Dejlig By-Lejlighed Rødby ligger i Rødby, kun 41,8 km fra Middelaldercentret, og tilbyder indkvartering med have og gratis WiFi. Lejligheden har en terrasse og udsigt over haven samt 3 soveværelser, en stue, et fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse med bruser. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 123,9 km fra lejligheden.

Vejlegades Skomager er en lejlighed beliggende i Nakskov, som har terrasse. Lejligheden har balkon, køkken med ovn og mikrobølgeovn samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Der er en kogeplade og en elektrisk tekande til gæsternes brug. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 149,7 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Fremragende værdi for pengene. Rent, rummeligt og veludstyret med alt, hvad du har brug for.

Hummingen Camping Hus 2 er en feriebolig ved stranden i Dannemare, Danmark. Der er have, fælles opholdsstue, terrasse og gratis WiFi. Feriehuset har 2 soveværelser, opholdsstue, fuldt udstyret køkken og 1 badeværelse. Der er gratis privat parkering på stedet og en legeplads for børn. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 135,2 km fra ejendommen.

Vi kom til Lolland for at arbejde i en kort periode, vi var 3 personer, og vi boede på Hummingen Camping hus 2

Sommerhus Dannemare XXX er en feriebolig beliggende i byen Dannemare. Der tilbydes gratis WiFi overalt på ejendommen. Boligen har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 133,6 km derfra.”

"Rigtig hyggeligt hus. Ikke langt fra Nakskov, hvor der er en dejlig swimmingpool at bade i."

Nakskov Fjord Camping & Cottages tilbyder hyggelige hytter med en betagende udsigt over Nakskov Fjord. Hver hytte er udstyret med et veludstyret køkken, en møbleret terrasse, et opholdsområde, en spiseplads og et tv. Der er eget badeværelse med bruser, og der er gratis WiFi. Gæsterne kan nyde en række aktiviteter på stedet, herunder beachvolleyball og fodbold, og der er en legeplads for børn. I sommermånederne er der en lille købmandsbutik på ejendommen. Det danske Sukkermuseum ligger en kort køretur derfra, og Knuthenborg Safaripark ligger ca. 35 km fra hytterne. Solorejsende sætter især pris på den fredelige beliggenhed af disse hytter og giver den en bedømmelse på 8,6 for et ophold for én person.

Beliggenhed er fantastisk, stranden og alt det er pengene værd at bo her.

Moderne sommerhus på Lolland med terrasse er et feriehus beliggende i Rødby, 40,2 km fra Fehmarnsund, 46,7 km fra Vandfuglenaturreservatet Wallnau og 27,4 km fra Færgehavn Puttgarden. Feriehuset har en terrasse og grillfaciliteter og ligger 37 km fra Burgstaaken Havn og 38,6 km fra Slotsruinen Glambeck. Feriehuset har 4 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Det er udstyret med et tv. Jimi-Hendrix-Memorial ligger 35,4 km fra ferieboligen, og Niobe-monumentet ligger 37 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 125,5 km fra ferieboligen.

Landskabet var meget smukt. Det er meget roligt beliggende, og der er ingen huse ved siden af hinanden.

Hotel Stokkegaarden’s BnB & Ferielejligheder ligger i Stokkemarke, 46,7 km fra færgehavnen Puttgarden. Der tilbydes indkvartering med fitnesscenter, gratis privat parkering, en have og en terrasse. Samtlige værelser på det 3-stjernede hotel har udsigt over haven og er udstyret med fladskærms-tv med kabelkanaler samt sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har desuden køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Hotellet har restaurant, bar, døgnåben reception, lufthavnstransport, fælles køkken og gratis WiFi. Der serveres morgenmad hver morgen, og den omfatter buffet, kontinental morgenmad og fuld engelsk/irsk morgenmad. Hotellet er populært til cykling og tilbyder cykeludlejning, og den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 146,5 km derfra.

Virkelig venlig. Vi informerede dem om, at vi ville blive forsinket på grund af færgen, og de lavede stadig et fantastisk måltid.

Attraktivt feriehus på Lolland med terrasse er et feriehus beliggende i Dannemare, kun 48,3 km fra Fehmarnsund. Ejendommen tilbyder ferieboliger med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset ligger 43,5 km fra Niobe-monumentet og 45,1 km fra Burgstaaken Havn. Det har 2 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Faciliteterne omfatter tv og dvd-afspiller samt cd-afspiller. Ferieboligen har en legeplads og ligger 33,8 km fra færgehavnen Puttgarden og 43,5 km fra Jimi-Hendrix-Memorial. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, som ligger 133,6 km fra ejendommen.

Alles war soweit okay. Keine Beanstandungen!

