Apartment Lemvig XIX er en lejlighed med 1 soveværelse beliggende i Lemvig, kun en kort gåtur fra Vinkelhage Strand. Lejligheden har terrasse og gratis WiFi samt opholdsstue med tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger 70,8 km fra lejligheden.

Belligenhed super i første række.

Palletten er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Nors, Danmark. Der er terrasse, gratis WiFi og en have med gratis privat parkering. Lejligheden har et separat soveværelse, et fuldt udstyret køkken med spiseplads og køleskab samt en opholdsstue med tv. Der er 40,2 km til Jesperhus Resort, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 80,5 km derfra. Palletten har fået positive anmeldelser fra solorejsende, som vurderede det til 8,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget rent, roligt, komfortabelt og gode senge med dejligt bløde og lette dyner. Spar meget tæt på at købe morgenmad. Egen parkeringsplads og let adgang til Thy's attraktioner.

6 personers sommerhus i Ulfborg er et sommerhus beliggende i Ulfborg, der kan rumme op til seks personer. Det tilbyder gratis WiFi og består af tre separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Feriehuset er udstyret med tv og cd-afspiller. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 67,6 km fra ejendommen.

Hyggeligt byhus er et feriehus beliggende i Harboør, 2,9 km fra Vejlby Strand. Der er terrasse, gratis WiFi, have og gratis privat parkering. Feriehuset har 3 soveværelser, fladskærms-tv med satellitkanaler samt fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og kogeplade. Der er håndklæder og sengelinned. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 80,5 km fra ferieboligen.

Jeg elsker, at stationen var så tæt på, og at man ikke blev generet af togstøjen. Tak for at have kaffe/te/sukker/urter.

Feriehus til 10 personer på en feriepark i Blåvand ligger i Blåvand, 10,1 km fra Blaavand Fyr og 13,2 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark. Tirpitz Museum ligger 4 km derfra, og Museum Frello ligger 24,1 km fra ejendommen. Feriehuset har gratis WiFi overalt på ejendommen og har 4 soveværelser, en stue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 35,4 km fra ferieboligen.

Velplejet og med hensyn til service osv. rigeligt møbleret sommerhus i en rolig park.2 fine små legepladser for børn. Stor legeplads mellem husene.Alle er meget venlige.

4-personers sommerhus i Ringkøbing ligger i Ringkøbing, kun 49,9 km fra Jyllands Park Zoo. Der tilbydes ferieboliger med terrasse og gratis WiFi. Lejligheden har to separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt to badeværelser. Der er desuden tv. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 78,9 km fra lejligheden.

None

Sommerhuset Sandnæshagevej II er et feriehus beliggende i Lild Strand. Der er terrasse og gratis WiFi. Feriehuset har 4 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar. Den nærmeste lufthavn, Aalborg Lufthavn, ligger 62,8 km derfra.

None

Feriehus til 4 personer i Hemmet er en feriebolig, der ligger i Hemmet, Danmark, 30,6 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark. Ejendommen har terrasse og grillfaciliteter og tilbyder gratis WiFi. Blaavand Fyrtårn ligger 48,3 km derfra. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og komfur samt et badeværelse med bruser. Der er også et tv, som gæsterne kan benytte. Ejendommen ligger 30,6 km fra Museum Frello og 45,1 km fra Tirpitz Museum. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 48,3 km fra ferieboligen.

Feriehuset har alt, hvad du har brug for, og pris-ydelsesforholdet er i orden. Haven ligger på bagsiden og er meget stille, så du har privatliv. Vi følte os meget godt tilpas.

Det familieejede Harboøre Hotel ligger lige ved siden af Harboøre Station og tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis privat parkering. Den sandede Langerhuse Strand ligger 0,7 km derfra. Samtlige ferieboliger på hotellet har fladskærms-tv. Lejlighederne har egen balkon samt køkken med komfur, mikrobølgeovn og køleskab. Gæsterne har adgang til et fuldt udstyret fælleskøkken og kan til enhver tid nyde gratis te, kaffe og varm chokolade. Der er supermarkeder, et pizzeria og en café i nærheden. Møllerupgaard-Lys Adventure Golf ligger 7 minutters kørsel derfra, og Jutland Akvarium og Sea War Museum Jutland ligger ca. 6,8 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,0 for et ophold for én person.

