Dette hotel ligger i Kerteminde, kun 7 minutters gang fra Kerteminde Sydstrand Strand. Der er have, gratis privat parkering, terrasse og bar. Der er grillfaciliteter på stedet, og ejendommen ligger inden for 1,8 km fra Kerteminde Nordstrand Strand. Gæsterne kan benytte det gratis WiFi og det fælles køkken. Værelserne på Hotel Skovpavillonen har skrivebord, fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Hotellet ligger i nærheden af mange udendørs aktiviteter, herunder cykling. Odense koncertsal og Odense Centralbibliotek ligger begge 20,9 km fra hotellet. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 122,3 km derfra. Især solorejsende vurderer beliggenheden højt, idet de giver den en 8,6 i bedømmelse for et ophold for én person.

Beliggenheden, værelsets indretning og møblering var enkel og pæn, sengen var komfortabel, badeværelset var lige stort nok og rent. Der var en kaffemaskine på gangen (gratis!), og hotellet tilbød en fremragende velsmagende morgenbuffet til et ret lille budget. Tak for det!

Solbjerggaard Studielejligheder har til huse i en traditionel bindingsværksbygning fra 1729, som ligger i Millinge by, 3 km fra Faaborgs centrum. Der tilbydes værelser med gratis trådløs internetadgang og tekøkken, som er indrettet i traditionel stil med synlige træbjælker og opholdsområde. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser. Ejendommen tilbyder mulighed for at tilkøbe morgenmad fra september til maj, men ikke i højsæsonen fra juni til august. Dette skal bestilles på forhånd direkte hos ejendommen. Gæsterne har adgang til ejendommens have, terrasse og grilludstyr. Naturreservatet Svanninge Bakker ligger 5 minutters kørsel derfra, og Faaborg Golfklub ligger 3,5 km derfra.

Nice and quiet location, super clean room and very comfortable. Nice kitchenette area with all utensils and plates, pans etc. needed.

Korinth Bed & Breakfast ligger 5 km uden for Fåborg og 30 km fra Bogense. Der tilbydes grillfaciliteter og gratis WiFi. Bed & breakfast tilbyder gæsterne en terrasse, udsigt over haven, et opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn samt et fælles badeværelse med bruser og hårtørrer. Der er også køleskab, ovn, minibar, kedel og kaffemaskine. Alle værelser ligger på første sal. Korinth Bed & Breakfast tilbyder kontinental eller à la carte-morgenmad og har en terrasse. Gæsterne kan dyrke dart på stedet eller tage på vandreture eller cykelture i det omkringliggende område. Odense ligger 27 km derfra, og Svendborg ligger 19 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,1 for et ophold for én person.

Vores ophold var godt. Morgenmaden er veltilberedt og alt er tilgængeligt.Det har en lille kunstgalleri.

Feriehus med 3 soveværelser i Faaborg 3 er et feriehus beliggende i Faaborg, 30,6 km fra Carl Nielsens barndomshjem. Der er terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 43,5 km fra Skt Knuds Domkirke og 43,5 km fra Oceanien. Det består af 3 soveværelser, en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Svendborg togstation ligger 33,8 km fra ferieboligen, og H.C. Andersens Hjem ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 41,8 km fra ejendommen.

None

Milling Hotel Mini 11 ligger i Odense, Danmark, inden for 5 minutters gang fra hovedtorvet og Odense Station. Dette hotel til overkommelige priser tilbyder moderne værelser med eget badeværelse, fladskærms-tv og kabel-tv. Der tilbydes desuden gratis wi-fi samt gratis te og kaffe døgnet rundt. Der er parkering på gaden foran hotellet fra mandag til fredag mellem kl. 18.00 og 9.00. Hotellet har et fælles køkken og en gårdhave, som gæsterne kan slappe af i. Gæsterne kan også benytte loungen på det tilknyttede Milling Hotel Windsor ved siden af hotellet. Der serveres morgenmad på Windsor, og hotellets personale er altid til rådighed for at hjælpe gæsterne med deres behov. H.C. Andersen-museet ligger ca. 600 meter fra Milling Hotel Mini 11, og Kongens Have park ligger i nærheden. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 8,5 point for et ophold for én person.

Personalet var meget venligt og imødekommende. De gav os gode råd om lokale seværdigheder og museer og var behjælpelige med kort.Morgenmaden var meget god og en god start på dagen. Men havde en tendens til at blive overfyldt efter 9 på det hotel vi boede på, men vi blev informeret om dette og havde ingen problemer. Odense er en dejlig by og vi havde et meget dejligt ophold.