Lyst Sommerhus på Lolland er en feriebolig beliggende i Rødby, Danmark. Det ligger 40,2 km fra Fehmarnsund og 37 km fra Jimi-Hendrix-Memorial and Niobe Monument. Feriehuset har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Det består af to separate soveværelser, en stue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Ejendommen har også et tv, som gæsterne kan benytte. Vandfuglenaturreservatet Wallnau ligger 48,3 km fra ferieboligen, og færgehavnen Puttgarden ligger 27,4 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 125,5 km fra ejendommen. Solorejsende nyder især beliggenheden og vurderer den højt for ophold for én person.

Stilheden, naturen, fint lille sommerhus især udvendig. Masser af udendørsplads. Fin lille Stue og køkken og hyggelig indrettet.

Hages Housing er et 3-stjernet hotel beliggende i Rødby, Danmark. Det tilbyder indkvartering med udendørs swimmingpool, gratis privat parkering, en have og en terrasse. Hotellet har en sauna og en døgnåben reception. Samtlige værelser har havudsigt og er udstyret med fladskærms-tv med satellitkanaler, køleskab, kaffemaskine, bruser, hårtørrer og skrivebord. Nogle af værelserne har et tekøkken med mikrobølgeovn. Hotellet serverer en morgenbuffet og har en restaurant og bar på stedet. Hages Housing ligger 35,4 km fra Fehmarnsund og 41,8 km fra Vandfuglenaturreservatet Wallnau. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 120,7 km fra ejendommen.

Tæt på naturen, roligt. Indretningen. Mange hyggekroge.

Hotel Saxkjøbing ligger på Torvet Torvet i centrum af Sakskøbing, Danmark. Hotellet har til huse i en bygning fra 1827 og tilbyder gratis WiFi, egen restaurant samt individuelt indrettede værelser. Samtlige værelser på Hotel Saxkjøbing har skrivebord og trægulv samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Hotellets restaurant serverer danske retter lavet af lokale, sæsonbetonede råvarer til både frokost og aftensmad. Gæsterne kan også købe lokale fødevarer, slik, vin og drikkevarer i gårdbutikken ved siden af. Maribo bymidte ligger 10 minutters kørsel derfra, og Knuthenborg Safaripark ligger 8,7 km fra hotellet. Kragenæs havn, hvor bådene sejler til Fejø og Femø-øerne, ligger 19 mi derfra. Især solorejsende sætter pris på hotellets beliggenhed og giver hotellet en bedømmelse på 9,0 for et ophold for én person.

morgenmaden og restauranten var enestående. værelserne var funktionelle og charmerende.

Hotel Lolland ligger blot to minutters kørsel fra Knuthenborg Safaripark og Maribo-søerne og tilbyder prisvenlig indkvartering med en stor haveterrasse og udsigt over Nørreballe-landskabet. Hotellet har værelser med fælles eller privat badeværelse, en traditionel restaurant, der serverer daglige retter, og en bar, der serverer lokalt bryggede øl. Der er også en hyggelig lounge med en åben pejs og smukke oliemalerier på væggene. Hotel Lolland ligger 15 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden-færgerne og tilbyder gratis parkering på stedet for gæsterne. Der er gratis trådløs internetadgang på hotellets offentlige områder.

Mine forældre boede der en nat på vej til Sverige. Hotellet var meget rent, komfortabelt og havde en dejlig udsigt over naturen. Manageren/ejeren var meget venlig og imødekommende. De ville helt sikkert tage tilbage til Hotel Lolland.

PilgrimsHuset Maribo er et pensionat i Maribo, som har en have og gratis WiFi. Pensionatet tilbyder en række forskellige værelsesmuligheder, som alle er udstyret med tekøkken og fælles badeværelse. Gæsterne kan nyde forskellige udendørs aktiviteter i det omkringliggende område, såsom vandreture, og de kan også deltage i den ugentlige morgensang og pilgrimsvandring, der tilbydes ved Maribo Domkirke om onsdagen. Solorejsende er særligt glade for dette sted og giver det en bedømmelse på 9,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Langø Sea Retreat er et feriehus i Nakskov, som har have og tennisbane. Ejendommen har udsigt over haven og omfatter 2 soveværelser, en opholdsstue med fladskærms-tv, et udstyret køkken med spiseplads samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine. Der er en grill og en terrasse på ejendommen, og gæsterne kan tage på vandreture i nærheden. Solorejsende sætter især pris på stedet, da de har givet det 8,6 for et ophold for en enkeltperson.

Dejligt sted. Vi vil gerne komme tilbage!

