Ved Vandet er en lejlighed beliggende i Thisted, 43,5 km fra Jesperhus Resort og 15 minutters gang fra Nørre Vorupør. Lejligheden tilbyder en restaurant og udsigt over byen samt gratis privat parkering. Gæsterne kan deltage i aktiviteter som vandreture og fiskeri i det omkringliggende område. Lejligheden har 2 soveværelser, fuldt udstyret tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Håndklæder og sengelinned kan stilles til rådighed mod et tillægsgebyr. Sønder Vorupør ligger 3,4 km fra lejligheden, og Stenbjerg ligger 5,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, 104,6 km fra Seaside Top.

None

Dette overnatningssted ligger i Thisted, 9 minutters kørsel fra Limfjorden, og tilbyder hyggelige hytter med tekøkken. Hytterne har enten eget eller fælles badeværelse og har udsigt over fjorden, et par kogeplader og en te- og kaffemaskine. Ejendommen har en sæsonåben opvarmet udendørs pool med vandrutsjebane og en minigolfbane. Der er også et fælles køkken med spiseplads og udvidede køkkenfaciliteter samt en kiosk på stedet, der sælger frisk brød hver morgen. Børnene kan nyde hoppemadrassen og de to legepladser. Kanosejlads, fiskeri og vandreture er populære aktiviteter i området. Thisted togstation ligger 5 minutters kørsel derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden og har givet det en 8,9 i bedømmelse for et ophold for en enkeltperson.

En bekvem campingplads tæt på byen. Hytterne er et godt alternativ til et hotelværelse. Værten efterlader en nøgle i receptionen, så du kan tjekke ind når som helst.

Hotel Limfjorden har en rolig beliggenhed med udsigt over Limfjorden. Hotellet har en restaurant i traditionel stil og tilbyder værelser med eget badeværelse, tv og skrivebord. Gæsterne kan nyde godt af gratis trådløs internetadgang og adgang til et billardbord samt en stor have, hvor de kan spille boldspil. Der kan arrangeres golflektioner og greenfee til nærliggende baner efter anmodning. Hotellet ligger inden for 20 minutters kørsel fra Nationalpark Thy, og Thisted by ligger kun 2,5 km derfra. Der er gratis parkering på stedet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og vurderer den til 8,5 ud af 10 for et ophold for en enkelt person.

Fantastisk udsigt fra morgenmadrestauranten!

B & B Langagergaard ligger i Thisted i Nordjylland, og Jesperhus Resort kan nås inden for 24 miles, og tilbyder indkvartering med gratis WiFi, grillfaciliteter, have og gratis privat parkering.Gæsterne på bed & breakfast kan nyde en morgenbuffet.Der findes en terrasse på B & B Langagergaard samt en fælles opholdsstue.Brund ligger 4 km fra overnatningsstedet, mens Hillerslev ligger 4,5 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 78,9 km fra B & B Langagergaard.Især solorejsende er glade for beliggenheden – de gav den en 8,8 for et ophold for én person.

B & B ligger i et meget roligt område, hvilket var ideelt for mig for at få ro. Landlady var meget rart og forberedt os velsmagende morgenmad. Det ligger ret tæt på nationalparken Thy.

Feriehus Thisted LIII er en feriebolig beliggende i Thisted, Danmark. Det ligger i nærheden af strandene Sønder Vorupør og Nørre Vorupør samt Stenbjerg. Ejendommen tilbyder gratis WiFi og er udstyret med fuldt udstyret køkken, vaskemaskine og tv. Det ligger 41,8 km fra Jesperhus Resort og er tæt på Istrup og Faddersbøl. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, ca. 101,4 km derfra. Især solorejsende kan nyde denne beliggenhed.

None

Feriehus Thy – I hjertet af Thy ligger i Thisted og tilbyder gratis WiFi. Der er have, fælles opholdsstue og terrasse. Lejlighedshotellet tilbyder gæsterne en terrasse, udsigt over byen, et opholdsområde, et fladskærms-tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og mikrobølgeovn samt et privat badeværelse med bruser. Der er også komfur, brødrister, kaffemaskine og elektrisk tekande. Jesperhus Resort ligger 33,8 km fra Feriehus Thy – I hjertet af Thy, og Hundborg ligger 15 minutters gang derfra. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 93,3 km fra lejlighedshotellet. Især solorejsende er glade for beliggenheden og giver den en bedømmelse på 8,2 for et ophold for én person.

Dejlig grund. Nem adgang og parkering. Brug af fælles køkken og spisestue.

Fredfyldt Sommerhus i Jylland med Terrasse er en feriebolig beliggende i byen Nørre Vorupør, ca. 44 km fra Jesperhus Resort. Ejendommen har gratis WiFi og en terrasse og ligger inden for 11 minutters gang fra Nørre Vorupør og ca. 8 km fra Faddersbøl. Feriehuset har 2 soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken og et badeværelse. Det er udstyret med tv og har en terrasse. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, ca. 105 km fra ferieboligen.

Hyggeligt feriehus med dejlig indretning, lænestole og sofa og brændeovn, så man føler sig hjemme meget tæt på klitterne... kommer gerne tilbage!