Agermosegaard er en lejlighed beliggende i Assens, 35,4 km fra Culture Machine, og tilbyder en have med grill og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture, fiskeri og cykling i det omkringliggende område. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over søen. Der er en legeplads på stedet. Odense togstation ligger 35,4 km fra Agermosegaard, og Fyns Kunstmuseum ligger 35,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 85,3 km fra lejligheden.

hytten var veludstyret. vi var 4 personer og følte os godt tilpas. godt varmesystem!beliggenhedsmæssigt er det 10 minutters kørsel fra Assens, så hvis du vil ud at spise eller købe ind, er det en hurtig køretur væk.

Milling Hotel Mini 19 ligger 5 minutters gang fra Odense Hovedbanegård og hovedtorvet og tilbyder gratis WiFi samt værelser med fladskærms-tv. De lyst indrettede værelser har eget badeværelse med bruser. Hotellets café-bar serverer lette måltider og drikkevarer, og der tilbydes gratis te, kaffe og saftevand hele tiden. Der serveres morgenmad på det nærliggende Milling Hotel Ansgar. Kongens Have Park ligger 150 m derfra, H.C. Andersens Hus ligger 0,6 km derfra, og Sankt Knuds Domkirke fra det 13. århundrede ligger 7 minutters gang derfra. Især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de vurderede den til 8,6 for et ophold for én person

Indtjekningspersonalet på Ansgar torsdag aften anbefalede en god dansk restaurant.

Belvedere B&B ligger i Svendborg, Sydfyn og tilbyder gæsterne en have og terrasse. Der er gratis trådløs internetadgang. Værelserne har fladskærms-tv og fælles køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De fælles badeværelser har bruser og håndklæder. Alle værelser har udsigt over haven. Ejendommen har også en fælles opholdsstue og tilbyder gratis parkering. Solorejsende sætter især pris på stedet og giver det en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Meget komfortabel, masser af siddepladser, køkkenet meget rummeligt og indbydende.Kan forestille mig, at haven også ville være fantastisk i pænere vejr.

Kroghøjgård ligger i Middelfart på Fyn og tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, en have og gratis privat parkering. Koldinghus kongeslot – ruin – museum ligger 18 km derfra. Samtlige ferieboliger har terrasse med udsigt over haven, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt eget badeværelse med bruser. De omfatter også komfur, kaffemaskine og elektrisk tekande. Vejle Musikteater ligger 32,2 km fra bed and breakfast, og The Wave ligger 33,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 56,3 km fra Kroghøjgård.

Stor og dejlig lejlighed ! Stor plads

Thurup Hus er et feriehus beliggende i Assens, 32,2 km fra Carl Nielsens Barndomshjem og 33,8 km fra H.C. Andersens Hjem, Kulturmaskinen, Skt Knuds Domkirke og Oceanien. Feriehuset, som har til huse i en bygning fra det 19. århundrede, består af 1 soveværelse, 1 badeværelse og en stue. Odense Rådhus og Fyns Kunsthal ligger begge 33,8 km fra ferieboligen, og den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 91,7 km derfra.

En meget speciel indkvartering. Ejeren har lagt meget vægt på detaljerne, og det var simpelthen dejligt. Meget rummelig, en stor have, meget stille. Vi kunne bruge frugt og grøntsager fra træerne i haven.

Hotel Knudsens Gaard er en historisk bondegård, som ligger 0,9 km uden for Odense. Der tilbydes hjemmelavede måltider, specialimporterede middelhavsvine og gratis trådløs internetadgang. H.C. Andersen-museet ligger inden for 20 minutters gang. Samtlige værelser har kabel-tv, og nogle af værelserne har opholdsområde, moderne indretning og minibar. Køkkenholdet bruger friske, sæsonbetonede råvarer og er inspireret af danske og italienske traditioner. Gæsterne kan nyde et glas vin på den møblerede gårdhave om sommeren. Hotellet tilbyder gratis privat parkering på stedet og kan arrangere golfpakker til lokale golfbaner. Odense Zoo ligger 5 minutters kørsel derfra, og især solorejsende sætter pris på beliggenheden – de gav hotellet en 8,3 for et ophold for én person.

Dette var et fantastisk fund i Odense. Det var et roligt sted, men alligevel kun få minutter fra byen i bil. Hotellet havde et bryllup i gang den første aften, men man kunne ikke høre noget på værelset. Morgenmaden var meget god og værelset var ganske behageligt. Meget venligt personale med hilsner hver morgen.