Det var en rigelig morgenmad. Kvinden, som tog imod os, var meget venlig og hjælpsom. Værelset var rent.

Sommerhus Blåvand XXXV ligger i Blåvand, blot 2,7 km fra Tirpitz Museum. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 4 km fra Blåvand Fyrtårn og 16,1 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, et udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, en vaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Museum Frello ligger 27,4 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 38,6 km fra ejendommen.

Ja, beliggenheden er meget god, og generelt var alt på stedet. Jeg vil gerne komme næste år 😊

Det 4-stjernede feriehus i Ringkøbing ligger i byen Ringkøbing og tilbyder gratis WiFi, terrasse og grillfaciliteter. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også tv i boligen. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 75,6 km derfra.

Huset er fuldt udstyret. Vi manglede ingenting. Boblebadet var fantastisk, og sengene var meget komfortable. Super solopgange på fjordsiden. Du kan komme til Søndervig eller Hvide Sande på 6 minutter i bil.

Hjerting Badehotel ligger lige ved stranden og byder på imponerende udsigt over Nordsøen samt gratis WiFi. Hotellet har spa og motionscenter og ligger 9,7 km fra Esbjergs centrum. Værelserne er lyse og luftige og omfatter fladskærms-tv og minibar. Nogle af værelserne har naturskøn udsigt over Skallingen og øerne Fanø og Langli. Hotellets restaurant Strandpavillonen serverer gourmetretter med panoramaudsigt over Ho Bugt, og Ship-Inn er en engelsk pub og café, der serverer lette retter og drikkevarer i afslappede omgivelser. Der kan lejes cykler til at udforske omgivelserne, og hotellets personale kan anbefale golfbaner i nærheden. Der er gratis parkering på stedet, og solorejsende sætter især pris på beliggenheden – de gav hotellet 9,2 for et ophold for én person.

de byder dig velkommen, hvis du rejser med hund, og de har en separat plads til dig i restauranten og til morgenmad, dejlig hyggelig indretning, cottage stil

Sommerhus centrum Lemvig er en feriebolig beliggende i byen Lemvig, Danmark. Lejligheden har en terrasse, et soveværelse, en stue og et fuldt udstyret køkken. Ejendommen har udsigt over haven og gratis privat parkering. Den nærmeste lufthavn, Midtjyllands Lufthavn, ligger ca. 67,6 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og har vurderet den til 9,4 ud af 10 for et ophold for én person.

Central. Rolig. God opfølgning fra ejeren på forhånd. Veludstyret køkken.

Dette moderne vandrehjem ligger 5 minutters kørsel fra Nymindegab by og har fuldt udstyret fælles køkken og tv-stue samt gratis grillfaciliteter og en legeplads. Gæsterne kan vælge mellem værelser og hytter, som alle har eget badeværelse og gratis privat parkering. Hytterne har egen terrasse og tekøkken, mens nogle af værelserne har tv. Der er også bordtennis- og billardbord, minigolf og et museum kun 2 minutters kørsel fra stedet. Nymindegab strand ligger 2,5 km derfra, og Legoland Theme Park ligger blot en times kørsel derfra. Vandrerhjemmet er især populært blandt solorejsende, som gav det en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Mange tak for den opmærksomhed og omsorg, som De har haft for mine kolleger.Det har været et fantastisk ophold, og vi vil helt sikkert vende tilbage, så snart vi skal arbejde i det område igen.

Sommerhuset Ulfborg LXXIX ligger i Ulfborg og tilbyder gæsterne gratis WiFi overalt på ejendommen. Feriehuset har 2 soveværelser, et køkken med køleskab og ovn samt et badeværelse med bruser. Der er også en legeplads, som gæsterne kan benytte. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 67,6 km fra ferieboligen.

