Væggerløse CLXXVIII er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 16,1 km fra Middelaldercentret. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med bruser. Der er også en legeplads. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km derfra.

den meget gode beliggenhed og de gode faciliteter

Idestrup Bed and Breakfast er en feriebolig beliggende i Idestrup, Falster. Ejendommen har gratis WiFi, grillfaciliteter, en sæsonåben udendørs pool og gratis privat parkering. Ferieboligen har en terrasse, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt fælles badeværelse med bruser. Faciliteterne omfatter opvaskemaskine, kogeplader, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Der serveres en buffet eller kontinental morgenmad. Gæsterne kan slappe af i haven eller i den fælles opholdsstue. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 138,4 km derfra, og ejendommen tilbyder lufthavnstransport mod et tillægsgebyr. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,3 for et ophold for en enkelt person.

En meget venlig og imødekommende vært og et smukt, roligt sted i landskabet.

Urhanen er et feriehus beliggende i Gedser, kun 27,4 km fra Middelaldercentret. Der tilbydes indkvartering med gratis cykler, en have, en terrasse og gratis WiFi. Ejendommen ligger i en bygning fra 1976 og tilbyder gratis privat parkering. Feriehuset har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt 1 badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Lufthavn, 96,6 km fra ejendommen.

God værdi for pengene. Meget ukomplicerede værter med en hurtig e-mail reaktionstid, et hus med en stor have, et dejligt og roligt sted midt i naturen. Også et godt sted at besøge mange dejlige steder: stranden er ca. 600 m fodgængerafstand. Et par km længere oppe langs kysten er der et naturreservat med vilde heste og køer. København er lidt over en time væk i bil.For familier ville en vaskemaskine dog være en hjælp, det vidste vi dog på forhånd, så det er ikke en klage, kun en idé til forbedring.

Købmandsgaardens B&B er et bed and breakfast beliggende i et naturskønt område 17 km fra Middelaldercentret. Der er restaurant, have, fælles opholdsstue og terrasse. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen. Bed and breakfast tilbyder gæsterne kontinental morgenmad og har desuden faciliteter til bordtennis, fiskeri og cykling. Den nærmeste lufthavn er Rostock-Laage Lufthavn, som ligger 91,7 km derfra. Solorejsende har især været glade for stedet, idet de har givet 9,0 point for et ophold for én person.

Alt andet. Værelset var hyggeligt og rent. Maden virkelig god. De lavede et specielt måltid til min søn selvom det ikke var på rhe menu. Meget hundevenlig samt.

Sommerhus Væggerløse CCXIV er en feriebolig, som udlejes i Marielyst, Danmark. Ferieboligen ligger i gåafstand fra Marielyst og en kort køretur fra seværdigheder som Højet og Sildestrup. Ejendommen har gratis WiFi og har to soveværelser, en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Middelaldercentret ligger 16,1 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra ejendommen.

None

6 personers sommerhus i Væggerløse er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 17,7 km fra Middelaldercentret. Det har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Feriehuset ligger 5 km fra Marrebæk og 5,1 km fra Bruserup. Marielyst ligger 2,1 km derfra, og Højet ligger 4,7 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 146,5 km fra ferieboligen.

Ejendommen er præcis som den ser ud på billederne, og er ideel til en lille familie. Den er lille indenfor, men har alt, hvad du har brug for til en uges ferie. Haven er tilpas stor, vejen er stille, og huset ligger i gåafstand fra stranden og en restaurant/take-away/isbutik. Og det er meget hyggeligt at få besøg af rådyr i haven, mens man sidder inde og spiser morgenmad!

Sommerhuset Idestrup III er en feriebolig i Marielyst, Danmark, en kort gåtur fra Sildestrup og 2,6 km fra Stovby. Ejendommen tilbyder adgang til bordtennis og gratis WiFi. Feriehuset har 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Feriehuset har en terrasse, en legeplads og en grill, som gæsterne kan nyde. Marielyst ligger 4 km derfra, mens Elkenøre ligger 4,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 141,6 km fra ferieboligen.

