Birkevej 9, Ry er en lejlighed med 1 soveværelse beliggende i Ry, Danmark. Ejendommen ligger omkring 30,6 km fra Aarhus Botaniske Have og 33,8 km fra ARoS Aarhus Kunstmuseum. Der tilbydes gratis WiFi, en terrasse og gratis privat parkering. Lejligheden har fuldt udstyret tekøkken, fladskærms-tv samt badeværelse med sengelinned og håndklæder. Gæsterne kan nyde en terrasse med udsigt over haven. Steno Museum og Aarhus Naturhistoriske Museum ligger begge 33,8 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Midtjyllands Lufthavn, som ligger 54,7 km derfra. Solorejsende nyder især beliggenheden, idet de vurderer den til 9,8 ud af 10 for et ophold for én person.

Alt var fremragende, og hvis jeg skulle komme i området igen, vil jeg helt sikkert booke den samme indkvartering.

Lyng Dal Hotel ligger i landsbyen Gammel Ry og tilbyder værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv med satellitkanaler. Hotellet har også en egen restaurant, der serverer danske retter og et udvalg af vine. Samtlige værelser har eget badeværelse med bruser, skrivebord samt enten balkon, fransk altan eller terrasse. Der er gratis parkering på stedet. Hotellet ligger i nærheden af Himmelbjerg Golfklub og 20 minutters kørsel fra Silkeborg centrum. Især solorejsende har vurderet stedet højt med en bedømmelse på 9,4 for et ophold for én person.

En vidunderlig oplevelse. Personalet var virkelig venlige og søde. Det havde sneet en del den aften, vi boede, hvilket gjorde vores ophold endnu mere magisk.

Hotel Ry ligger i byen Ry og har restaurant, bar, have samt gratis WiFi overalt på ejendommen. Gæsterne kan benytte sig af udflugtsskranken og slappe af på terrassen. Der tilbydes privat parkering på stedet uden ekstra omkostninger.Samtlige værelser på hotellet er udstyret med et klædeskab og har skrivebord, fladskærms-tv og eget badeværelse.Der serveres dagligt kontinental morgenmad eller morgenbuffet på hotellet. Gæsterne kan nyde udendørs aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område.Aarhus ligger 35 km fra Hotel Ry, mens Silkeborg ligger 21 km derfra. Den nærmeste lufthavn, Karup Lufthavn, ligger 67 km (42 mi) fra ejendommen. Solorejsende sætter især pris på beliggenheden og giver den en 8,0 for et enkelt ophold.

Venligt personale, god beliggenhed, komfortabel seng, god morgenmad