Struer Grand Hotel ligger i centrum af Struer og tilbyder gratis parkering, gratis WiFi samt værelser med opholdsområde og Bang & Olufsen-tv. Struer Marina ligger blot 50 m fra hotellet. Hotellet har en restaurant, Schous Brasserie & Bar, som serverer fisk og skaldyr og internationale retter, samt en bar med et bredt udvalg af drikkevarer. Der serveres en morgenbuffet hver morgen. Hotellets personale kan hjælpe med at arrangere aktiviteter som golf, cykling og vandreture, og der er et loungeområde, hvor gæsterne kan slappe af med en avis. Struer Fitness, et fitnesscenter, ligger kun 100 m fra hotellet. Struer Museum ligger 5 minutters gang derfra, og Struer togstation ligger 500 m fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

central beliggenhed og en dejlig morgenmad

Feriehus med stråtag i Struer, Jylland med udsigt er et feriehus, der tilbyder havudsigt og ligger i Struer, Jylland. Det har en have og en terrasse og ligger 4 km fra Remmer Strand. Ejendommen har aircondition, ligger 2,7 km fra Humlum og tilbyder gratis WiFi samt privat parkering på stedet. Feriehuset har 3 soveværelser, en stue, et køkken, en spiseplads samt 2 badeværelser med bruser og spabad. Det er udstyret med et fladskærms-tv. Der kan nydes vandreture i det omkringliggende område. Resenstad ligger 4,3 km fra feriehuset, og Oddesund Syd ligger 5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 56,3 km fra Thatched Holiday Home in Struer, Jylland with a view.

Dejlig dekoration med et fantastisk køkken med et væld af ting.Host var virkelig venlig og hjælpsom, alt var bare perfekt.

Struer Town Apartment ligger i Struer, 15 minutters gang fra Østerby. Lejligheden har en opholdsstue med fladskærms-tv og gratis WiFi samt udsigt over byen og haven. Ejendommen ligger 2,7 km fra Øster Ølby.

Appartementen ligger 5 minutter fra stationen og butikkerne, så du er ikke langt fra alt. Over alt værelset var dejligt og god størrelse. Den medarbejder, der hilste mig var meget hjælpsom.

Dette rustikke feriehus ligger i den charmerende by Struer og tilbyder et hyggeligt tilflugtssted for rejsende. Det ligger kun 3,2 km fra Humlum og 5,5 km fra Oddesund Syd. Huset har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi, som gæsterne kan nyde. Feriehuset består af 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Gæsterne kan slappe af og se tv eller en dvd på den medfølgende afspiller eller lytte til musik på cd-afspilleren. Andre nærliggende attraktioner omfatter Remmer Strand (4,5 km) og Resenstad (4,7 km). Midtjyllands Lufthavn ligger 56,3 km fra ferieboligen.

Meget dejlig beliggenhed, rolig, dejlige gåture og stranden meget tæt på og spabadet.