Havkrog er et familiehotel beliggende i Ballen, 6 minutters gang fra Ballen Strand. Der tilbydes udsigt over haven, gratis WiFi og gratis privat parkering. Ferieboligerne har fladskærms-tv og fælles badeværelse med bruser og hårtørrer. Tekøkkenet er udstyret med køleskab, mikrobølgeovn og brødrister. Gæsterne kan slappe af i haven på ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 98,2 km derfra.

None

Disse lejligheder med egen forplejning ligger i det midtjyske landskab og tilbyder fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken. Der er gratis WiFi og parkering. Legoland og Givskud Zoo ligger inden for 30 minutters kørsel.

Super rene og skinnende værelser. Super god gæstfrihed.

Æblehaven er et bed and breakfast beliggende i Toftebjerg, Midtjylland. Der tilbydes gratis WiFi og gratis privat parkering samt en terrasse og en fælles opholdsstue, hvor gæsterne kan slappe af. Ejendommen har også en have. Der serveres dagligt en buffet og kontinental morgenmad. Æblehaven ligger 95 km fra Aarhus Lufthavn, hvilket gør det til en bekvem mulighed for rejsende. Især solorejsende har givet deres ophold på Æblehaven en høj bedømmelse, idet de har givet det en 9,3 for et ophold for én person.

fantastiske haver at vandre igennem, varm gæstfrihed, et sted at hænge ud efter en travl dag, god morgenmad, brug af køkkenet til vores egen madlavning. En kort cykeltur fra færgen og en fantastisk beliggenhed til at udforske øen fra på vores cykler.

Nordgården Pension ligger på Samsø og tilbyder værelser med gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv og spisebord. Ejendommen ligger 1,5 km fra stranden ved Sælvig Bugt og 5 minutter i bil fra Tranebjerg centrum. Samsø Golfklub ligger 3,1 km derfra. Alle værelser har udsigt over haven samt eget badeværelse med bruser og gratis toiletartikler. Gæsterne har adgang til et fælles tekøkken og fælles, møblerede terrasser med grillfaciliteter. Fritidsmulighederne omfatter minigolf og en stor have med legepladser og hoppepuder. Især solorejsende vurderer stedet højt, idet de giver det en 8,5 i bedømmelse for et ophold for én person.

veludstyret, rent, bekvem beliggenhed, dejlig udendørs plads, charmerende interiør

Nordgården Pension ligger på Samsø Ø, kun en kort gåtur fra stranden i Sælvig Bugt, og tilbyder gæsterne komfortable værelser med gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv og spisebord. Centrum af Tranebjerg ligger en kort køretur derfra, og Samsø Golfklub ligger kun 5 km derfra.

Jeg kunne lide det hele. Det var en velholdt ejendom med god kundeservice og gode ejere.

Fantastisk Hjem med 1 Soveværelse er en feriebolig beliggende i Ballen på Samsø. Det har 1 soveværelse, en stue og et fuldt udstyret køkken med køleskab og ovn. Der er gratis privat parkering ved ferieboligen. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, 99,8 km fra ejendommen. Samsø – Fantastisk Hjem med 1 Soveværelse har budt gæster velkommen siden 16. December 2022.

None

Stay by Stage er et bed and breakfast i Nordby, som tilbyder gratis WiFi og en terrasse. Der er restaurant og bar på stedet, og alle værelser har eget badeværelse med brusebad, gratis toiletartikler og hårtørrer. Stay by Stage serverer en buffet eller kontinental morgenmad. Efter en dag med udendørs aktiviteter kan gæsterne slappe af i haven eller i det fælles loungeområde. Den nærmeste lufthavn er Aarhus Lufthavn, som ligger 104,6 km fra Stay by Stage. Solorejsende sætter især pris på hotellets beliggenhed og giver det en bedømmelse på 9,3 for et ophold for en enkeltperson.

Dette sted er en skjult perle! B & B er beliggende i en lille, men så smuk landsby, og du kan virkelig føle harmonien overalt. Meget meget meget meget godt!