Apartment Faaborg II er en ejendom beliggende i Faaborg, Danmark. Lejligheden har terrasse og grillfaciliteter og ligger 29 km fra Carl Nielsens Barndomshjem, 33,8 km fra Svendborg Station, 41,8 km fra H.C. Andersens Hjem, 41,8 km fra Odense Rådhus og 41,8 km fra Kulturmaskinen. Lejligheden har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Skt Knuds Domkirke ligger 41,8 km fra lejligheden, mens Oceania ligger 41,8 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, som ligger 38,6 km fra ejendommen.

indkvarteringen er stor, komfortabel og smagfuldt indrettet

Landal Middelfart er en ferieby beliggende 27,4 km fra Koldinghus Kongeslottet – Ruinen – Museet. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi og gratis privat parkering. Boligerne har fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser. Der er en legeplads til rådighed på stedet, og gæsterne kan nyde at cykle i det omkringliggende område. Vejle Musikteater ligger 32,2 km fra Landal Middelfart, og Bølgen ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 54,7 km fra ejendommen.

Vi tilbragte en uge her med vores barnebarn, og det er perfekt til det formål! Vi havde hele huset for os selv, som var meget smagfuldt indrettet og var stort nok til to voksne og to børn. Der er mange muligheder for at gå tur med børn i omgivelserne.

Danhostel Kerteminde er et vandrehjem beliggende i Kerteminde, Danmark, 400 meter fra stranden. Der tilbydes gratis parkering samt værelser med eget badeværelse og gratis WiFi. Faciliteterne omfatter et skrivebord, nogle værelser med opholdsområde, adgang til et fælles køkken, morgenmad, grillfaciliteter og sportsfaciliteter såsom tennis og bordtennis. Vandrerhjemmet ligger tæt på et busstoppested med forbindelser til Kerteminde centrum og Odense, og det ligger 1,5 km fra Johannes Larsen-museet. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver det en bedømmelse på 9,1 for et ophold for én person.

Vandrerhjemmet ligger i et roligt område, lidt uden for byen. Vi fik en opgradering fra vandrehjemmet til hotellet, som ligger i samme bygning, hvilket var godt, da vores barn fik en separat seng at sove i. Så at min feedback er mere om hotellet og ikke vandrerhjemmet. Gratis varme drikkevarer til rådighed i hallen.

Sommerhuset Hesselhus ligger i Abildskov, blot 37 km fra Jyske Bank Boxen. Dette feriehus tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Ejendommen ligger 37 km fra MCH Arena og 37 km fra Messecenter Herning.Feriehuset med 2 soveværelser har en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kogeplade samt et badeværelse med badekar eller bruser.Elia Sculpture ligger 30,6 km fra ferieboligen, og Herning Kongrescenter ligger 32,2 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 27,4 km fra Holiday Home Hesselhus.

Beliggenheden var meget stille.

Smuk Feriebolig på Fyn i Syddanmark med Sauna er en feriebolig beliggende i byen Bogense på Fyn i Danmark. Ferieboligen har en terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Den har 4 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Der er også en tv og dvd-afspiller til underholdning. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, er beliggende 77,2 km fra ferieboligen.

Beliggenheden er fantastisk, med 5 minutters gang er du ved havet! Dejlig rolig og smuk beliggenhed på landet. Rummelig have hele vejen rundt. Meget flot spillehal med f.eks. bordfodbold, flot sandkasse. God bbq! Huset er en smule gammeldags, men fuldt udstyret. En flaske vin står klar i baren ved ankomsten!

Rosenlund Bed & Breakfast ligger i Skovsgårde i Fyn-regionen, en kort køretur fra Kulturmaskinen. Denne ejendom tilbyder indkvartering med gratis WiFi, en have, en legeplads og gratis privat parkering. Der serveres en morgenbuffet hver morgen, med valgmuligheder, herunder kontinentale og vegetariske valg. Bed and breakfast har også en grill og en fælles opholdsstue. Rosenlund Bed & Breakfast ligger i nærheden af Odense togstation og Fyns Kunstmuseum. Den nærmeste lufthavn er Billund, som ligger 77,2 km derfra, og der tilbydes lufthavnstransport mod betaling. Solorejsende har vurderet stedet som særligt behageligt med en bedømmelse på 8,0 for et ophold for én person.

Sikker (motorcykel) parkering, roligt område, rar vært

Bækgaardens Bed and Breakfast er en ejendom med egen forplejning i Odense, Danmark, 9,5 km fra togstationen og 9,7 km fra Odense Koncertsal. Der er have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Bed and breakfast har 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken, fladskærms-tv med satellitkanaler samt terrasse med udsigt over haven. Der serveres kontinental morgenmad hver morgen. Fyns Kunstgalleri og H.C. Andersens Hus ligger begge 9,7 km fra ejendommen, og den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 104,6 km derfra.

