Sommerhuset Grevinge VIII ligger i Grevinge og har grillfaciliteter. Det ligger 48,3 km fra Museet for Samtidskunst, Roskilde Museum og Roskilde Domkirke. Ejendommen ligger 49,9 km fra Vikingeskibsmuseet og tilbyder gratis WiFi. Feriehuset med 2 soveværelser har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 90,1 km fra ejendommen.

None

Sommerhuset Skælskør er en feriebolig, som udlejes i Skælskør, Danmark, ca. 47 km fra BonBon-Land forlystelsespark og 4 km fra Tranderup. Ejendommen ligger 4 minutters gang fra Kobæk Strand og tilbyder gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med bruser. Egerup ligger 2 km derfra, og Båslunde ligger 5,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 118 km fra ejendommen.

Vi kunne virkelig godt lide atmosfæren, beliggenheden og faciliteterne.

Den Gamle Apotekergaard er et bed and breakfast i Høng, som tilbyder gratis WiFi. Gæsterne kan nyde haven, den fælles opholdsstue og terrassen. Nogle af ferieboligerne har opholdsområde og/eller balkon. Bed and breakfast serverer kontinental morgenmad. Sæby ligger 6 minutters gang derfra, og Herslev ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 103 km fra bed and breakfast. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Meget rummeligt og komfortabelt ophold i et gammelt hus. Værten Max er yderst venlig og imødekommende. Perfekt ophold når man rejser til Norge/Sverige.

Luksuriøst Sommerhus på Sjælland Danmark med Terrasse ligger i byen Eskebjerg, kun 1,8 km fra Kalundborg, og tilbyder gæsterne terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 4,3 km fra Alleshave og 5,1 km fra Torpe.Feriehuset har 2 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller.Feriehuset har en legeplads, som gæsterne kan benytte.Kaldred ligger 3,5 km fra Luxury Holiday Home in Zealand Denmark with Terrace, mens Bregninge ligger 4,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 99,8 km fra ejendommen.

None

Sommerhuset Føllenslev IV ligger i Føllenslev, blot 2,6 km fra Vesterlyng Strand. Feriehuset tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger 1,8 km fra Havnsø og 4,8 km fra Nekselø. Feriehuset har 1 soveværelse, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også et tv. Eskebjerg ligger 5,6 km fra feriehuset, og Starreklinte ligger 5,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 99,8 km fra Holiday home Føllenslev IV.

None

Sommerhus i Bjerge Nordstrand tæt ved havet ligger i Store Fuglede, 6,8 km fra Bjerge og 7,1 km fra Tystrup. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, have og gratis privat parkering. Ejendommen ligger 5 km fra Flinterup. Feriehuset har 2 soveværelser, fladskærms-tv, vaskemaskine og køkken med køleskab. Ubby ligger 7,6 km derfra, og Ugerløse ligger 7,6 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 109,4 km fra Sommerhus i Bjerge Nordstrand tæt ved havet.

None

Bromølle Kro er en hyggelig kro beliggende i Jyderup, en lille by i Danmark. Kroen tilbyder værelser med eget badeværelse, fladskærms-tv og skrivebord samt gratis WiFi og privat parkering. Bromølle Kro har også en have, en terrasse og en restaurant på stedet. Kroen ligger kun en kort gåtur fra Holmstrup og tæt på en række populære seværdigheder, herunder Kajemose, Buerup og Brokøb. Halleby Ore ligger også i nærheden. Bromølle Kro tilbyder en buffet eller kontinental morgenmad, og området er populært for vandreture. Kroen ligger ca. 91,7 km fra Københavns Lufthavn. Især solorejsende har en tendens til at nyde deres ophold på Bromølle Kro, idet de vurderer kroen til 8,4 ud af 10 for et ophold for en person.

god morgenmad og meget venligt personale

Hyggeligt Sommerhus i Nykøbing Sjælland nær Fiskeri Landsby ligger i byen Rørvig, kun 27,4 km fra Arresø. Feriehuset er udstyret med gratis WiFi, terrasse og grillfaciliteter. Det består af 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Faciliteterne omfatter tv og cd-afspiller. Feriehuset ligger 5 km fra Nykøbing Sjælland og 6,6 km fra Nygård. Nakke ligger 3,1 km derfra, og Nørrevang ligger 3,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 98,2 km fra ejendommen.

