Sommerhuset Vejby XXXIII er en feriebolig beliggende i Vejby, Danmark, ca. 37 km fra Louisiana Museum of Modern Art og Sankt Olai’s Kirke. Ejendommen ligger 24,1 km fra Arresø og tilbyder gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med tv, vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger ca. 64,4 km fra lejemålet.

Rengøring og faciliteter var meget gode og velholdte

Apple Cottage er et feriehus med egen forplejning i Vejby, 40,2 km fra Helsingborg Station og 25,7 km fra Arresø. Der tilbydes udsigt over haven, gratis cykler, have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Feriehuset har 1 soveværelse, fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt 1 badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Der er håndklæder og sengelinned. Gæsterne kan tage på cykelture i det nærliggende område. Louisiana Museum of Modern Art ligger 32,2 km fra ferieboligen, og Sankt Olai’s Kirke ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 64,4 km fra Apple Cottage. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,1 for et ophold for én person.

Dejligt sted. Ikke bare et standard sommerhus. Meget rent. Venlig og hjælpsom vært. Der var en flaske kold vin til os. Man kan gå til stranden på 20-30 minutter. Hvis man kan lide at gå er der masser af gode vandreture i området. Jeg er sikker på, at vi vil vende tilbage.