Hytten er et hotel beliggende i Nysted, en by, der ligger 17,7 km fra Middelaldercentret, et middelalderligt centrum. Hotellet har en have, gratis privat parkering, en terrasse og en restaurant. Det tilbyder også familieværelser og en legeplads for børn. Gæsterne kan nyde en drink i baren og har adgang til et skrivebord, et fladskærms-tv, et privat badeværelse, sengelinned og håndklæder på hvert værelse. Nogle af værelserne er udstyret med et tekøkken med køleskab, og alle værelser har en elektrisk tekande. Der serveres en buffet eller kontinental morgenmad på hotellet, og gæsterne kan deltage i aktiviteter som f.eks. vandreture i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn, Københavns Lufthavn, ligger 151,3 km derfra. Især solorejsende har vurderet stedet til 8,8 for et ophold for én person.

beliggenhed, top service, fremragende mad, velholdt smuk have, charmerende og smuk spisestue og værelser

Feriehus med 3 soveværelser i Rødby 28 er et feriehus beliggende i Rødby, Danmark, inden for 46,7 km fra Fehmarnsund og 32,2 km fra Færgehavn Puttgarden. Feriehuset har gratis WiFi og en terrasse og ligger 43,5 km fra både Burgstaaken Havn og Slotsruinen Glambeck.Feriehuset har 3 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser.Feriehuset ligger 41,8 km fra både Jimi-Hendrix-Memorial og Niobe-monumentet. Den nærmeste lufthavn, Lübeck Lufthavn, ligger 132 km derfra.

None

Ezzo Guest House ligger i Nakskov og tilbyder en have, gratis WiFi, fælles opholdsstue og døgnåben reception. Lejligheden har gratis privat parkering og ligger i et område, hvor gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, dykning og dart. Lejligheden har 2 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv med kabelkanaler, spiseplads, fuldt udstyret køkken og en terrasse med udsigt over haven. Lejligheden har også en grill til rådighed til brug. Der er en bowlingbane på ejendommen, og gæsterne kan cykle i det omkringliggende område. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 149,7 km derfra. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 8,5 point for et ophold for én person.

meget moderne og stilfuld ejendom. god værdi!

Slava Hygge Hus er et feriehus i Nakskov, som tilbyder gratis WiFi og udsigt over haven. Ejendommen har en have og gratis privat parkering. Feriehuset med egen forplejning har 4 soveværelser, 1 badeværelse, sengelinned, håndklæder, fladskærms-tv, spiseplads, fuldt udstyret køkken og terrasse med havudsigt. Gæsterne i feriehuset kan benytte spabadet. Den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, som ligger 154,5 km fra ejendommen.

pletfrit rent, lækre kaffer til rådighed og rummelige og komfortable værelser og senge

Danhostel Maribo er et feriehus beliggende i Maribo, ca. 39 km fra Færgehavn Puttgarden, 49 km fra Jimi Hendrix Memorial og 50 km fra Niobe Monument. Der er fælles opholdsstue, terrasse og grillfaciliteter samt gratis privat parkering, fælles køkken og gratis WiFi. Feriehuset har 1 soveværelse, fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn samt badeværelse med bruser. Der er også fladskærms-tv. Gæsterne på ferieboligen kan nyde kontinental eller à la carte-morgenmad. Ejendommen har en sauna og tilbyder cykeludlejning. Burgstaaken Harbour ligger 50 km derfra, og den nærmeste lufthavn er Lübeck Lufthavn, 138 km fra Danhostel Maribo. Solorejsende nyder især beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,7 ud af 10 for et ophold for én person.

Komfortabel og ukompliceret. Vi elskede det

Lalandia Rødby Resort ligger ved Lollands kyst, 1,6 km fra centrum af Rødbyhavn. Der tilbydes gratis parkering, rummelige ferieboliger og gratis adgang til Lalandia Water Park.Alle ferieboliger på Lalandia Rødby har opholdsstue med opholdsområde og tv, køkken samt eget badeværelse med bruser. Der er en gratis barneseng til rådighed i alle ferieboligerne.Den 7.400 kvadratmeter store tropiske vandpark omfatter swimmingpools og vandrutsjebaner, som både børn og voksne kan nyde. Aktive gæster kan også benytte fitnesscentret, bowlingbanen og bordtennisfaciliteterne. Feriestedet har også en biograf på stedet.Spisemulighederne på resortet omfatter både danske og internationale retter.Rødby Strand ligger 801 meter fra resortet, og Rødby Station og færgeterminalen til Tyskland ligger begge inden for 10 minutters kørsel.

elskede beliggenheden, elskede alle underholdningsstederne, madområdet kunne have mere personale, men alt i alt var det fantastisk.