Meget god beliggenhed.

Dette maleriske feriehus i Jylland med indhegnet terrasse ligger i Oksbøl, kun 9 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark. Dette feriehus tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 19,3 km fra Museum Frello og består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er desuden tv. Tirpitz Museum ligger 9,2 km fra ferieboligen, og Blaavand Fyrtårn ligger 12,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 30,6 km fra ejendommen.

Stedet var dejlig fredeligt og lå i fin afstand til både Blåvand, Hvidbjerg og Vejers strand. Sommerhuset var fint og der var hvad man skulle bruge.

Hyggligt Sommerhus i Jylland nær Havet ligger i Lemvig, blot 12 minutters gang fra Vinkelhage Strand. Lejligheden tilbyder indkvartering med terrasse og gratis WiFi. Lejligheden har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt 1 badeværelse. Der er desuden tv og dvd-afspiller. Gæsterne kan benytte legepladsen ved lejligheden. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 69,2 km fra ejendommen.

At nøglerne skulle hentes og bringes så langt væk tæller helt klart ned. At babysenge ikke engang stod i huset men selv skulle hentes, med 2 køreture til følge var rigtig dårlig service. Babysengene var også slidte og vanskelige at slå op og pakke sammen. Alt for svært at komme igennem på telefonen.

Hodde Kro er en charmerende kro i Tistrup, der tilbyder indkvartering med udsigt over haven, gratis privat parkering, terrasse og restaurant. Den ligger 33,8 km fra Legoland Billund og 14,6 km fra Museum Frello. Kroen tilbyder gratis WiFi og har værelser med fladskærms-tv, kaffemaskine og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har et tekøkken med køleskab. Hodde Kro serverer en buffet eller kontinental morgenmad, og gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område. Kroen ligger 25,7 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og 33,8 km fra LEGO House Billund. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 25,7 km derfra.

Maden fra køkkenet var fantastisk. Super service og topmad - tak"

Smuk Feriebolig i Nørre Nebel med Jacuzzi indkvartering med en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Denne feriebolig ligger 40,2 km fra Blåvand Fyr og 3,5 km fra Lønne. Ferieboligen har 4 separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Den er udstyret med en tv og cd-afspiller. Museum Frello ligger 27,4 km fra ferieboligen, mens Tirpitz Museum ligger 37 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 43,5 km fra Smuk Feriebolig i Nørre Nebel med Jacuzzi.

None

Scandic Olympic Hotel ligger i centrum af Esbjerg, Danmark, og tilbyder gæsterne komfortable værelser og gratis offentlig parkering. Hotellet har en restaurant, der serverer skandinaviske tapas, salater og andre retter, samt en hyggelig bar. Værelserne er udstyret med eget badeværelse og tilbyder et sted, hvor gæsterne kan slappe af. Solorejsende nyder især hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,4 for et ophold for én person. Hotellet ligger tæt på havnen og andre lokale attraktioner.

None

Rummeligt Sommerhus i Jylland med Havudsigt er en feriebolig i Snedsted, Danmark, som tilbyder gæsterne en terrasse og havudsigt. Feriehuset ligger 30,6 km fra Jesperhus Resort og 2,1 km fra Tøttrup. Der er også 2,6 km til Skyum, 3,9 km til Gudnæs og 5,6 km til Koldby. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller. Vibberstoft ligger 3,2 km fra feriehuset, og Gudnæs Strand ligger 3,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 91,7 km fra ejendommen.

beliggendeheden var fremragende flot udsigt

Ro i skoven ligger i Humble og er en selvstændig lejlighed med udsigt over haven, en have, grillfaciliteter og en terrasse. Den ligger 2,3 km fra Museum Frello.Lejligheden har 1 soveværelse, fuldt udstyret køkken med køleskab, fladskærms-tv og opholdsområde. Badeværelset har en bruser, og der er håndklæder og sengelinned.Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 48 km fra lejligheden. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,6 for et ophold for én person.

