Motel Stege ligger i det centrale Stege, kun 12 km fra de hvide klipper på Møn og ved siden af Stege Kirke. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, privat parkering og en stor have. Samtlige værelser på motellet har opholdsområde, skrivebord og te-/kaffemaskine. Nogle af værelserne har desuden et tekøkken med et lille køleskab og fryser. Gæsterne på Motel Stege kan nyde godt af rabat på Stege Golfbane og har adgang til et fuldt udstyret køkken, havemøbler og et grillområde på ejendommen. Der kan lånes strygeudstyr. Den populære Ulvshale Strand ligger 5,5 km fra motellet, og andre nærliggende attraktioner omfatter Liselund Park, Ulvshale Skov og øen Nyord. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 8,7 point for et ophold for én person.

Enkel og enkel indkvartering, men med en god beliggenhed i forhold til det, jeg ønskede.

Nygammelsø Bed & Breakfast ligger på Møn i en renoveret bygning fra 1900 og tilbyder gratis WiFi, fuldt udstyret fælles køkken og en stor have. Ejendommen ligger 10 minutters kørsel fra Stege og inden for 20 minutters kørsel fra flere sandstrande. De fleste værelser på B&B har fælles badeværelse og har en komfortabel lænestol. B & B har også et tv-rum, et billardbord og vaskeri. I haven er der en legeplads og et grillområde, og der kan lejes cykler på stedet. Lokale busser til Vordingborg og Nykøbing stopper i nærheden, og klipperne i Møns Klint ligger 12 km derfra. Solorejsende sætter især pris på ejendommens beliggenhed og vurderer den til 8,1 for et ophold for én person.

Værdi, masser af udendørs plads og fremragende morgenmad"

Lokkende Sommerhus i Stege med Terrasse ligger i den maleriske by Stege på Møn og tilbyder gæsterne mulighed for at slappe af og slappe af i et komfortabelt og rummeligt feriehus. Ejendommen har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi, hvilket gør det til det perfekte valg til en ferie i naturen. Selve feriehuset består af tre separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Gæsterne kan også nyde underholdning med det medfølgende tv og dvd-afspiller. Feriehuset ligger inden for rækkevidde af flere lokale attraktioner, herunder Hovedskov og Tyreholm, og der er kun en kort køretur fra de berømte Klipper på Møn og GeoCenter Klippen på Mon. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 128,7 km derfra.

Meget idyllisk hus og klassisk lejlighed i 50'er-stil, meget autentisk udstyr. Mange fede detaljer, fantastisk soveværelse og især bad som i 50'erne! Som en klassisk bil fan / ejer af denne æra, kunne jeg lide det straks, min kone kunne lide det senere. Venlig og venlig vært.Fordi møblerne er autentiske, er de - selvfølgelig - ikke nye... men meget charmerende. Vær venlig at overveje det.

Lejlighed på Torvet i Stege er en lejlighed beliggende i Stege, Danmark, 19,3 km fra Møns Klipper. Lejligheden har en opholdsstue med fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også en terrasse og en have med grill.Gæsterne på Lejlighed på Torvet i Stege kan nyde aktiviteter som vandreture i det omkringliggende område og har adgang til en legeplads på stedet. GeoCenter Cliff of Mon ligger 19,3 km derfra, og Lendemarke ligger 3 minutters gang fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 123,9 km derfra. Der er håndklæder og sengelinned i lejligheden.

Vores ophold i Stige var fænomenalt! Lejligheden var virkelig veludstyret, den lå meget centralt og er et godt sted, hvis du planlægger at besøge Møns Klint. Komfortabel seng og fine detaljer med indretningen. Jeg kan varmt anbefale dette sted! :)

Hotel Residens Møen ligger i Stege og tilbyder gratis WiFi samt have, fælles opholdsstue og terrasse. Nogle af ferieboligerne har køkken med køleskab, ovn og kogeplade. Klipperne på Møn og GeoCenter Klippen på Mon ligger begge 19,3 km fra hotellet. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 123,9 km derfra. Solorejsende har især værdsat beliggenheden og har givet hotellet en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed og endnu bedre, fantastisk personale og meget flot lejlighed.Middagen var virkelig god og veltilberedt.

Møn Golf Resort – Hotel Præstekilde ligger kun 3,8 km fra Stege centrum og de hvide klipper på Møn og tilbyder en fantastisk udsigt over Møn Golfbane og søen. Gæsterne tilbydes gratis trådløs internetadgang, parkering og en terrasse med udsigt over søen. Samtlige værelser på hotellet har opholdsområde og kabel-tv, og mange af dem har udsigt over Stege Nor-søen og det omkringliggende grønne område. Gæsterne kan nyde et spil petanque i den store have eller tage deres børn med på legepladsen på stedet. Den tilhørende restaurant Præstekilde serverer både danske og internationale à la carte-retter, og der serveres morgenbuffet hver morgen. Området omkring byder på en række aktiviteter såsom fiskeri, ridning og kanosejlads, og Oddemose Strand ligger blot 10 minutters kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og har givet det en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Meget rene og komfortable værelser. Venligt personale, god service. Maden var fantastisk.