3-Værelses Sommerhus i Bindslev 3 er et feriehus beliggende i Bindslev, kun 9 minutters gang fra Uggerby Strand. Det har terrasse, grillfaciliteter og gratis WiFi. Feriehuset har 3 soveværelser, en opholdsstue med tv, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt et badeværelse med badekar eller bruser. Gæsterne kan benytte legepladsen på ejendommen. Feriehuset ligger 33,8 km fra Rubjerg Knude Fyrtårn og 40,2 km fra Grenen Sandbar Spit. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, som ligger 69,2 km derfra.

En tilstrækkelig stor bungalow ikke langt fra stranden. Der manglede ikke noget i form af udstyr. To badeværelser, flere soveværelser, et fuldt udstyret køkken, en pool, en Weber-grill, en sauna, en vaskemaskine og endda en Playstation med spil var til rådighed og kunne bruges uden videre. Overdragelsen og afleveringen af nøglerne gik helt gnidningsløst.

Denne maleriske feriebolig med sauna i Hemmet Danmark ligger 30,6 km fra Museum for Brandslukningskøretøjer Danmark og 30,6 km fra Museum Frello. Der tilbydes gratis WiFi og en terrasse. Feriehuset ligger 1,8 km fra Falen og 2,9 km fra Nørre Bork. Det har 3 separate soveværelser, en opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab og opvaskemaskine samt 1 badeværelse. Der er også tv og dvd-afspiller. Der er en legeplads til rådighed for gæsterne i feriehuset. Tirpitz Museum ligger 45,1 km fra Quaint Holiday Home in Hemmet Danmark med sauna, og Blaavand Fyrtårn ligger 48,3 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Esbjerg Lufthavn, 45,1 km fra ferieboligen.

God beliggenhed nær stranden, komfortabel lejlighed, stor parkeringsplads, rolige omgivelser

Tversted Strandpark er et feriehus beliggende i Bindslev, kun 35,4 km fra Rubjerg Knude Fyr. Der tilbydes indkvartering ved stranden med have, terrasse, restaurant og gratis WiFi. Ejendommen har balkon og gratis privat parkering. Feriehuset har 2 soveværelser og 2 badeværelser med bruser og spabad. Der er desuden fladskærms-tv med kabelkanaler og Blu-ray-afspiller samt fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og elektrisk tekande. Gæsterne kan slappe af i spabadet og nyde vandreture i det omkringliggende område. Tversted Strandpark ligger i nærheden af populære attraktioner som Tversted, Terpet og Tannisby, og den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, 69,2 km væk.

meget komfortabel, du har alt hvad du har brug for! stille, gode senge, TV med Netflix, beliggende nær et lille supermarked og bøgen.