Værten er vidunderlig. Hun går ud over det sædvanlige. Huset er nyt, rent, hyggeligt og komfortabelt.

Sommerhus Duevænget IV ligger kun 30,6 km fra Museum of Fire-fighting Vehicles Denmark og Museum Frello og tilbyder gæsterne gratis WiFi og en terrasse. Dette feriehus ligger 45,1 km fra Tirpitz Museum og 48,3 km fra Blaavand Fyrtårn. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Falen-området ligger 1,9 km fra ferieboligen, og Nørre Bork ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 45,1 km fra Holiday Home Duevænget IV.

None

Det 5-stjernede feriehus i Blåvand ligger i et naturskønt område i Danmark. Der tilbydes gratis WiFi og tv for gæsternes bekvemmelighed. Feriehuset har 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 3 badeværelser. Gæsterne kan nyde at grille under deres ophold. Dette feriehus ligger tæt på populære attraktioner, såsom Tirpitz Museum, Blaavand Fyrtårn, Museum for Brandkøretøjer Danmark og Museum Frello. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 38,6 km derfra.

Meget tæt på byens centrum. Alt, hvad du har brug for, er der.

Dancamps Holmsland ligger kun 100 m fra den sandede Årgab Strand ved Vesterhavet. Der tilbydes hytter med gratis WiFi, tekøkken og terrasse. Hytterne har te-/kaffefaciliteter, køleskab og spiseplads. De har alle et opholdsområde med sovesofa, og gæsterne kan vælge mellem eget eller fælles badeværelse. Ejendommen har et vaskeri og en legeplads for børn. Andre aktiviteter i området omfatter fiskeri, windsurfing, vandreture og cykling. Det centrale Ringkøbing ligger 30 minutters kørsel derfra, og Abelines Gaard Museum ligger 1,6 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 8,9 for et ophold for én person.

Meget sødt og hjælpsomt personale, smuk hytte lige foran klitterne. Badeværelserne var rene. Vil helt sikkert komme tilbage!

Bed and Breakfast Lemvig ligger i Lemvig i Midtjylland og 16 minutters gang fra Balleby. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, terrasse og gratis privat parkering. Ferieboligerne har køkken med køleskab, ovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Bed and breakfast serverer en buffet eller kontinental morgenmad. Gæsterne kan slappe af i haven eller i den fælles opholdsstue efter en dag med vandreture eller cykling. Heldum ligger 1,9 km fra bed and breakfast, og Tørring Huse ligger 2,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 69,2 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,4 for et ophold for én person.

Meget nemt at tjekke ind, meget rent, komfortable senge og venligt og imødekommende personale. Værelserne og huset er også meget hyggeligt. Morgenmaden var også frisk og meget hjertelig. Der er også en dyrefarm i nærheden, hvor børnene kan gå ud og lege. Beliggenheden er også et par minutter væk fra byens centrum. Vi vil anbefale at bo her for alle med et par dage 😊

6 personers sommerhus i Skjern er et feriehus beliggende i Skjern, 45,1 km fra Jyllands Park Zoo og 2 minutters gang fra Halby. Der tilbydes gratis WiFi og tv, og det ligger 18 minutters gang fra Mejlby. Feriehuset består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 64,4 km derfra.

Værelset var pænt og funktionelt indrettet (vi boede med 4 voksne og en stor hund). Hegnet omkring huset var godt på grund af hunden. Alt udstyr man kunne ønske sig var der.

Drivvejens B&B er en bed and breakfast beliggende 9 km fra Ribe Domkirke. Der tilbydes indkvartering med have, terrasse og fælles køkken samt gratis WiFi og privat parkering. På bed and breakfast kan gæsterne nyde kontinental morgenmad. Museum Frello ligger 35,4 km fra ejendommen, og Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark ligger 43,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 22,5 km fra Drivvejens B&B.

