Fjerntliggende Sommerhus i Tarm med Sauna er et feriehus beliggende inden for 40,2 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 41,8 km fra Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset ligger 46,7 km fra Jyllands Park Zoo og består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det har også tv. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 54,7 km fra ejendommen.

Godt sted for gæster, der ønsker rolige omgivelser.

Sommerhus i Hemmet med 4 Soveværelser ligger kun 40,2 km fra Museum of Fire-fighting Vehicles Denmark og 41,8 km fra Museum Frello og tilbyder gratis WiFi og en terrasse, som gæsterne kan nyde. Dette feriehus har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine, tv samt badeværelse med badekar eller bruser. Der er også en legeplads på ejendommen, som gæsterne kan benytte. Jyllands Park Zoo ligger kun 46,7 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 54,7 km fra ferieboligen

Huset var smukt indrettet, og alt det nødvendige var til rådighed. Rolig beliggenhed, tæt på fjorden. Kommunikationen med agenten Dan Center var fremragende, alt var klart og tydeligt organiseret. Ved ankomsten ventede der et brev fra ejerne og velkomstgaver på os. Vi følte os hjemme der, og selv vores hund var meget glad. Vi kan varmt anbefale det.

Hyggeligt Sommerhus i Jylland med Bålsted ligger i Jylland, ca. 42 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og Museum Frello, og tilbyder gratis WiFi og en terrasse. Dette feriehus ligger ca. 47 km fra Jyllands Park Zoo.

None