None

Det 4-stjernede feriehus i Væggerløse ligger i Marielyst, kun 16,1 km fra Middelaldercentret, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 3,5 km fra Væggerløse og 3,9 km fra Sildestrup. Det består af 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv. Marielyst ligger 8 minutters gang fra ferieboligen, og Højet ligger 2,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 143,2 km fra ejendommen. 4-stjernet sommerhus i Væggerløse har budt velkommen til gæsterne siden 2014.

Meget god beliggenhed, flot indretning, faciliteter, parkering, pris/ydelse. Ukompliceret håndtering af ankomst/afrejse.

Sommerhus i Marielyst med Boblebad og sauna ligger i Marielyst, blot 9 minutters gang fra Marielyst Strand og tilbyder indkvartering med udsigt over haven, balkon og kaffemaskine. Ejendommen har også en terrasse og gratis privat parkering. Feriehuset ligger 16,1 km fra Middelaldercentret og har 1 soveværelse, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og opholdsstue. Højet ligger 3,1 km fra ejendommen, og Sildestrup ligger 4,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra Sommerhus i Marielyst med spa og sauna. Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav den en 8,1 for et ophold for én person.

Sommerhus i Marielyst mSpa og sauna - tæt på by og strand

MarinaVilla er en båd beliggende 5,5 km fra Middelaldercentret i Nykøbing Falster. Der tilbydes indkvartering med aircondition og gratis WiFi. Båden har en terrasse, havudsigt, opholdsområde, fladskærms-tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. Der er også opvaskemaskine, kogeplader, brødrister, kaffemaskine og elektrisk tekande. Nagelsti Skovhuse ligger 4 km derfra, og Sundby ligger 4 km fra MarinaVilla. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 135,2 km fra båden. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Smukke, unikke, bekvemt til byen, restauranter, natteliv, men føles som om det er din egen private oase.

Alter Priesterhof er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Nykøbing Falster, ca. 12,7 km fra Middelaldercentret og 17 minutters gang fra Sønder Kirkeby. Der er have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Lejligheden ligger 1 km fra Egebjerg og 2,3 km fra Nørre Ørslev, og den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 138,4 km derfra.

Indgangen til stedet er en lille gade efter kirken, og du kommer ind i en lille idyllisk paradishave, når du drejer til venstre i svinget.

Ferielejlighed Frederiksensminde er en lejlighed med egen forplejning beliggende i Væggerløse, inden for 16,1 km fra Middelaldercentret og 17 minutters gang fra Marrebæk. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi, aircondition, have og grillfaciliteter. Lejligheden har også gratis privat parkering, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og dykning i det omkringliggende område.Lejligheden har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med satellitkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over haven. Der er også en legeplads, som gæsterne kan benytte.Bruserup ligger 1,8 km fra Ferielejlighed Frederiksensminde, og Rabjerg ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 144,8 km fra lejligheden.

Stedet er indrettet i en gammel landbrugsbygning. Der er forskellige værelser til rådighed, nogle skal dele køkkenet og har adgang til fællesrummene, som ser meget hyggelige og hyggelige ud. Vores lejlighed havde et separat køkken, badeværelse, vaskeri og en stor terrasse. Hele stedet er virkelig hyggeligt og har alt, hvad man har brug for til et ophold. Ejeren er super sød og altid klar til at hjælpe. Vi kunne (og gjorde) brug af grillen, som også er til rådighed for gæsterne.

Amaantara Bed & Breakfast er en ejendom beliggende i Nykøbing Falster og tilbyder indkvartering 4,7 km fra Middelaldercentret og 3,4 km fra Nagelsti Skovhuse. Ejendommen er udstyret med et køleskab og en elektrisk tekande.Sundby ligger 3,4 km fra bed and breakfast, og Nagelsti ligger 4,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 133,6 km fra Amaantara Bed & Breakfast.