Jeg elskede den traditionelle atmosfære i bygningerne og de omkringliggende haver. Meget afslappet værter og masser af ekstraudstyr leveret i køkkenet. Vidunderligt afslappende ophold.

Privat Hjem på Lukket Villavej er et familiehus med egen forplejning, der har havudsigt, terrasse, terrasse, gårdhave, have, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger ca. 3,4 km fra Jesperhus Resort og tilbyder gratis privat parkering. Familieopholdet har et badeværelse med bruser og gratis toiletartikler, og der er håndklæder og sengelinned. Der serveres en à la carte-morgenmad hver morgen. Refshammer ligger 2,7 km derfra, og Legind ligger 3,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 64,4 km fra privat hjem på lukket villavej. Familieopholdet er især populært blandt solorejsende, som har givet stedet en gennemsnitlig bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Hvor skal man starte? Fra den venlige hilsen, hvor hun åbnede sit hjem for os, til det varme kram til afsked, fik Ellen os til at føle os specielle. Det føltes som om vi boede hos en ven, som tilfældigvis boede i den bedre del af byen. Alt i hendes hjem var udvalgt til at appellere til øjnene, og selv om jeg kunne blive ved med at tale om beliggenheden og udsigten, som var spektakulær, er det Ellen, der gør dette rejsemål til et obligatorisk stop på enhver dagsorden.

Nissum Fjord Camping i Fjand Gårde tilbyder indkvartering med udsigt over haven, en sæsonåben udendørs swimmingpool, en have, en fælles opholdsstue, en terrasse og en restaurant. Nogle af ferieboligerne har også et køkken med køleskab, ovn og komfur. Campingpladsen har en legeplads, og gæsterne kan tage på vandreture eller cykelture i de omkringliggende områder. Fjandø ligger 3,1 km fra overnatningsstedet, og Vang ligger 3,1 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 70,8 km fra Nissum Fjord Camping. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,0 for et ophold for én person.

Dejlig lille, men praktisk talt opløst hytte i en stille lejr. Vi nød køkkenet samt de relativt komfortable senge. Stedet er ideelt til cykling vi brugte gården til opbevaring af vores cykler.

Feriehus til 8 personer på en feriepark i Blåvand er et feriehus beliggende i Blåvand, 10,1 km fra Blåvand Fyr, 13,2 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 24,1 km fra Museum Frello. Ejendommen ligger 4 km fra Tirpitz Museum og tilbyder gratis WiFi overalt. Feriehuset med 3 soveværelser har en opholdsstue med tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med badekar eller bruser. Nørballe ligger 7 minutters gang fra ferieboligen, og Ho ligger 0,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 35,4 km fra ejendommen.

beliggenheden var god. Blavand er et meget rart sted at besøge. Der er masser af steder i nærheden at besøge, som Ribe, Esbjerg og Billund.

Arnbjerg Pavillonen er et hotel beliggende i Varde, Danmark, ved siden af Arnbjerg Park og 5 minutters gang fra Varde Miniature Town. Hotellet tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis parkering samt værelser med kabel-tv og udsigt over parken. Arnbjerg Pavillonens restaurant Brasseriet serverer middelhavsretter, og der serveres en morgenbuffet hver morgen. Hotellet har også en bar, og personalet kan hjælpe med at arrangere greenfee på nærliggende golfbaner. Gæsterne kan også benytte hotellets sauna eller spille pool. Gågaden Vestergade ligger 300 meter derfra, og Varde Station ligger 5 minutters gang derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en 9,0 for et ophold for én person.