Meget flot og komplet indkvartering. Utrolig rolig beliggenhed, med de sødeste bamse køer græssende ved siden af os. Har en fantastisk gasgrill og alt er der. Meget søde ejere !!!

Dette hotel ved vandet ligger på øen Tåsinge og har udsigt over Troenses havn og Storebæltsstrædet. Hotellet har en restaurant med havudsigt, gratis wi-fi og charmerende værelser i tre bygninger med enten udsigt over grunden eller havet. Samtlige værelser har tv, skrivebord og opholdsområde, og nogle af værelserne har egen terrasse. Hotellets restaurant serverer en varieret menu og har en terrasse, hvor man kan spise udendørs om sommeren. Valdemars Slot og Egeskov Slot ligger begge inden for 20 minutters kørsel fra hotellet, og Svendborg og Fyn ligger blot 6,4 km derfra. Der er gratis privat parkering på stedet. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det 9,3 ud af 10 for et ophold for én person.

Fin restaurant, meget god mat.

Birkende B&B er et bed and breakfast på landet, som ligger inden for 20 minutters kørsel fra Odense og Kerteminde. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang og enkelt indrettede værelser med trægulv og opholdsområde. Der er fælles toilet og brusebad. Om sommeren kan gæsterne spise morgenmad i haven. H.C. Andersens Hus og Odense Zoo ligger 9,3 km derfra, og Egeskov Slot fra det 16. århundrede ligger 14 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

Værelsernes privatliv og faciliteterne. Folk var virkelig søde og imødekommende.

Haramara Ferielejligheder er en feriebolig, der ligger 25 km fra Odense i byen Vester-Skerninge. Der er køkken med opvaskemaskine og ovn, fladskærms-tv og sauna. Der er gratis privat parkering på stedet. Udlejningsstedet ligger 29 km fra Sønderborg og 8 km fra Svendborg. Der er desuden 22 km fra Nyborg og 28 km fra Sønderborg Lufthavn. Aktiviteter i området omfatter cykling, fiskeri og vandreture.

None

Apartment Bogense LXI ligger i Bogense, blot en kort gåtur fra Bogense Strand. Der er 29 km til Odense Station, Odense Centralbibliotek og Odense Koncertsal. Ejendommen tilbyder gratis WiFi. Lejligheden har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med tv, vaskemaskine og badeværelse med bruser. Fyns Kunsthal og H.C. Andersens Hus ligger begge 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 83,7 km fra ejendommen.

Beliggenheden var så god. Tæt på havnen og shoppingmuligheder/indkøb. Der var dejlige naturområder og stille, hvilket var høj prioritet for os. Derudover manglede der ikke noget i selve lejligheden.

Broholm Slot, der ligger på Fyn i Danmark, er en ejendom fra det 12. århundrede, som har været ejet af den samme familie i 13 generationer. Slottets park har en voldgrav, en vandmølle og en sø. Værelserne på Broholm er individuelt indrettet i en romantisk, antik stil, og alle værelser har opholdsområde og skrivebord, mens nogle af værelserne har tekøkken. Den tilhørende restaurant serverer danske retter med et fransk twist, hvor der anvendes sæsonbestemte og lokale råvarer. Slottet har også antikke saloner med træpaneler og en samling af gamle familieportrætter fra det 17. til det 20. århundrede. Svendborgs centrum ligger 15 minutters kørsel derfra, og Svendborg Golfklub ligger ca. 10 km fra Broholm Slot. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,7 for et ophold for én person.

Familieværelset var faktisk meget pænere, end det var vist på billedet. Eftermiddagskagen og kaffen var fantastisk!

City House ligger i Skt. Knudsgade-kvarteret i Odense og tilbyder en lejlighed med veludstyret køkken, gratis WiFi og en møbleret terrasse. Gågaden Vestergade ligger 10 minutters gang derfra. Lejligheden har en opholdsstue med sofa og fladskærms-tv, eget badeværelse med bruser og hårtørrer samt et køkken med faciliteter såsom komfur, mikrobølgeovn og køleskab. H.C. Andersen-museet ligger 13 minutters gang derfra, og Odense Zoo ligger 1,4 km fra lejligheden. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 9,6 for et ophold for én person.

En dejlig lejlighed med en smuk have i et meget roligt område. Inden for nem gåafstand til centrum af byen. Vi nød grundigt vores ophold og ville elske at besøge igen.

Skærven Strandkant Lejligheder og Hytte er en feriebolig med egen forplejning beliggende i Nyborg, inden for 32,2 km fra Odense Koncertsal og Møntergården Bymuseum. Lejligheden har en terrasse med havudsigt, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn, opholdsområde, fladskærms-tv samt eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Gæsterne kan spille bordtennis på stedet eller tage på fisketur eller cykeltur i de omkringliggende områder. Der er gratis WiFi og gratis privat parkering. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 128,7 km fra ejendommen. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,8 for et ophold for én person.