Den centrale beliggenhed - og virkelig sød og hjælpsom vært. Dejlig stort værelse og fint køkken. Næste gang håber jeg at finde tid til fodmassage hos udlejer.

Sommerhus Væggerløse XVI er et feriehus beliggende i Marielyst, Danmark, 19,3 km fra Middelaldercentret, 4 km fra Marrebæk og 4,2 km fra Marielyst. Feriehuset tilbyder adgang til bordtennis og gratis WiFi.Feriehuset har 4 soveværelser, et køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser og spabad. Det er udstyret med tv og cd-afspiller.Feriehuset har en terrasse, en legeplads og en grill. Bruserup ligger 4,2 km derfra, og Rabjerg ligger 5,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 146,5 km fra ferieboligen.

Vi havde en lejlighed med eget badeværelse og fælles køkken. Alt var helt nyt og meget pænt/ hyggeligt & god kvalitet. udenfor træder man ud på verandaen, med sol både morgen og eftermiddag, med udsigt over haven og hønsene bagved. Meget søde værter også! Masser at se og gøre i nærheden.

Fantastisk Sommerhus i Væggerløse med Grill ligger i Marielyst, blot 16,1 km fra Middelaldercentret. Dette feriehus tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 3 minutters gang fra Marielyst og 3,2 km fra Højet.Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv, som gæsterne kan benytte.

None

OM House Bed & Breakfast ligger i Horreby på Falster og tilbyder komfortabel indkvartering med gratis WiFi, legeplads og adgang til gratis cykler. B & B har også en solterrasse og et fælles opholdsområde, som er perfekt til at slappe af efter en dag med udendørs aktiviteter som vandreture, fiskeri eller cykling. Ejendommen tilbyder også gratis privat parkering. B&B serverer dagligt morgenmad med et valg mellem buffet, kontinental eller fuld engelsk/irsk morgenmad. Middelaldercentret, der er et middelalderligt centrum, ligger inden for 10 km fra B&B, og byen Sønder Alslev ligger lidt over 3 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 135,2 km fra OM House Bed & Breakfast. Især solorejsende har vurderet beliggenheden til 8,8 for et ophold for én person.

Morgenmaden var fremragende. Atmosfæren var meget hyggelig

Feriehuset med fire soveværelser i Væggerløse 8 ligger i byen Marielyst og er et feriehus, der tilbyder gæsterne faciliteter såsom terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ferieboligen ligger kun 20,9 km fra Middelaldercentret og er også tæt på attraktioner som Bruserup (6,8 km) og Højet (7,2 km). Selve ferieboligen har 4 soveværelser, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, en stue med tv, en vaskemaskine og 2 badeværelser. Gæsterne kan også benytte sig af legepladsen på stedet. Ferieboligen ligger 5,3 km fra Marielyst og 6,6 km fra Marrebæk, og den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 149,7 km derfra.

bare alt - super stille og dejligt hyggeligt!

2-Værelses Sommerhus i Væggerløse 25 ligger i Marielyst, blot 20,9 km fra Middelaldercentret, og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 6,9 km fra Bruserup og 7,2 km fra Højet. Det har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Feriehuset har også en legeplads. Marielyst ligger 5,3 km fra ejendommen, og Marrebæk ligger 6,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 149,7 km fra 2-Værelses Sommerhus i Væggerløse 25.

Meget flot og velholdt sommerhus med alt, hvad man har brug for. Ingen eksorbitante eludgifter på grund af strømforbrugende radiatorer. Simpelthen toppen.

Dette eksklusive feriehus ligger i Gedser, kun 25,7 km fra Middelaldercentret, og har eget spabad samt terrasse med grillfaciliteter. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen.