Nakskov Overnatning ligger i Nakskov og tilbyder indkvartering med egen forplejning, terrasse og gratis WiFi. Ejendommen har udsigt over haven.

Meget hyggeligt, rent og små ting er der taget hånd om, så man føler sig hjemme !

Langø Overnatning er beliggende ved siden af lystbådehavnen og har en fantastisk udsigt over Nakskov Fjord. Der er gratis privat parkering til rådighed på stedet.

Alle værelserne er udstyret med fladskærms-tv med satellitkanaler, og gæsterne kan nyde en kop te på deres egen terrasse eller gårdhave. Værelserne har også eget badeværelse med gratis toiletartikler. Overalt på Langø Overnatning er der gratis Wi-Fi.

Overnatningsstedet har desuden et udendørs køkken med grill og køkkenredskaber til rådighed for gæsterne. Gæsterne kan også nyde cykel-, vandre- og fisketure i lokalområdet, og det er muligt at leje kano, kajak og cykler samt svømme i havnen eller ved stranden.

Svendborg ligger 39 km fra Langø Overnatning, mens Heiligenhafen ligger 50 km væk. Sønderborg Lufthavn ligger 80 km fra overnatningsstedet.

Især solorejsende er meget tilfredse med beliggenheden og har givet den en karakter på 9,6.

God beliggenhed tæt på stranden. Dejlig varm pool og sauna. Restaurant med god kaffe og god morgenmad. Venligt personale.

Denne feriebolig ligger i hjertet af Maribo, kun 46,7 km fra Fehmarnsund og 32,2 km fra Færgehavn Puttgarden. Ejendommen kan prale af gratis WiFi og aircondition samt en have, hvor gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture, cykling og bordtennis.

Rolige omgivelser, rummelige, har alle nødvendige faciliteter, og værten var lydhør over for vores behov. Følte sig som hjemme med madlavning, familie middag og nogle kvalitetstid i stuen. Afslappende.

Dette 6-personers sommerhus i Dannemare ligger i Dannemare, blot 48,3 km fra Fehmarnsund og tilbyder indkvartering med terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Dette feriehus ligger 43,5 km fra Jimi-Hendrix-Memorial og 33,8 km fra Færgehavn Puttgarden.

None

Dette hotel ligger på havnen i Nysted og har til huse i en renoveret bygning fra begyndelsen af 1900-tallet og tilbyder gratis WiFi og gratis privat parkering. Hovedgaden Adelgade ligger 200 meter derfra.

dette sted er magisk. ejerne og personalet er mere end fantastiske.

Stop´n Sleep Hotel ligger i Rødby, kun 5 minutters gang fra havnen, hvor færgerne sejler til Puttgarden, Tyskland, og tilbyder check-in fra kl. 14.00 til 22.00 samt nyrenoverede værelser med fladskærms-tv, aircondition og eget badeværelse. Der er gratis både WiFi og privat parkering. De lyse værelser på Stop´n Sleep Hotel har skandinaviske møbler og er udstyret med skrivebord, kabel-tv samt eget badeværelse med bruser. Den nærmeste strand ligger kun 1 km derfra, og hotellet ligger 3 km fra Lalandia Water Park, som byder på indendørs og udendørs swimmingpools, bowlingbaner og minigolf. Knuthenborg Safaripark ligger mindre end 10 minutters kørsel derfra. Især solorejsende har vurderet dette sted til 8,6 ud af 10 for et ophold for én person.

det var meget bekvemt tættere på motorvejen.

Skelstrupgaard Lejligheder ligger 2,5 km fra centrum af Maribo og tilbyder moderne indkvartering med gratis WiFi og gratis brug af cykler. Det ligger på en landejendom, 11 minutters kørsel fra Knuthenborg Safaripark. Samtlige lejligheder på Skelstrupgaard har unikt design og unikke møbler, fladskærms-tv med dvd-afspiller samt fuldt udstyret køkken med komfur og opvaskemaskine. Der er udendørs siddepladser og grillfaciliteter i haven samt bondegårdsdyr og en lille legeplads med trampolin, rutsjebane og gynger. Gæsterne kan anmode om at få morgenmad serveret i deres lejligheder, og der tilbydes gratis kaffe og te i alle lejlighederne. Lalandia Water Park ligger mindre end 15 minutters kørsel derfra, og Maribo Sø Golfklub ligger 2,5 km fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og har givet hotellet en 8,9 for et ophold for én person.

Meget venlig velkomst ved ankomsten. Rundvisning i lejligheden med klare oplysninger og instruktioner, hvor det var nødvendigt. For mig en fremragende beliggenhed og opsætning for en overnatning undervejs. Kan anbefale OG vil bo igen.