Beliggenheden er meget god, stranden er præcis hvad vi forventede fra Danmark, lejligheden er meget stilfuld og smagfuld i dansk design, ejerne organiserede en smorrebrod til vores ankomst, og det var meget velsmagende

Bogense Feriebo ligger i kystbyen Bogense og er en feriebolig med egen forplejning med fælles gårdhave og gratis WiFi. Ejendommen tilbyder lejligheder med fælles gårdhave, tekøkken, opholdsområde, spiseplads og fladskærms-tv. Lejlighederne har også badeværelse med bruser. Nogle af ferieboligerne har udsigt over havnen, mens andre har udsigt over den gamle have med havet i baggrunden. Gæsterne kan nyde aktiviteter som ridning, cykling og vandreture i det omkringliggende område. Ejendommen tilbyder gratis parkering og ligger 35 minutters kørsel fra centrum af Odense. Især solorejsende har vurderet stedet højt, idet de har givet det en score på 9,6 for et ophold for én person.

Beliggenheden på havnen er fremragende. Tæt på alt og med en fantastisk udsigt over vandet.

Dette 6-personers sommerhus ligger i Gørlev og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 2 badeværelser. Der er også et tv. Ejendommen ligger 122,3 km fra Københavns Lufthavn.

Meget ren lejlighed.

Stævnegaarden er en gård fra det 18. århundrede beliggende i Flødstrup landsby, der tilbyder rummelige lejligheder med gratis WiFi og eget badeværelse. Ejendommen har en placering overfor Flødstrup Kirke. Lejlighederne på Staevnegaarden har en stue med opholdsområde og et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur, ovn og te-/kaffemaskine. Hver lejlighed har også sin egen lille terrasse med møbler. Bremerskov Skov er beliggende 2,2 km derfra, og Odenses centrum kan nås på 30 minutters kørsel fra kroen. Beliggenheden er særligt populær blandt solorejsende, der giver den en bedømmelse på 9,0 ud af 10 for et ophold for én person.

Der var en dejlig gårdhave med havemøbler, men på grund af stormen brugte vi den ikke. Køkkenet havde alt, hvad vi havde brug for til madlavning - og mere til. Vi elskede vintage-følelsen, og de originale skabe gav en ægte smag af autenticitet. Selv om vejret var dårligt, havde vi en dejlig tøsepause med læsning af magasiner og bare afslapning.

Hotel Odense ligger i Odense Congress Center og tilbyder gratis WiFi på værelserne. Hotellet har et fitnesscenter, en sauna og en terrasse som fritidsfaciliteter. Gæsterne kan nyde dansk-fransk køkken lavet med friske, sæsonbetonede råvarer. Værelserne på hotellet er moderne indrettet og har eget badeværelse, tv og skrivebord. Hotel Odense serverer dagligt morgen- og frokostbuffeter, og der tilbydes en à la carte-menu til frokost og middag. Hotellet har også en velassorteret vinkælder. Busstoppestedet Gangbroen-Ørbækvej ligger lige ved siden af hotellet, og centrum af Odense ligger 15 minutters kørsel derfra. Butikscentret Rosengårdcentret ligger 2,2 km derfra.

Servicen og hjælpen fra receptionen var fantastisk. Altid hjælpsomme og altid med et smil. Det ser jeg sjældent, selv om jeg ofte er på farten.

Sommerhuset Kerteminde XI er et feriehus beliggende i Kerteminde, 2,9 km fra Kerteminde Sydstrand og 20,9 km fra både Odense Koncertsal og Odense Centralbibliotek. Ejendommen ligger 7 minutters gang fra Kerteminde Nordstrand Strand og tilbyder gratis WiFi overalt. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt badeværelse med bruser. Møntergården Bymuseum og H.C. Andersens Hus ligger begge 20,9 km derfra, og den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 123,9 km fra ferieboligen.

None

Blommenlyst Kro er et hotel fra det tidlige 19. århundrede, som tilbyder gratis parkering, gratis WiFi og en have. De retrocharmerede værelser fra 1970’erne har tv og eget badeværelse med bruser. Der kan nydes traditionelle danske retter i hotellets restaurant, og der serveres morgenbuffet hver morgen. Blommenlyst Golfklub ligger 0,8 km fra hotellet, og Odenses centrum ligger 8 km derfra. Odense Zoo ligger 10 minutters kørsel fra hotellet.