Struer Grand Hotel ligger i centrum af Struer og tilbyder gratis parkering, gratis WiFi samt værelser med opholdsområde og Bang & Olufsen-tv. Struer Marina ligger blot 50 m fra hotellet. Hotellet har en restaurant, Schous Brasserie & Bar, som serverer fisk og skaldyr og internationale retter, samt en bar med et bredt udvalg af drikkevarer. Der serveres en morgenbuffet hver morgen. Hotellets personale kan hjælpe med at arrangere aktiviteter som golf, cykling og vandreture, og der er et loungeområde, hvor gæsterne kan slappe af med en avis. Struer Fitness, et fitnesscenter, ligger kun 100 m fra hotellet. Struer Museum ligger 5 minutters gang derfra, og Struer togstation ligger 500 m fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

central beliggenhed og en dejlig morgenmad

Malerisk Sommerhus i Nørre Nebel med Boblebad er et feriehus beliggende inden for 24,1 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 27,4 km fra Museum Frello. Ejendommen har gratis WiFi og en terrasse og ligger 37 km fra Tirpitz Museum og 40,2 km fra Blaavand Fyrtårn. Feriehuset har 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Faciliteterne omfatter tv og cd-afspiller. Hovstrup ligger 3,4 km fra feriehuset, og Lønne ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 43,5 km fra Quaint Holiday Home in Nørre Nebel with Whirlpool.

None

Smukt Sommerhus tæt ved Nordsøen er et feriehus beliggende 2,4 km fra Blaavand Fyrtårn og 3,9 km fra Tirpitz Museum. Ejendommen har gratis WiFi og en terrasse og ligger 2,4 km fra Vandflod og 2,4 km fra Oksby. Feriehuset har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Faciliteterne omfatter tv og dvd-afspiller. Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark ligger 17,7 km fra feriehuset, og Museum Frello ligger 27,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 38,6 km fra Smukt Sommerhus i Blåvand med Nordsøen i nærheden.

Beliggenheden var fantastisk, og til den billigste pris var det helt fantastisk!

Harbour Living East er et feriehus beliggende i Ringkøbing, 46,7 km fra Jyske Bank Boxen. Ejendommen har terrasse, have og gratis WiFi samt gratis privat parkering. Gæsterne i feriehuset kan deltage i aktiviteter som vandreture, fiskeri og cykling i det omkringliggende område. Ferieboligen har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Jyllands Park Zoo ligger 40,2 km derfra, og MCH Arena ligger 46,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 69,2 km fra Harbour Living East.

Alt var utrolig flott! Praktisk og usedvanlig smakfullt!

Sportium Sportel er et 3-stjernet hotel beliggende i Varde, Danmark, 3,5 km fra Museum Frello. Hotellet har en restaurant, en have og familieværelser. Alle værelser har eget badeværelse med gratis toiletartikler og et klædeskab. Der serveres dagligt kontinental morgenmad på ejendommen. Gæsterne kan slappe af på terrassen og nyde det omkringliggende område. Billund Lufthavn ligger 27 km fra hotellet. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Rigeligt med gratis parkeringspladser, rene værelser. Gode faciliteter omkring.

Klitgaarden Henne Strand ligger 500 meter fra sandstranden Henne Strand i Vestjylland og tilbyder lyse værelser med tekøkken. Gæsterne har gratis adgang til Outrup Golfbane, som ligger 13 km derfra. Ringkøbing Fjord ligger 22 km derfra. Samtlige værelser på Klitgaarden Henne Strand har køleskab, elkedel, tv og eget badeværelse. Centrum af landsbyen Henne Strand med butikker, restauranter og caféer ligger en kort gåtur fra ejendommen. Billund Internationale Lufthavn ligger 70 minutters kørsel derfra, og Henne Golfbane ligger 3 km fra hotellet. Især solorejsende vurderede beliggenheden til 8,8 for et ophold for én person.

Vi er meget tilfredse med vores lejligheder.

Sallingsund Færgekro ligger 150 meter fra Limfjordens sandstrand og tilbyder en restaurant med udsigt over fjorden samt gratis WiFi. Nogle af værelserne har møbleret balkon, mens værelserne i stueetagen har en terrasse. Byen Nykøbing Mors ligger 8 minutters kørsel derfra. Samtlige værelser er udstyret med minibar, satellit-tv samt te- og kaffefaciliteter. Fra de fleste værelser er der udsigt over Limfjorden. Den interne restaurant serverer danske og franske retter til frokost og aftensmad med sæsonbestemte råvarer. Om sommeren kan gæsterne nyde deres måltider på terrassen. Andre faciliteter omfatter en have og en legeplads samt gratis parkering på stedet. Gæsterne kan udforske det nærliggende naturreservat Legind Bjerge, og Jesperhus Blomsterpark ligger ca. 2,5 km derfra. Skive og Thisted ligger 19 km derfra. Især solorejsende nyder beliggenheden og har givet 9,1 for et ophold for én person.

