Sommerhuset Humble XXIX er et feriehus beliggende i Humble, kun 40,2 km fra Svendborg Station. Der tilbydes indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 175,4 km fra ferieboligen.

Brændeovnen var meget, meget cool!

Jette’s værelsesudlejning er en feriebolig med egen forplejning i Rudkøbing, 19,3 km fra Svendborg Station og 2,6 km fra Strandhuse Strand. Der tilbydes gratis WiFi og en have med terrasse og udsigt over byen. Indkvarteringen består af en terrasse med udsigt over byen, et tekøkken med køleskab samt et fælles badeværelse med bruser. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Siø-øen ligger 2,7 km fra familieopholdet, og Fugleø ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 154,5 km fra Jette’s værelsesudlejning. Solorejsende er især glade for beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,2 for et enkelt ophold.

Fremragende værdi for pengene på en fantastisk beliggenhed. Meget venlig og hjælpsom værtinde, også.

Sommerhuset Tranekær IV er en feriebolig, der ligger i Tranekær, Danmark, 40,2 km fra Svendborg Station. Der er terrasse og grillfaciliteter, og der er adgang til bordtennis og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og kaffemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Der er også tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, 175,4 km fra ejendommen.

Meget smuk hytte, lidt væk fra hovedvejen. Vi var meget glade for at have haft en vogn med os. Fuldt udstyret med alt, hvad du har brug for.

Hotel Rudkøbing Skudehavn Lejligheder ligger i Rudkøbing på Langeland og tilbyder moderne ferieboliger med udsigt over havnen. Samtlige lejligheder har fuldt udstyret køkken, fladskærms-tv og opvarmet gulv på badeværelset. Der er gratis privat parkering på stedet. Lejlighederne har egen balkon eller terrasse og er forbundet med et søsterhotel med en a la carte-sommerrestaurant. Færgerne til Marstel afgår fra Færgehavnen Rudkøbing, der ligger i kort afstand, og Tranekær Slot ligger 20 minutters kørsel derfra. Koldkrigsmuseet på Langeland Fort ligger 9,3 km fra lejlighederne. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 9,3 for et ophold for én person.

God beliggenhed. Godt Wi-Fi. Terrasse på 2 sider. Gratis parkering lige udenfor.

Strynø Living er et feriehus på øen Strynø, der har havudsigt og en række faciliteter, herunder en terrasse, kaffemaskine og grillfaciliteter. Ejendommen er med egen forplejning og har et fuldt udstyret køkken, tre soveværelser og en stue samt en have og gratis WiFi og privat parkering. Ejendommen ligger ca. 29 km fra Svendborg togstation og i kort afstand fra lokale attraktioner såsom Vogterholm og Bondeholm. Gæsterne kan også anmode om håndklæder og sengelinned mod et tillægsgebyr. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, ca. 166 km fra Strynø Living. Især solorejsende har vurderet stedet til 8,5 for et ophold for én person.

Plads var der masser af, det var fedt at have et helt hus. Opvaskemaskine og vaskemaskine hvis man havde brug for det.

Hotel Rudkøbing Skudehavn ligger på Langeland ø og har udsigt over Rudkøbing Havn. Hotellet tilbyder gratis parkering og WiFi og har værelser med fladskærms-tv og eget badeværelse. Hotellets sommerrestaurant serverer en à la carte-menu og har en terrasse ved vandet. Uden for sæsonen kan personalet anbefale lokale restauranter, barer og caféer. Hotel Skudehavn Rudkøbing ligger 8 km fra museet for kold krig på Langeland Fort og inden for 20 minutters kørsel fra Tranekær Slot fra det 13. århundrede. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver 9,0 point for et ophold for én person.

Beliggenheden var meget god - meget tæt på havet og 10 minutters gang fra centrum af Rudkøbing.