BB-Hotel Vejle Park er et selvbetjeningshotel beliggende i centrum af Vejle, kun 100 meter fra Vejle Musikteater. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang på alle værelser, og gæsterne kan benytte en fælles lounge på stedet. Samtlige værelser er udstyret med opholdsområde, tv, kaffemaskine, spisebord og eget badeværelse med bruser. The Wave, en berømt bygning inspireret af operahuset i Sydney, ligger 20 minutters gang fra hotellet. Billund Lufthavn ligger 25 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 9,1 i bedømmelse for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed. Det er kun få skridt fra butikker, forretninger og restauranter. Kun 30 minutters kørsel til Lego Land og Jelling.

Zleep Hotel Vejle ligger i Vejle og har fitnesscenter, restaurant, bar og gratis WiFi. Ejendommen ligger 2,4 km fra Albuen Strand, 29 km fra Legoland og 30,6 km fra Koldinghus Kongeslottet. Gæsterne kan nyde en drink i snackbaren på stedet.Hotellet tilbyder værelser med skrivebord, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har et tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Værelserne på Zleep Hotel Vejle har også et opholdsområde.Der serveres daglig morgenmad med buffet, kontinental eller glutenfri valgmuligheder.Seværdigheder i nærheden omfatter Bølgen, Vejle Musikteater og Mølholm. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 25,7 km fra hotellet.

Fint brusebad og god seng

Hotel Hedegaarden er et familieejet hotel, der ligger kun 500 m fra motorvej E45 i Vejle og tilbyder moderne, komfortable værelser. Der er gratis WiFi og parkering på hotellet. Samtlige værelser er udstyret med fladskærms-tv med kabelkanaler, skrivebord og buksepresse. Restauranten på stedet serverer både danske og internationale retter, og der kan arrangeres madpakker til gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område. Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel fra en offentlig strand, og både Legoland Theme Park og Givskud Zoo ligger inden for 35 minutters kørsel. Vejle Fjordbroen ligger kun 3 minutters kørsel derfra, og hotellets personale kan anbefale spisesteder og shoppingmuligheder i Vejle bymidte, som ligger blot 2,5 km derfra.

Hotellet ligger ikke i centrum af byen, men det betyder, at det er meget let tilgængeligt i bil.

Dette stilfulde hotel ligger i Vejle, kun få skridt fra Vejle Station, og tilbyder designerværelser, en populær morgenbuffet og gratis trådløs internetadgang. Temaparken Legoland ligger 30 minutters kørsel derfra.

God restaurant, godt værelse, god beliggenhed i centrum. Meget stille.

Dette stilfulde hotel ligger i et skovområde 300 m fra Vejle Fjord og har kasino, spa og poolområde samt terrasse og restaurant med udsigt over vandet.

Meget god morgenbuffet, masser af privat parkering og fantastisk udsigt fra terrassen. Hotellet var generelt et roligt sted på trods af masser af børnefamilier på besøg. Personalet var meget imødekommende.

Cabinn Vejle er et moderne hotel med udsigt over Vejle Å, blot 200 m fra Vejle Station og overfor byens gågade. Der tilbydes gratis WiFi samt værelser med eget badeværelse og fladskærms-tv med kabelkanaler. Samtlige værelser på Cabinn Vejle har et enkelt design, te- og kaffefaciliteter samt skrivebord. Nogle af værelserne har udsigt over byen. Hotellet ligger i gåafstand fra restauranter, butikker og golfbaner, der ligger inden for 20 minutters kørsel. Legoland og Givskud Zoo’s løvepark ligger begge 30 minutters kørsel derfra. Motorvej E45 ligger 5 minutters kørsel fra hotellet, og Billund Lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver det en bedømmelse på 9,1 for et ophold for en enkeltperson.

Fantastisk beliggenhed i nærheden af offentlig transport, fremragende udsigt, varm, god aftale med den nærliggende restaurant (meget god kvalitet og overkommelig).