Ferielejlighed Frederiksensminde er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Væggerløse, inden for 16,1 km fra Middelaldercentret og 17 minutters gang fra Marrebæk. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, aircondition, have og grillfaciliteter. Lejligheden har også gratis privat parkering, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og dykning i det omkringliggende område.Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med satellitkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Der er også en legeplads, som gæsterne kan benytte.Bruserup ligger 1,8 km fra Ferielejlighed Frederiksensminde, og Rabjerg ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra lejligheden.

Stedet er indrettet i en gammel landbrugsbygning. Der er forskellige værelser til rådighed, nogle skal dele køkkenet og har adgang til fællesrummene, som ser meget hyggelige og hyggelige ud. Vores lejlighed havde et separat køkken, badeværelse, vaskeri og en stor terrasse. Hele stedet er virkelig hyggeligt og har alt, hvad man har brug for til et ophold. Ejeren er super sød og altid klar til at hjælpe. Vi kunne (og gjorde) brug af grillen, som også er til rådighed for gæsterne.

Marielyst Sleep´n Go er et hotel beliggende i Væggerløse, 13,8 km fra Middelaldercentret. Det tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, fælles opholdsstue og terrasse. Ejendommen har familieværelser og giver gæsterne en legeplads. Der er også fælles køkken og gratis WiFi på hele ejendommen. Værelserne på hotellet er udstyret med fladskærms-tv, og nogle af værelserne har tekøkken med køleskab. Der er sengelinned og håndklæder på værelserne. Hotellet serverer kontinental morgenmad og har en grill. Gæsterne kan spille billard, bordtennis og dart på stedet, og området er populært for cykling. Rabjerg ligger 5 minutters gang derfra, mens Højet ligger 2,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 141,6 km fra Marielyst Sleep´n Go. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,1 for et ophold for én person.

Værten er meget imødekommende. Morgenmaden er fantastisk, varm del er lavet lige foran dig af værten, hvilket gør det en meget dejlig atmosfære. Værelset var fantastisk og rummeligt.

Falster værelse er et familiehus beliggende i Væggerløse, Falster. Ejendommen tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering. Samtlige ferieboliger har fladskærms-tv med satellitkanaler, Blu-ray-afspiller, vaskemaskine og eget badeværelse med brusebad. Gæsterne har adgang til et fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elektrisk tekande. Familieopholdet tilbyder også et spabad, som gæsterne kan benytte. Falster værelse ligger i gåafstand fra Højet og er omkring 15 minutters kørsel fra Rabjerg. Københavns lufthavn ligger omkring 2,5 timers kørsel fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden og vurderer den til 8,0 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget hyggeligt sted, komfortable senge, imødekommende vært. Alt var perfekt