Tannisby Camping er en feriepark beliggende i Tversted, Danmark. Der tilbydes indkvartering i form af fuldt udstyrede hytter med gratis WiFi og privat parkering. Hytterne har terrasse, udsigt over haven, opholdsområde, tv, køkken og eget badeværelse med bruser. Gæsterne kan nyde godt af parkens faciliteter, herunder en strand, der ligger 2,9 km derfra, og et nærliggende fyrtårn 37 km derfra. Parken tilbyder også håndklæder og sengelinned mod et tillægsgebyr. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 70,8 km fra parken.

Meget kompakt design, behagelig seng. Ejeren var glad for, at vi kunne efterlade vores rygsække, så de kunne blive transporteret til vores næste destination. Han var klar i sine forklaringer, som vi satte pris på.

Sejtræk Lejligheder ligger i Tversted i Nordjylland, og Rubjerg Knude Fyr ligger inden for 19 miles. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering. Lejligheden har terrasse, udsigt over haven, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. Der er også opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande. Gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, windsurfing og cykling i det omkringliggende område. Grenen Sandbar Spit ligger 43,5 km derfra, og Uggerby ligger 2,4 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 64,4 km fra Sejtræk Lejligheder.

Værterne var bare dejlige, og beliggenheden er helt fantastisk. Hvis du er en skov- og strandelsker, vil du elske dette sted. De har også heste på stedet, der galoperer gennem græsmarkerne først om morgenen.