Vores værelse var uden dikkedarer og passende rummeligt med en sofa. Morgenmaden var enkel, men den var god nok.

Millinge Gamle Skole er et feriehus med egen forplejning, som ligger 25,7 km fra Carl Nielsens barndomshjem og har udsigt over haven, en terrasse og en kaffemaskine. Der er have, grillfaciliteter, gratis WiFi og gratis privat parkering. Feriehuset har 1 soveværelse, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med udsigt over bjergene. Der er også en legeplads på stedet. Svendborg togstation ligger 32,2 km derfra, og H.C. Andersens Hjem ligger 37 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn, Sønderborg Lufthavn, ligger 41,8 km derfra. Især solorejsende vurderede stedet højt, idet de gav det et 9,6 for et ophold for én person.

Smuk hytte yderst veludstyret og dejligt interiør charmerende værter. Beliggenheden var god.

Lunds Hotel er en familiedrevet ejendom i Bogense, tæt på marinaen og med udsigt over Æbleø. Hotellet tilbyder værelser med gratis internet via kabel og møblerede terrasser. Om sommeren kan gæsterne slappe af på terrassen med havudsigt. Sankt Nicolai Kirke, en bygning fra det 15. århundrede, ligger 600 meter derfra, og Bogense Strand ligger 10 minutters gang derfra. Odense by ligger 40 minutters kørsel fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og har givet hotellet en bedømmelse på 9,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Fantastisk hotel med en vidunderlig beliggenhed. Dejlige mennesker, god morgenmad og parkering til min motorcykel, perfekt.

Amalie Bed & Breakfast er et hyggeligt og roligt beliggende B&B i Odense, Danmark. Det ligger 0,6 km fra Odense togstation og 901 m fra H.C. Andersen-museet. B & B tilbyder både højhastigheds-WiFi og privat parkering uden beregning.Der er en række værelsesmuligheder på Amalie Bed & Breakfast, herunder lejligheder med fuldt udstyret køkken, eget badeværelse, opholdsstue og spiseplads. Standard-værelser har adgang til fælles badeværelse og et fuldt udstyret fælles køkken. Samtlige værelser og lejligheder har fladskærms-tv med kabelkanaler, og der er sengelinned og håndklæder til rådighed for alle gæster.B & B har også en have med grillfaciliteter og en møbleret terrasse, der giver et dejligt sted til afslapning. Der er gratis te og kaffe til rådighed. Der er flere restauranter og dagligvarebutikker i det omkringliggende område, og gågaden Vestergade ligger 15 minutters gang derfra. Solorejsende har især værdsat B & B’s beliggenhed og har givet det en bedømmelse på 8,9 for et ophold for én person.

Ejendommen var varm og klar, god beliggenhed, komfortable senge, alle ting du har brug for i køkkenet. Jeg vil gerne besøge mere! stærkt anbefale

Tornøes Hotel ligger i byen Kerteminde på Fyn og er en familiedrevet ejendom, der går næsten 300 år tilbage i tiden. Der tilbydes en restaurant med terrasse med udsigt over bugten, værelser med eget badeværelse og fladskærms-tv samt gratis WiFi og parkering på stedet. De traditionelt indrettede værelser har skrivebord, og nogle af værelserne har sofa og udsigt over Kerteminde-bugten. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter tilberedt med sæsonbetonede, lokale råvarer, og gæsterne kan vælge mellem et bredt udvalg af øl, hvoraf mange kommer fra hotellets eget bryggeri. Johannes Larsen Museum ligger kun 80 meter fra hotellet, mens Fjord & Bælt Center ligger ca. 5 minutters gang derfra. Odense ligger inden for en 30 minutters kørsel fra ejendommen. Især solorejsende har givet Tornøes Hotel en høj vurdering af beliggenheden, idet de har givet hotellet en 9,6 i bedømmelse for et ophold for én person.

God lokalisering. Smuk udsigt fra mit værelse.

Dette bed and breakfast ligger i Odense by og tilbyder indkvartering med gratis WiFi og gratis privat parkering. Det ligger i nærheden af kulturelle attraktioner såsom Kulturmaskinen og Fyns Kunstmuseum.Værelserne på Odense City B&B er udstyret med brødrister og elkedel. Der serveres dagligt en kontinental morgenmad eller morgenbuffet.Gæsterne kan nyde aktiviteter som cykling i det omkringliggende område. Seværdigheder i nærheden omfatter Odense Slot, Odense Station og Odense Centralbibliotek. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 96,6 km fra ejendommen. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det et 9,6 for et ophold for én person.

Hyggelige, smukke og rene værelser. I gåafstand til alle byens seværdigheder.

