6 personers sommerhus i Ulfborg er et sommerhus beliggende i Ulfborg, der kan rumme op til seks personer. Det tilbyder gratis WiFi og består af tre separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Feriehuset er udstyret med tv og cd-afspiller. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 67,6 km fra ejendommen.

Sommerhuset Ulfborg LXXIX ligger i Ulfborg og tilbyder gæsterne gratis WiFi overalt på ejendommen. Feriehuset har 2 soveværelser, et køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser. Der er også en legeplads, som gæsterne kan benytte. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 67,6 km fra ferieboligen.

Meget god beliggenhed.

Fjand Badeby – Sommerhus, Hytter og Koloni er et feriehus beliggende i Danmark, 2,1 km fra Fjand Gårde. Der tilbydes terrasse, restaurant samt indkvartering med terrasse og gratis WiFi. Nogle af ferieboligerne har et køkken med køleskab, ovn og komfur. Efter en dag med udendørs aktiviteter som vandreture, windsurfing eller fiskeri kan gæsterne slappe af i haven eller i den fælles opholdsstue. Fjandø ligger 4,3 km fra feriehuset, og Vang ligger 4,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 72,4 km fra ejendommen. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 9,6 for et ophold for én person.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Ulfborg Sky Apartment er en ejendom i Ulfborg, der tilbyder udsigt over byen og ligger 3,5 km fra Madumflod og 4 km fra Klostergårde. Ejendommen har gratis privat parkering og ligger 45,1 km fra Jyllands Park Zoo og 19 minutters gang fra Holmgårde. Lejligheden er udstyret med 2 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse. Faciliteterne omfatter håndklæder og sengelinned. Lejligheden er et godt valg for solorejsende og er blevet bedømt med 8,3 for et ophold for én person. Ejendommen er ideel til cykling og ligger i nærheden af Kytterup, og den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 56,3 km derfra.

Smuk og rummelig lejlighed og meget ren. Selv en flaske rødvin blev forberedt i køkkenet som en velkomstdrink.

Sommerhuset Ulfborg XXIII er et feriehus beliggende i Ulfborg, 2,1 km fra Husby, 2,7 km fra Øhuse og 4,3 km fra Sønder Nissum. Det ligger 5 km fra Sundhuse og 5,1 km fra Øby. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Der er desuden en terrasse, en legeplads og en grill. Vedersø Klit ligger 5,5 km derfra, og Hugby ligger 6,4 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger 67,6 km fra Holiday home Ulfborg XXIII.

Hyggelig stue med brændeovn.

Mosborg er et feriehus beliggende i Ulfborg, kun 6 minutters gang fra Dystrup. Ejendommen har gratis cykler, have, grillfaciliteter og gratis WiFi og har til huse i en bygning fra 2010. Det ligger 3,2 km fra Ulfborg Kirkeby og 3,2 km fra Lillelund. Feriehuset har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. På stedet er der en legeplads, og der kan cykles i det omkringliggende område. Blæsbjerg ligger 5,5 km fra Mosborg, og Midtjyllands Lufthavn ligger 51,5 km derfra. Især solorejsende vurderede stedet til 8,9 for et ophold for én person.

det var fantastisk, fuldt udstyret, god seng, varmt og hyggeligt