Scandic Kolding Hotel er et bekvemt valg for rejsende, da det ligger langs motorvej E45 og kun 6 km fra byens centrum. Legoland og Billund Lufthavn er inden for rækkevidde i en afstand af 35 km. Hotellet tilbyder værelser udstyret med et skrivebord, strygeudstyr og tv med kabelkanaler. For dem, der ønsker at være aktive under deres ophold, tilbyder hotellet cykeludlejning og et veludstyret fitnesscenter samt en sauna til afslapning. Solorejsende har især nydt stedet, idet de har givet hotellet en bedømmelse på 8,2 for et ophold for én person.

Venligt og hjælpsomt personale, meget rent og rummeligt værelse.

Denne ejendom ligger i den gamle bydel i Kolding, ved Slotssøen. Det ligger 2 minutters gang fra Koldinghus Slot og 701 meter fra Kolding Station. Ejendommen tilbyder gratis internetadgang og har designermøbler og kabel-tv i hver lejlighed. Lejlighederne har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og opholdsområde. Nogle af lejlighederne har unikke former, såsom trekantede, cirkulære, firkantede eller stjerneformede tårne, og tilbyder udsigt over søen, gaden eller gårdspladsen. Kolding Hotel Lejligheder tilbyder rabat på adgang til det nærliggende vandland Slotssøbadet og fitnesscenter. Legoland Forlystelsespark og Givskud Zoo ligger begge 40 minutters kørsel fra lejlighederne. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den 9,5 for et ophold for en person.

Lækre lejligheder med glasvægge, uforglemmelig udsigt over søen og slottet. Beliggende nær byens centrum, meget velsmagende morgenmad for ekstra pris til rådighed. Komfortable senge og veludstyret køkken.

Kolding Sportel er et budgethotel beliggende i Kolding Hallerne i Østjylland, Danmark. Hotellet tilbyder gratis WiFi og gratis parkering samt mulighed for opladning af elbiler. Samtlige værelser har fladskærms-tv og eget badeværelse. Hotellet har også et fitnesscenter, tennis- og padeltennisbaner mod betaling samt et caféområde, hvor gæsterne kan nyde kontinental morgenmad. Hotellet ligger 3,2 km fra Geografiske Have og 3,2 km fra Kolding centrum, og det er let tilgængeligt fra motorvej E45. Især solorejsende kan sætte pris på dette hotels bekvemme beliggenhed og overkommelige priser

Meget rene, store værelser og stille og roligt. Gratis parkeringsplads.

Hotel Saxildhus Kolding ligger i en renoveret bygning fra det 19. århundrede over for Kolding Station og tilbyder gratis trådløs internetadgang og en populær morgenmad. Gågaden Helligkorsgade ligger blot 5 minutters gang derfra.

Smuk bygning, komfortabelt og hyggeligt hotel. Så anderledes end de moderne hoteller, som kun er steder at arbejde og sove.

Hotel Kolding ligger overfor Kolding Hovedbanegård og 3 minutters gang fra Koldinghus Slot. Der tilbydes værelser med gratis WiFi, fladskærms-tv med kabel-tv og Chromecast, te- og kaffefaciliteter, skrivebord samt eget badeværelse med bruser. Hotellets Bar & Restaurant Berg serverer morgenmad, lørdagsbrunch og drikkevarer og har en terrasse med udsigt over Slottsøen. Gæsterne kan slappe af i hotellets bibliotek eller benytte mødelokalerne, og personalet kan hjælpe med at arrangere greenfee på lokale golfbaner. Hotellet tilbyder gratis offentlig parkering i nærheden, og Sankt Nikolaus Kirke fra det 13. århundrede ligger 10 minutters gang derfra. Trapholt Museum ligger 3,2 km fra hotellet. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver hotellet en bedømmelse på 9,2 for et ophold for én person.

Værelset var rent og sengene er komfortable. 2 forskellige puder at vælge imellem er altid et plus. Vi fik en varm velkomst med et overraskende slik, som faktisk var rigtig godt. Morgenmaden er for det meste af en god kvalitet og ostene er fantastiske. Jeg var overrasket over hvor godt hotellet var i forhold til prisen.