Meget sødt personale i restauranten og Bertil i receptionen og den meget søde gartner, som altid var klar med historier og snak.

Dejligt Sommerhus ved Havet i Nykøbing M ligger i Nykøbing Mors, kun 3,2 km fra Nykøbing Mors og 5,3 km fra Jesperhus Resort. Feriehuset er også beliggende tæt på Elsø og Lødderup, henholdsvis 6,3 km og 6,6 km væk. Feriehuset består af to separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplader samt et badeværelse. Der er også et tv og en cd-afspiller til rådighed. Vodstrup ligger 4,2 km fra feriehuset, og Legind ligger 5,8 km væk. Midtjyllands Lufthavn er den nærmeste lufthavn, som ligger 66 km fra Lovely Seaside Holiday Home.

Et fantastisk feriehus, meget rent og med alt hvad du behøver. På en utrolig god beliggenhed . Du følte dig straks meget godt tilpas. Udlejeren har forklaret på forhånd gennem talrige e-mails alt til kurset og det har alt fungeret glat. Jeg vil helt sikkert komme tilbage og anbefale det til andre. Mange tak. Med venlig hilsen

Naturskønt Sommerhus i Oksbøl med Terrasse er et fredeligt feriehus beliggende i Oksbøl, Danmark. Feriehuset ligger i kort afstand fra Museet for Brandkøretøjer Danmark og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Gæsterne kan nyde godt af et tv og en cd-afspiller, og der er også en legeplads på stedet. Boligen ligger i nærheden af flere populære attraktioner, herunder Blaavand Fyrtårn, Øster Vrøgum, Museum Frello og Tirpitz Museum. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger kun 30,6 km derfra.

None

FjordViking – Ferie på Bondebården er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Ringkøbing i Midtjylland i Danmark. Ejendommen har gratis WiFi og gratis privat parkering og ligger 46,7 km fra Jyske Bank Boxen. Lejligheden har en terrasse med udsigt over haven, tekøkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. Den er udstyret med opvaskemaskine, komfur, brødrister, kaffemaskine og elektrisk tekande. Ejendommen har en have og en legeplads, og der tilbydes vandsportsfaciliteter. Vandreture, windsurfing og cykling er populære aktiviteter i området. Jyllands Park Zoo ligger 40,2 km fra FjordViking – Urlaub auf dem Bauernhof, og MCH Arena ligger 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 64,4 km fra ejendommen, og lejligheden tilbyder en lufthavnstransport mod betaling. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 9,2 for et ophold for én person.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Beliggende i den lille by Vestervig, kun få skridt fra Agger Tange Strand, tilbyder 4 personers feriehus i Vestervig gæsterne en komfortabel og bekvem feriebolig. Lejligheden har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi, hvilket gør den til et godt valg for friluftsentusiaster. Lejligheden ligger også inden for nem kørselsafstand fra Krik og Oksenbøl, hvilket giver gæsterne mulighed for at udforske den omkringliggende region.

God beliggenhed

Heltoften Bed & Breakfast er et bed and breakfast beliggende i Nykøbing Mors, Danmark, i Mors-regionen. Jesperhus Resort ligger 13 km derfra. Bed & breakfast tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering. Den daglige morgenmad omfatter à la carte, kontinental og glutenfri valgmuligheder. Der er en terrasse på stedet, og der er mulighed for både vandreture og cykling i det omkringliggende område. Flade ligger 1,9 km fra Heltoften Bed & Breakfast, og Gullerup ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 80,5 km fra bed & breakfast. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,9 for et ophold for én person.

