Sommerhuset Fanø CCVI er et feriehus med tre soveværelser i Fanø, 2,7 km fra Rindby Strand og Fanø Bad Strand. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Feriehuset har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt et badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 19,3 km derfra.

Et meget dejligt feriehus.

Komfortabel Lejlighed på Fanø med Balkon ligger på Fanø, blot 4 minutters gang fra Fanø Bad Beach og 1 km fra Rindby Strand, og tilbyder indkvartering med balkon og gratis WiFi. Lejligheden er udstyret med tv og har et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med bruser. Gæsterne kan slappe af i stuen eller på balkonen. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 20,9 km fra lejligheden.

god beliggenhed

Dette feriehus med 1 soveværelse ligger på en feriepark i Fanø, 11 minutters gang fra Rindby Strand og 4 minutters gang fra Fanø Bad Strand. Lejligheden tilbyder indkvartering med gratis WiFi overalt på ejendommen og har en opholdsstue med tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 20,9 km fra lejligheden.

Receptionen er høflig, og forklaringen er let at forstå.

Sommerhuset Fanø CCVII er en feriebolig beliggende på øen Fanø, Danmark. Det ligger 40,2 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og 48,3 km fra Ribe Domkirke. Ejendommen ligger 35,4 km fra Museum Frello og har gratis WiFi. Der er 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine, tv samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 30,6 km derfra.

Ok hus, med det vi forventede.

Luksuriøs Lejlighed i Fanø med Balkon er en stilfuld og moderne lejlighed, som ligger blot 4 minutters gang fra Fanø Bad Beach og 1 km fra Rindby Beach. Lejligheden har gratis WiFi og tv samt fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade. Der er to separate soveværelser, en opholdsstue og et badeværelse. Lejligheden ligger 25,7 km fra Museum Frello og 29 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark. Det er også kun en kort køretur fra Ribe Domkirke (37 km) og Tirpitz Museum (43,5 km). Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 20,9 km fra lejligheden.

Senge var gode, indretning af værelser.

Dette feriehus ligger kun en kort afstand fra Rindby Strand på Fanø og tilbyder terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Boligen har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt et badeværelse. Der er også et tv til underholdning. Ferieboligen er et godt udgangspunkt for at udforske det omkringliggende område, herunder Ribe Domkirke, Tirpitz Museum, Museum Frello og Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark, som alle ligger inden for nem kørselsafstand. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger kun 22,5 km derfra. Især solorejsende vil sætte pris på den bekvemme beliggenhed af dette feriehus.

Beliggenheden var fantastisk, stranden tæt på

Moderne lejlighed på Fanø ved Jylland med terrasse ligger kun 4 minutters gang fra Fanø Bad Strand og 1 km fra Rindby Strand. Lejligheden har gratis WiFi og tv som faciliteter og ligger 37 km fra Ribe Domkirke og 43,5 km fra Tirpitz Museum. Lejligheden har 1 separat soveværelse, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Museum Frello ligger 25,7 km derfra, og Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark ligger 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 20,9 km fra lejligheden.”

Stedet var en lejlighed hvor vi selv stod for maden. Beliggenheden var perfekt, da min mand var på Fanø for at spille golf.

Fanø Krogaard er et hotel i Fanø med terrasse, restaurant, bar og gratis WiFi overalt på ejendommen. Hotellet ligger 8 minutters gang fra Fanø Bad Strand, 22,5 km fra Museum Frello, 25,7 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 43,5 km fra Blaavand Fyrtårn. Nordby ligger 3 minutters gang fra hotellet. Hotellet serverer en à la carte morgenmad hver morgen. Området er populært til vandre- og cykelture, og hotellet tilbyder cykeludlejning. Ribe Domkirke ligger 33,8 km fra hotellet, og Tirpitz Museum ligger 40,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Esbjerg Lufthavn, ligger 17,7 km fra Fanø Krogaard. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver det en 9,6 i bedømmelse for et ophold for en enkeltperson.

Let at nå fra færgen, centralt beliggende, venlig velkomst i receptionen, smukt indrettet værelse: enkelt og lyst, flot indretning af restauranten og dejlig mad!

Strandlejlighed 101 – Fanø Bad er en ejendom ved stranden i Fanø, blot 3 minutters gang fra Fanø Bad Strand og 1 km fra Rindby Strand. Denne lejlighed har balkon med havudsigt, have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Lejligheden har 2 soveværelser, opholdsstue, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Gæsterne kan nyde solterrassen og legepladsen på stedet eller tage på vandreture i det omkringliggende område. Museum Frello ligger 25,7 km fra lejligheden, mens Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark ligger 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, som ligger 20,9 km fra Strandlejlighed 101 – Fanø Bad. Denne ejendom kan stille håndklæder og sengelinned til rådighed mod et tillægsgebyr.

Alt var så perfekt, jeg træ absolut bestille denne lejlighed igen