Det var en dejlig lejlighed med pæn møblering. Dog lidt mørk på denne tid af året. Der er så mange smukke og dejlige steder ved Rørvig. Vi besøgte Hov Vig fuglereservat, Dybesø og Flyndersø, Sandflugtsplantagen og stranden ved Telegrafvejen, Rørvig Havn.

Dette feriehus ligger i Store Fuglede, 4,5 km fra Flinterup. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Det er også udstyret med tv og cd-afspiller. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 109,4 km derfra. Feriehuset ligger 7,1 km fra Ubby og 7,2 km fra Ugerløse. Der er desuden 6,3 km til Bjerge og 6,6 km til Tystrup. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de vurderede den til 8,1 for et ophold for én person.

Beliggenheden, og hvis alt havde fungeret, ville faciliteterne også have været

Rørvig Centret er et hotel beliggende i centrum af Rørvig. Der tilbydes gratis parkering, gratis WiFi og værelser med fladskærms-tv med dvd-afspiller. Rørvigs havn og strand ligger begge 5 minutters gang derfra. Samtlige værelser på hotellet har eget badeværelse med bruser og skrivebord, og nogle af værelserne har desuden et opholdsområde. Fritidsfaciliteterne på hotellet omfatter en fodboldbane, en legeplads, pool og dart samt cykeludlejning. Nykøbing bymidte ligger 4,3 km derfra, og Sommerland Sjælland Forlystelsespark ligger 10 minutters kørsel fra hotellet. Især solorejsende vurderede beliggenheden til 8,8 for et ophold for én person.

Beliggenheden er perfekt. 10 min. til kysten (ende) og 3 min. gang til færgen. WiFi er så godt, så jeg kan holde telekonference om dagen. Lille og sød baghave, og jeg havde en dejlig uventet gæst - en kat uden hale, som tilbragte en rolig eftermiddag med mig på en solrig søndag

Holmehuset Bed & Breakfast ligger i et fredeligt område ved siden af Klosterskov og Saltbæk Vig-søen og tilbyder en haveterrasse, fælles køkken og en tv-stue. Værelserne har gratis trådløs internetadgang og en lænestol til afslapning, og badeværelserne er fælles. B & B er omgivet af smukke vandre- og cykelstier, og Kalundborg Golfbane ligger 20 minutters kørsel derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, da de har givet en 8,4 for et ophold for en enkeltperson. Havnebyen Kalundborg ligger 4,3 km derfra.

Jeg har aldrig boet på et bedre sted! Indbydende, venlig og totalt gæstfri! De fik mig til at føle mig som en del af familien, herunder at gå ud af vejen for at hjælpe mig under mit ophold! Jeg vil anbefale dette bed and breakfast til alle jeg kender, som rejser til Kalundborg!

Dette hotel ligger i en bygning fra det 19. århundrede i det centrale Skælskør. Der tilbydes gratis parkering, gratis trådløs internetadgang og lyst indrettede værelser med tv. Guldagergård Keramisk Center ligger 5 minutters gang derfra.Samtlige værelser på Hotel Postgaarden har opholdsområde og eget badeværelse. Værelserne har udsigt over enten byen eller Skælskør Havn. Nogle af værelserne har egen balkon.

Rart personale, rene og rummelige værelser.

Lokkende Sommerhus på Sjælland tæt ved Havet ligger i Store Fuglede, kun 2,7 km fra Ornum. Feriehuset tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Vinde-Helsinge ligger 4,5 km fra ejendommen, og Bjerge ligger 5,8 km derfra. Feriehuset har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også et tv. Tystrup ligger 6,1 km fra Alluring Holiday Home, og Flinterup ligger 6,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 117,5 km fra ferieboligen.

