Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav hotellet en score på 9,4 for et ophold for én person. Feriehuset ligger i Sundstrup, kun 48,3 km fra det populære Jesperhus Resort. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har to separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt et badeværelse. Der er også tv og cd-afspiller til underholdning. Gæsterne kan benytte sig af legepladsen på ejendommen. Feriehuset ligger i nærheden af flere populære attraktioner, herunder Nørre Rind, Hejlskov, Lund og Bøstrup. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 45,1 km fra ejendommen. Solorejsende vil især nyde beliggenheden, da de vurderede den højt for et ophold for en enkeltperson.

ok senge, god udenomsplads, stille omgivelser, tæt på vand.

Porshus Ferielejlighed ligger i Sundstrup, kun 1,8 km fra Ulbjerg, og er en lejlighed ved stranden, der tilbyder indkvartering med tennisbane, grillfaciliteter og gratis WiFi. Lejligheden har gratis privat parkering og ligger i et område, hvor gæsterne kan dyrke aktiviteter som vandreture og bordtennis. Lejligheden omfatter 3 soveværelser, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken, badeværelse med sengelinned og håndklæder samt terrasse med udsigt over haven. Lejligheden har også en legeplads. Store Torup ligger 3,9 km fra Porshus Ferielejlighed, mens Gjørup ligger 3,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 48,3 km fra lejligheden. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,7 for et ophold for én person.

Pletfri og ren. På mange måder meget komfortabel og komplet. Dejlig beliggenhed.

Rummeligt sommerhus i Skals med privat boblebad er et feriehus beliggende i Sundstrup, 48,3 km fra Jesperhus Resort. Feriehuset har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 5 km fra Lund og 5,8 km fra Bøstrup. Det består af 3 separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Faciliteterne omfatter tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Feriehuset har også en legeplads, som gæsterne kan benytte. Nørre Rind ligger 4 km derfra, mens Ulbjerg ligger 4,5 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 46,7 km fra ferieboligen.

omfattende udstyr