None

Torvets B&B ligger i Nykøbing Falster og er et bed and breakfast, der tilbyder gæsterne gratis WiFi og restaurant. Bed & breakfast ligger 5,6 km fra Middelaldercentret, 4,3 km fra Nagelsti Skovhuse og 4,3 km fra Sundby. Det ligger også 5 km fra Kraghave og 5,6 km fra Nagelsti. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 133,6 km derfra. Samtlige værelser på bed and breakfast har terrasse med udsigt over byen, fladskærms-tv med satellitkanaler, tekøkken samt badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Der er en fælles opholdsstue på ejendommen, og gæsterne kan tage på vandreture og cykelture i det omkringliggende område. Solorejsende er særligt glade for beliggenheden af bed and breakfast og giver bed and breakfast en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

Winnie var en virkelig fantastisk vært. Velkomsten var supernice, masser af fine detaljer og stor varme. Rummet er virkelig dejligt og stort, med et soveværelse, toilet og en lille "stue"-balkon med en masse lys. Det er placeret lige i centrum af byen.

Marielyst Sleep´n Go er et hotel beliggende i Væggerløse, 13,8 km fra Middelaldercentret. Det tilbyder indkvartering med have, gratis privat parkering, fælles opholdsstue og terrasse. Ejendommen har familieværelser og giver gæsterne en legeplads. Der er også fælles køkken og gratis WiFi på hele ejendommen. Værelserne på hotellet er udstyret med fladskærms-tv, og nogle af værelserne har tekøkken med køleskab. Der er sengelinned og håndklæder på værelserne. Hotellet serverer kontinental morgenmad og har en grill. Gæsterne kan spille billard, bordtennis og dart på stedet, og området er populært for cykling. Rabjerg ligger 5 minutters gang derfra, mens Højet ligger 2,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 141,6 km fra Marielyst Sleep´n Go. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,1 for et ophold for én person.

Værten er meget imødekommende. Morgenmaden er fantastisk, varm del er lavet lige foran dig af værten, hvilket gør det en meget dejlig atmosfære. Værelset var fantastisk og rummeligt.

Nykøbing Falster Vandrehjem er et vandrehjem beliggende i Nykøbing Falster, Danmark. Det ligger 1,6 km fra Nykøbing Falster Station og 5 minutters gang fra Falster Svømmecenter. Vandrehjemmet tilbyder gratis privat parkering, og alle værelser har egen balkon eller terrasse og eget badeværelse. Værelserne er også udstyret med et opholdsområde. Gæsterne på vandrerhjemmet har adgang til et fælles køkken og kan låne hårtørrer og strygejern i receptionen. Vandrerhjemmet har en terrasse og en stor have samt salgsautomater, der tilbyder snacks og drikkevarer. De omkringliggende skove og hjorteparken er et dejligt sted at gå en tur. Guldborgsund Zoo ligger en kort gåtur fra ejendommen, og byens centrum og indkøbsmuligheder ligger 5 minutters kørsel derfra.

Morgenmaden var enkel, men af god kvalitet - især yoghurten!

Dette hyggelige hotel ligger i hjertet af landskabet på Møn, kun 1,2 km fra kysten. Der er restaurant, have og gratis privat parkering.

Godt funktionelt rum, præcis hvad jeg havde brug for. Og maden var virkelig fremragende. Alt personalet var muntert og venligt.

Falster værelse er et familiehus beliggende i Væggerløse, Falster. Ejendommen tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering. Samtlige ferieboliger har fladskærms-tv med satellitkanaler, Blu-ray-afspiller, vaskemaskine og eget badeværelse med brusebad. Gæsterne har adgang til et fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elektrisk tekande. Familieopholdet tilbyder også et spabad, som gæsterne kan benytte. Falster værelse ligger i gåafstand fra Højet og er omkring 15 minutters kørsel fra Rabjerg. Københavns lufthavn ligger omkring 2,5 timers kørsel fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden og vurderer den til 8,0 ud af 10 for et ophold for én person.

Meget hyggeligt sted, komfortable senge, imødekommende vært. Alt var perfekt

Hotel Falster ligger blot 5 minutters kørsel fra Nykøbing Falster Station og er en familiedrevet ejendom, som tilbyder gratis trådløs internetadgang til alle gæster. Samtlige værelser er udstyret med tv, te- og kaffemaskine samt eget badeværelse. Hotellet er et godt udgangspunkt for udendørs aktiviteter som golf, fiskeri og sejlads. Der er også mange cykelstier i området. Knuthenborg Park og Safari ligger 30 minutters kørsel derfra. Der er gratis privat parkering på stedet.