Det var placeret på et smukt sted, det var også nemt at hente nøglerne

Dette feriehus ligger i Store Kongsmark, kun 6 minutters gang fra Stillinge Strand, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 3,5 km fra Drøsselbjerg og 3,7 km fra Kirke Stillinge.Feriehuset med 4 soveværelser har en opholdsstue med tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser.Lille Kongsmark ligger 3,9 km fra feriehuset, og Øster Stillinge ligger 4,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 106,2 km fra ejendommen. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden og giver den 9,0 for et ophold for én person.

God plads og stille område

Lystskov Camping & Hytter ligger i byen Korsør og tilbyder hytter med møblerede terrasser. Hver hytte er udstyret med et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, køkkenudstyr og elkedel. Der er fælles badeværelser. Gæsterne kan gøre brug af det fælles køkken på stedet samt den fælles opholdsstue og legepladsen. Ejendommen tilbyder også gratis parkering.

Min lille hytte var perfekt til 1-2 personer, og morgenmaden var helt vidunderlig. Jeg nød den på den lille terrasse udenfor. Den var tilberedt kærligt.

Hotel Højbysø ligger blot 5 minutters gang fra Højby Station og 250 meter fra Højby Sø.Hotellet er et renoveret hotel, der tilbyder moderne værelser med gratis WiFi, en restaurant med dansk køkken og en række faciliteter, som gæsterne kan nyde. Samtlige værelser på hotellet har fladskærms-tv, skrivebord, opholdsområde og eget badeværelse med bruser. Hotellet har også en fælles tv-stue i receptionen, et legerum til børn med tv, en sommerterrasse, grillfaciliteter og cykeludlejning. Hotellet ligger i de grønne omgivelser, der giver gode muligheder for vandre- og cykelture, og gæsterne kan også fiske i den nærliggende sø. Odsherred Golf Club ligger 5 minutters kørsel derfra. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,4 i bedømmelse for et ophold for én person.

Perfekt beliggenhed med dejlig udsigt til søen og vandreområdet. Dejligt og hyggeligt værelse med flot indretning. Dejlig morgenbuffet.

Dette charmerende feriehus ligger i Føllenslev, kun 14 minutters gang fra Havnsø. Det tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 6 km fra Starreklinte og 6 km fra Skippinge.

Dejlig rolig beliggenhed med privat gårdsplads og terrasse.

Hotel Ole Lunds Gaard ligger i Kalundborg by, langs den største butiksgade. Der tilbydes gratis WiFi og gratis privat parkering. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra Kalundborg togstation og i køreafstand fra Slagelse og Svebølle. Værelserne på hotellet er udstyret med fladskærms-tv og kedel, og der er bagageopbevaring på ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 ud af 10 for et ophold for én person. Hotellet er også et bekvemt valg for rejsende, der kommer fra København Kastrup Lufthavn, som ligger ca. 68 km væk.

god atmosfære i et gammelt hus. rent og godt forvaltet. venligt personale.

Gæstehus Stillinge Strand er et pensionat beliggende i Stillinge Strand, 4 minutters gang fra Store Kongsmark. Der tilbydes indkvartering med have, gratis privat parkering og en terrasse. Gæstehuset ligger ca. 2,9 km fra Lille Kongsmark, 4 km fra Drøsselbjerg, 4,8 km fra Kirke Stillinge og 6 km fra Øster Stillinge. Der er gratis WiFi og værelser med opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler samt eget badeværelse med gratis toiletartikler og bruser. Nogle af værelserne har udsigt over haven, og alle værelser har en elektrisk tekande, sengelinned og håndklæder. Strandlyst ligger 7,1 km fra pensionatet, og Kelstrup ligger 7,1 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 107,8 km fra Gæstehus Stillinge Strand. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,2 for et ophold for én person.

Gæstehus Stillinge Strand var perfekt til min ugelange ferie: stille, gode gåture og strand tæt på, helt hyggelig! Morgenmaden var fantastisk - fremragende kvalitet, lækker, og en god start på dagen. Min vært havde masser af anbefalinger til steder at gå og ting at se, og var usædvanlig imødekommende. Og det er nemt at komme til med tog og bus -- derefter en 15 minutters gang -- hvis du ikke kører