Taastrup Park Hotel ligger kun 244 m fra Taastrup Station og har udsigt over Selsmosesøen. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang, gratis offentlig parkering samt gratis kaffe og te i lobbyen. Værelserne har fladskærms-tv med kabelkanaler, opholdsområde, skrivebord samt kaffe- og tefaciliteter. Nogle af værelserne har også køleskab. Hotellet har et spillerum med billard, dart og bordtennis samt en fælles lounge med storskærms-tv. Gæsterne kan nyde udsigten over søen fra morgenmadslokalet eller tage deres måltider med ud på den store terrasse om sommeren. Receptionen tilbyder drikkevarer og snacks hele dagen, og hotellets personale kan anbefale restauranter og seværdigheder i Københavns centrum, som ligger 20 minutters togtur væk. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de gav hotellet en 8,1 for et ophold for én person.

Personalet er yderst venligt. Mine forældre kom for sent til morgenmad, og personalet i spisestuen lavede morgenmad til dem, selv om klokken var over 10 (under et weekendophold). Værelserne var komfortable og pæne.

Zleep Hotel Høje Taastrup ligger i byen Høje Taastrup, kun en kort gåtur fra Høje Taastrup Station og butikscentret City 2. Det ligger 20 minutters togtur fra Københavns Hovedbanegård. Hotellet tilbyder moderne værelser med eget badeværelse, satellit-tv og gratis WiFi på værelset. Der er også en bar og en have på ejendommen samt et spillerum og et lille bibliotek. Ishøj Golf Center ligger en kort køretur fra hotellet. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav hotellet en 8,5 for et ophold for en enkelt person.

dette er stor værdi for pengene, nyt moderne, dejligt betænksomt, stærkt wifi, store værelser ! Super smilende personale og god hospitalit