Tæt på hvor vi havde brug for i Toreby. God morgenmad, masser af lækre muligheder. Rart at have en 24 timers reception.

Oldfruen er et moderne lejlighedskompleks beliggende på Falster Ø i kystbyen Marielyst. Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Marielysts sandstrand. Samtlige lejligheder på Oldfruen har spiseplads og eget badeværelse med bruser. Samtlige lejligheder har fladskærms-tv med satellitkanaler. Hotellets cafébar serverer drikkevarer, snacks og lette retter, som kan tages med ud på terrassen. Oldfruen Lejligheder ApS ligger 15 minutters gang fra Marielyst Golfklub og er omgivet af butikker og restauranter. Området byder på en række rekreative aktiviteter, såsom vandreture, fiskeri og windsurfing. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 ud af 10 for et ophold for én person.

Fremragende beliggenhed og værdi for pengene. Anden gang vi boede her. Will be back. Kan også anbefale morgenmad og frokost.

Skelby Præstegaard i Gedser har udsigt over haven og tilbyder indkvartering, gratis cykler, en have, en fælles opholdsstue, en terrasse og en bar. Bed and breakfast har både WiFi og privat parkering uden beregning.

Et charmerende bed and breakfast med en meget velsmagende morgenmad, der serveres i en spisestue fyldt med atmosfære og atmosfære. Stedet er tæt på færgen, så praktisk, hvis du er på timelang vej til kontinentet Gedser-Rostock.

Motel Højmølle Kro ligger på Falster Island og tilbyder gratis trådløs internetadgang, gratis parkering og værelser med fladskærms-tv med satellitkanaler. Motorvej E47 ligger kun 250 meter derfra.

Höjmölle Kro er perfekt beliggende for os, når vi rejser i bil fra Stockholm til Sydeuropa. Det er fjerde gang, vi bor her, og det er der en grund til, at vi gør det. Værelserne er ret enkle, men meget rene, stille og komfortable. Restauranten serverer meget velsmagende og veltilberedt mad, morgenmaden er god, og servicen er venlig og fremragende på alle måder. Vi vil komme tilbage!

Lunt Sommerhus med Sauna i Væggerløse er et feriehus beliggende i Marielyst, kun 19,3 km fra Middelaldercentret. Det tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset består af 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Det er udstyret med tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Feriehuset har en legeplads og ligger 3,4 km fra Marielyst og 4,7 km fra Marrebæk. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, 148,1 km derfra. Der er 4,8 km til Bruserup og 5,1 km til Højet.

None

Hotel Nørrevang ligger i Marielyst, 16,1 km fra Middelaldercentret. Hotellet har en have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Der er også en bar inden for 8 minutters gang fra ejendommen. Hvert værelse på hotellet har et skab, et fladskærms-tv og et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon, og alle værelser har gratis WiFi. Der serveres daglig morgenmad med buffet, kontinental og amerikansk morgenmad. Hotellet ligger i et område, der er populært for cykling, og der kan lejes cykler. Højet ligger 2,4 km fra hotellet, og Væggerløse ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 143,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Hotel Nørrevang ligger i Marielyst, 16,1 km fra Middelaldercentret. Hotellet har en have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Der er også en bar inden for 8 minutters gang fra ejendommen. Hvert værelse på hotellet har et skab, et fladskærms-tv og et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon, og alle værelser har gratis WiFi. Der serveres daglig morgenmad med buffet, kontinental og amerikansk morgenmad. Hotellet ligger i et område, der er populært for cykling, og der kan lejes cykler. Højet ligger 2,4 km fra hotellet, og Væggerløse ligger 3,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Københavns Lufthavn, som ligger 143,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

Midt i det hele, men alligevel afslappende.