Sivagerhuset feriehus er en feriebolig beliggende i Odense, Danmark. Det ligger ca. 29 km fra Odense Centralbibliotek og Odense Station og har udsigt over haven, terrasse, gårdhave og gratis privat parkering. Boligen har 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken og 1 badeværelse. Der er desuden fladskærms-tv og gratis toiletartikler. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, som ligger 86,9 km derfra. Især solorejsende vil måske sætte pris på ejendommens beliggenhed.

Dette er en charmerende historisk gård med en stor have. Den rustikke-retro ombygning giver en dejlig hjemlig følelse. Beliggenheden er perfekt til at udforske Nordfyn.

Bækgaarden B&B ligger i Brobyværk, kun 14 km fra komponisten Carl Nielsens barndomshjem, og tilbyder indkvartering med have, terrasse og gratis WiFi. Der er gratis privat parkering på stedet, og gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område.

Vi havde et meget, meget behageligt ophold! Værelset og faciliteterne var skinnende rene og ryddelige klar til vores ophold. Interiøret, møbler og dekorative genstande var virkelig hyggeligt. Den generøse morgenmad var meget velsmagende, og vi havde også en god mulighed for at snakke med Fraser om anbefalinger til vores tur. Vi anbefaler helt klart dette B&B til et ophold i området, vi håber at komme tilbage meget snart.

MModerne Sommerhus med Grill i Bogense ligger i Bogense, blot 7 minutters gang fra Bogense Strand. Feriehuset har indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det ligger 29 km fra Odense Koncertsal og 29 km fra Fyns Kunsthal. Feriehuset har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller. Odense togstation ligger 29 km fra ferieboligen, og Odense Centralbibliotek ligger 29 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 83,7 km fra Modern Holiday Home with Barbecue in Bogense.

None

Dette luksuriøse hotel fra det 19. århundrede ligger i hjertet af Odense og tilbyder moderne værelser med topklasse senge, fladskærms-tv og gratis WiFi. Kongens Have Park og Odense Slot ligger kun få skridt derfra. First Hotel Grand har en lang historie som vært for danske kongelige og adelige, og de individuelt indrettede værelser har en klassisk, opdateret indretning. Hotellets restaurant i fransk stil, Brasserie Grand, serverer en solid morgenbuffet og klassiske bistrokøkken. Hotellet har også en intim bar med et privat bibliotek. Hovedbanegården og H.C. Andersen-museet ligger inden for 5 minutters gang, og butiksgaden Vestergade ligger blot 153 meter derfra. Solorejsende sætter især pris på hotellets centrale beliggenhed og gav hotellet en bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

First Hotel Grand ligger i det centrale Odense.Der er gåafstand til mange fantastiske restauranter, gode butikker og seværdigheder!

Moderne Sommerhus i Hemmet, Jylland med Sauna ligger inden for 30,6 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Dette feriehus ligger 3,1 km fra Nørre Bork og 3,7 km fra Obling.

None

Naboloes Bed’n Kitchen er et pensionat beliggende på landet, blot 300 meter fra Andkaer Strand. Der tilbydes gratis WiFi og adgang til et fælles køkken med opvaskemaskine. Pensionatet har værelser med fladskærms-tv med dvd-afspiller, et opholdsområde og et skrivebord. Nogle af værelserne har eget badeværelse, mens andre har fælles badeværelse mellem to værelser. Gæsterne har adgang til det fuldt udstyrede fælleskøkken på pensionatet. Ejendommen har også en have med grillplads og en legeplads, og der er gratis parkering på stedet. Ladbyskibet Museum, som viser et ægte vikingeskib, ligger 6,2 km fra pensionatet, og Odense by ligger 16 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden, idet de vurderer den til 9,3 for et ophold for én person

Det er et meget charmerende sted med meget søde og meget høflige ejere som værter. Det sted, jeg vil komme igen for sikker.

Fjelsted Skov Kro er en familieejet ejendom beliggende i Ejby by og har en café. Der tilbydes gratis WiFi og fladskærms-tv på alle værelser, hvoraf de fleste har egen balkon eller terrasse. Hotellet har en have, terrasse og en café, der serverer hjemmelavede danske retter. I det omkringliggende område er der 1,2 km vandrestier, hvor gæsterne kan møde grise og får. Middelfart bymidte ligger 15 minutters kørsel derfra, og Odense centrum ligger 18 mi derfra. Der er gratis parkering på stedet. Samtlige værelser på Fjelsted Skov Kro har opholdsområde samt eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Værelset var rent, komfortable senge, lydløst og personalet var søde. Restauranten havde fantastisk mad!

