var separat toilet.

Dette hotel ligger i det centrale Sjælland og tilbyder en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab og Pedersborg Sø, som ligger 5 minutters gang derfra. Comwell Sorø ligger i fredelige og maleriske omgivelser.Værelserne på Comwell Sorø er indrettet i en hyggelig, klassisk stil med gulvtæpper og har skrivebord og tv.Den interne restaurant Solaris har panoramaudsigt og serverer en række sæsonbetonede retter.Gæsterne på Sorø Comwell kan nyde at spille billard, dart og andre spil. Der kan også lejes cykler på stedet.Sorø bymidte ligger ca. 1,2 km derfra, og Sorø Golfklub ligger 15 minutters kørsel derfra. Hotellet tilbyder parkeringspladser på stedet. Især solorejsende nyder beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,2 for et ophold for én person.

Morgenmaden var fremragende; det var sjovt at opleve en dansk kontinental morgenmad. Variationen var anderledes end i Amerika. Sengen og lagnerne var komfortable. Brusevandet var varmt. Spillerummet var sjovt. Baren havde gode ølmuligheder. Jeg værdsatte den rustikke følelse af det ydre.

Krebshuset / Kelz0rdk er et 3-stjernet hotel beliggende i Sorø, 49,9 km fra Vikingeskibsmuseet. Det tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, fælles opholdsstue og terrasse. Hotellet har en bar og gratis WiFi. Nogle af værelserne har en balkon med udsigt over søen.

Meget dejligt sted, smukt og rent. Venlig vært. Vores familie nød vores ophold her.