GOGGE’s HUS er et feriehus beliggende i Tisvildeleje i regionen Sjælland. Det har en terrasse og en gårdhave. Feriehuset har et soveværelse, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Gæsterne kan nyde vandreture og slappe af i haven. Feriehuset ligger 31 km fra København og 23 km fra Helsingør. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 47 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

En skjult skat! Smukt og roligt, hyggeligt sommerhus omgivet af natur og en smuk have.

Helenekilde Badehotel er et hotel beliggende i Tisvildeleje, 13 minutters gang fra Tisvildeleje Strand. Hotellet tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Ejendommen ligger 22,5 km fra Arresø, 38,6 km fra Louisiana Museum of Modern Art og Sankt Olai’s Kirke og 64,4 km fra Københavns Lufthavn. Hotellet har familieværelser, og alle værelser har eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt gratis WiFi og gratis sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har havudsigt. Der serveres kontinental morgenmad hver morgen på hotellet. Hotellet er populært for vandreture og tilbyder cykeludlejning. Solorejsende vurderede hotellets beliggenhed til 9,7 for et ophold for én person. Bymuseum og Kronborg Slot er 38,6 km væk.

Hotellet ligger i en fantastisk beliggenhed lige ved klippekanten med en dejlig have og trapper ned til stranden. Fællesområderne er smukt indrettet, og personalet var utroligt venlige og hjælpsomme under hele vores ophold (endda donere os en paraply, da vi tjekkede ud for den regnfulde gåtur til stationen med vores tasker!). Middagen i restauranten var lækker, og vi elskede også barområdet - vi kunne ikke anbefale et ophold på Helenekilde Badehotel mere varmt!