Dette vandrehjem ligger i kystbyen Svendborg på Fyn og tilbyder gratis trådløs internetadgang samt fuldt udstyret fælles køkken. Alle værelser er moderne og har fladskærms-tv og eget badeværelse. På Danhostel Svendborg kan gæsterne slappe af med et spil billard, bordtennis eller airhockey. Andre faciliteter omfatter en tv-stue, en legeplads og en gårdhave med grillplads. Naturama Naturhistorisk Museum ligger kun 300 m fra vandrerhjemmet, og Svendborg Station og færgeterminal ligger inden for 10 minutters gang. Der ligger butikker og restauranter i nærheden. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver det en 8,3 i bedømmelse for et ophold for én person.

Meget god morgenmad med friske grøntsager, fortøjning bagt brød, beliggenhed i byen er meget god. Enten ikke glemme prisen, det er virkelig gode priser, og alle værelser og omgivelser er meget rene.

Klinten Strand Feriebolig ligger i Faaborg, kun få skridt fra Klinten Strand, og tilbyder indkvartering med sæsonåben udendørs pool, gratis WiFi, fælles opholdsstue og babysittertjenester. Denne ejendom ligger ved stranden og har adgang til bordtennis, squashbaner og gratis privat parkering.

Ejerens indtjekningsinstruktioner er klare. Lejligheden er ren og pæn, og dens beliggenhed er virkelig smuk.

Udsøgt Sommerhus i Hemmet med Sauna er et feriehus beliggende i Hemmet, Danmark, og tilbyder gæsterne gratis WiFi og terrasse. Feriehuset ligger inden for 30,6 km fra Museum for Brandkøretøjer Danmark og Museum Frello, og er tæt på Nørre Bork og Obling. Det har tre separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse. Feriehuset er udstyret med tv, dvd-afspiller og cd-afspiller. Tirpitz Museum ligger 45,1 km derfra, og Blaavand Fyrtårn ligger 48,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 46,7 km fra ferieboligen.

None

Denne feriebolig ligger i Diernæs, kun 43,5 km fra Koldinghus Kongeslottet – Ruin – Museum. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 46,7 km fra Industriemuseum Kupfermühle og 5 km fra Sønderballe.

None

Troense Bed and Breakfast ved havet er et pensionat beliggende i Svendborg, Danmark. Der tilbydes indkvartering med gratis WiFi og en have med terrasse og havudsigt. Nogle af ferieboligerne har et opholdsområde og/eller en terrasse. Der serveres kontinental morgenmad hver morgen, og der er et privat strandområde på stedet. Pensionatet ligger 7,1 km fra Svendborg Station og 40,2 km fra Carl Nielsens Barndomshjem. Møntergården Bymuseum og H.C. Andersens Hus ligger henholdsvis 48,3 km og 49,9 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Billund Lufthavn, ligger 143,2 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og vurderer den til 10 ud af 10 for et ophold for én person.

Henne er sådan en venlig og omsorgsfuld vært - vi elskede vores ophold med en meget speciel morgenmad - og vores egen middag i strandhuset!

Hotel Windsor ligger i hjertet af Odense, blot 100 meter fra Kongens Have Park og 5 minutters gang fra Odense Hovedbanegård. Dette hotel tilbyder gratis trådløs internetadgang, film og varme drikkevarer til gæsterne. Samtlige værelser på Hotel Windsor er udstyret med skrivebord og fladskærms-tv med satellitkanaler. Derudover kan gæsterne nyde gratis frugt og eftermiddagskiks samt adgang til en fælles internetcomputer i lobbyen. For dem, der er interesserede i at træne, tilbyder hotellet også gratis adgang til et fitnesscenter og solarium på Hotel Plaza, som ligger blot 5 minutters gang derfra. H.C. Andersen-museet ligger i gåafstand fra Hotel Windsor, og Brandts Klaedefabrik Museum ligger kun 801 meter derfra. Solorejsende sætter især pris på den bekvemme beliggenhed og giver hotellet en 8,5 for et ophold for én person.

Fantastisk beliggenhed og faciliteter, fantastisk morgenmad

Dejligt lille byhus er et feriehus beliggende i Faaborg, Danmark, 25,7 km fra Carl Nielsens Barndomshjem og 27,4 km fra Svendborg Station. Det ligger 12 minutters gang fra Klinten Strand og tilbyder gæsterne gratis WiFi og privat parkering. Feriehuset har 1 soveværelse, fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og kogeplader. Skt Knuds Domkirke ligger 38,6 km fra ferieboligen, og Oceania ligger 38,6 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 43,5 km fra Dejligt lille byhus. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 10 ud af 10 for et ophold for én person.

Det hele plus dejlig parkering tæt ved !