Hyggeligt, rent værelse. Fremragende morgenmad. Ejerne er fantastiske. Jeg anbefaler.

Fjand Badeby – Sommerhus, Hytter og Koloni er et feriehus beliggende i Danmark, 2,1 km fra Fjand Gårde. Der tilbydes terrasse, restaurant samt indkvartering med terrasse og gratis WiFi. Nogle af ferieboligerne har et køkken med køleskab, ovn og komfur. Efter en dag med udendørs aktiviteter som vandreture, windsurfing eller fiskeri kan gæsterne slappe af i haven eller i den fælles opholdsstue. Fjandø ligger 4,3 km fra feriehuset, og Vang ligger 4,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 72,4 km fra ejendommen. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 9,6 for et ophold for én person.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Sommerhuset Nørre Nebel XXVII er et feriehus beliggende i Danmark, inden for 24,1 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 25,7 km fra Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse, og det ligger 19 minutters gang fra Lønne Hede og 2,4 km fra Lønne. Feriehuset består af 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Tirpitz Museum ligger 38,6 km fra ferieboligen, og Blaavand Fyrtårn ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 41,8 km fra Holiday home Nørre Nebel XXVII.

Place is so quite it was nice to use the kitchen and balcony.. im really happy it was good experience.Jeg vil booke der igen til en anden ferie til sommer 😃

Høloftet BB er et bed and breakfast beliggende i Esbjerg, Danmark, i Syddanmark. Det ligger i nærheden af Tobøl og Sjælborg og tilbyder indkvartering med gratis WiFi og gratis privat parkering. Nogle af ferieboligerne har balkon med udsigt over haven, fuldt udstyret tekøkken samt eget badeværelse med bruser. Der serveres kontinental morgenmad dagligt på Høloftet bb. Bed and breakfast har en solterrasse. Museum of Fire-Fighting Vehicles Denmark ligger 12,2 km derfra, og Museum Frello ligger 12,6 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 15 km fra Høloftet bb. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Stuff are so nice , værelser er så rene og smukke designs

Luksuriøst sommerhus i Vestervig med boblebad er et feriehus beliggende i Vestervig, Danmark, kun 48,3 km fra Jesperhus Resort. Ejendommen tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger 3,4 km fra Oksenbøl og 4,2 km fra Krik. Feriehuset består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller. Kobberø ligger 4,3 km fra feriehuset, og Tygstrup ligger 4,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 88,5 km fra Luxurious Holiday Home in Vestervig With Whirlpool.

Huset er meget velindrettet. En smuk pejs og den åbne stue indbyder til hyggelige sammenkomster.

Hotel Skjern ligger på en stille gågade i byen Skjern, Danmark, overfor togstationen. Der tilbydes moderne værelser med gratis WiFi og gratis parkering. Samtlige værelser på hotellet har skrivebord, opholdsområde og kabel-tv, og hvert værelse er udstyret med elkedel. Hotel Skjern har et legerum til børn og en hyggelig lounge med aviser. Hotellet er et populært udgangspunkt for golf, fiskeri og vandreture i det omkringliggende område, og Skjern Å ligger kun 601 m væk. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 8,8 for et ophold for én person.

lige ved siden af stationen og busserne. Meget tæt på butikker."

Surfer Lejlighed Stormgade er en ejendom ved stranden i Hvide Sande, Danmark, kun 2,4 km fra Sønder Lyngvig. Lejligheden har terrasse og gratis WiFi og blev bygget i 1965. Der er terrasse og indkvartering med 2 separate soveværelser, 1 badeværelse, fuldt udstyret køkken med spiseplads og køleskab samt opholdsstue med fladskærms-tv. Ejendommen kan stille håndklæder og sengelinned til rådighed mod et tillægsgebyr. Renderne ligger 3,7 km derfra, og Årgab ligger 3,9 km fra Surf Apartment Stormgade. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 67,6 km fra ejendommen.

Fantastisk beliggenhed. Komfortable senge. Godt udstyret.